Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: Ε60 Μ5 για ανταλλακτικα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη παρακουλουθω συνεχως....τα Ε60Μ5 στο car.gr(και δεν εχω καταλαβει γιατι το κανω αφου με Πατρα εκλεισα!!!) εμφανιζονται και τα τρακαρισμενα.....τωρα τελευταια βλεπω ενα LCI !!! το οποιο το ζητουσε αρχικα στα 21000ευρω συζητησιμα....το θεμα μου ειναι οτι δεν νομιζω οτι θα το παρει κανεις για να το επισκευασει αλλα θα διαλυθει για ανταλλακτικα.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1019956/

Και λεω εγω τωρα μηπως κανεις απο εδω μεσα θελει τιποτα κοντερ,λεβιεδακι//Μ....εαν φυσικα καταληξει να πωληθει ετσι...
    Αμα δεν τα μοιραστω με τα φιλαρακια μου τοτε με ποιον να τα μοιραστω?
    Γεια σου Άρη ανιχνευτή!!

..για να μη δείχνει φωτό από εμπρός μάλλον σημαίνει πως την έχει φάει πάνω στην τροχαλία.. οπότε... για ένα σαλόνι LCI και πολλά μηχανικά ανταλλακτικά, μια χαρά είναι ...αν το διώξει με 15000 όλο μαζί, αυτούς τους καιρούς... θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος..

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για να μη δείχνει φωτό από εμπρός μάλλον σημαίνει πως την έχει φάει πάνω στην τροχαλία.. οπότε... για ένα σαλόνι LCI και πολλά μηχανικά ανταλλακτικά, μια χαρά είναι ...αν το διώξει με 15000 όλο μαζί, αυτούς τους καιρούς... θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος..
    Ασχετο : έχει Μ5 ο άνθρωπος και δεν είχε κάνει μικτή ασφάλεια ...? Απίστευτο μου κάνει ...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο : έχει Μ5 ο άνθρωπος και δεν είχε κάνει μικτή ασφάλεια ...? Απίστευτο μου κάνει ...
    Λογικά έχει αποζημιωθεί.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες τα μεταπωλούν με συνοπτικές διαδικασίες σε όποιον δώσει τα περισσότερα, ιδιώτη ή επαγγελματία στον κύκλο τους, ή σε όποιον το μάθει και ενδιαφερθεί, για ανταλλακτικά, για να βγάλουν κάτι από τη χασούρα τους, αλλά και για να τα ξεφορτωθούν. Γνώμη μου πως δεν έχει πιάσει πάνω από 8Κ...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογικά έχει αποζημιωθεί.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες τα μεταπωλούν με συνοπτικές διαδικασίες σε όποιον δώσει τα περισσότερα, ιδιώτη ή επαγγελματία στον κύκλο τους, ή σε όποιον το μάθει και ενδιαφερθεί, για ανταλλακτικά, για να βγάλουν κάτι από τη χασούρα τους, αλλά και για να τα ξεφορτωθούν. Γνώμη μου πως δεν έχει πιάσει πάνω από 8Κ...
    Ο.Κ. αυτό είναι λογικό. Αν αποζημίωσε η ασφαλιστική κανένα 70αρι χιλιάδες τον παθόντα, θα πήρε ένα 10% πίσω.

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γεια σου Άρη ανιχνευτή!!

..για να μη δείχνει φωτό από εμπρός μάλλον σημαίνει πως την έχει φάει πάνω στην τροχαλία.. οπότε... για ένα σαλόνι LCI και πολλά μηχανικά ανταλλακτικά, μια χαρά είναι ...αν το διώξει με 15000 όλο μαζί, αυτούς τους καιρούς... θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος..
    Εσυ θα με τρελάνεις.... 16000 μου ειπε στο τηλ

Ειχε κι άλλες φωτο η αγγελία αλλα "εξαφανίστηκαν" !!

Το έδειχνε απο μπροστά και η ζημιά ειναι αρκετή !!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP