-
E30, 7 χρόνια, μεγάλωσα σε αυτό, και του ήπια το αίμα (και θεού θέλοντος, όταν βρω δουλειά θα μου ξαναδώσει ο Υπερμέγιστος θεός της αυτοκίνησης ένα ακόμα καλαμάκι για να συνεχίσω την αιμόποση)
Ε36 320 του πατέρα μου. Καλό αμάξι, και τιμιότατο μοτέρ, αλλά σε σχέση με το Ε30 είναι πιο απόμακρο και υποστροφικό.
Ε46 τεράστια διαφορά στο πλαίσιο, μεγαλύτερη από αυτή (τη διαφορά) μεταξύ Ε30 και Ε36, αυτό και αν είναι απόμακρο, κάνει φοβερό ταξίδι όμως.
Ε87, το πιο άσχημο από όλα τα παραπάνω, έχοντας όμως εμπειρία με άλλες εταιρείες σε παρόμοια κατηγορία είναι το καλύτερο οδηγικά από όλα τα παραπάνω. Η δουλειά που έχει γίνει στο πλαίσιο τόσο σε θέμα αντοχής όσο και κατανομής βάρους είναι εμφανής. Θέλει ένα ΑΡΚΕΤΑ δυνατό μοτέρ για να παίξει δυνατά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. (εγώ έχω το 120d με τα 163). Παρόλαυτα του λείπει η αλήτικη συμπεριφορά που έχω προσωπικά σαν κριτήριο.(και βασίζεται στα περί τα 200.000 χλμ με το Ε30 με διάφορα μοτέρ και διάφορες ψυχολογικές καταστάσεις που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το Ε30 σε ΩΘΕΙ να ξεσπάσεις πάνω του)
-
The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP