Αρη, αυτη η 32 είναι του ε60; πρωτη φορα τη βλέπω. καλοφόρετες.
S8N (01-11-10)
Παίρνω πίσω όλες μου τις επιφυλάξεις και όλους μου τους ενδοιασμούς ! Ταιριάζουν εξαιρετικά και στο Ε60.
Ομολογώ δημόσια ότι η φαντασία μου είναι πολύ φτωχή και το σχέδιο αυτό το ταίριαζα μόνο πάνω σε Ε39.
Μεγειά και με χαρά Αρη !
ps σαν τις 124 δεν είναι ....![]()
S8N (01-11-10)
Ευχαριστώ Γιώργο! Για να είμαι ειλικρινής, όση αναζήτηση κι αν έκανα στο google τελικά δεν κατάφερα να βρω ούτε μια φωτογραφία με Ε60 που να φορά τις συγκεκριμένες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Στην καλύτερη περίπτωση πετύχαινα Μ5 με τις 20άρες style 32 της σειράς 7. Τελικά τις πήρα στα τυφλά από Γερμανία και σταύρωσα τα δάχτυλα. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το πρώτο Ε60 που είδα με αυτές τις ζάντες ήταν ουσιαστικά το δικό μου... Αφού όμως άρεσαν στη γυναίκα μου, όλα ok.
Ορίστε και οι κωδικοί:
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...dial_spoke_32/
Να δούμε τώρα Πάνο αν ταιριάζουν και με M-Pack!![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 01-11-10 στις 13:02
Πολυ ωραια και κλασικη ζαντα...
Στα 5αρια, 6αρια κτλ που δεν ειναι επιπεδη, ειναι φοβερη..
Καλοριζικες Πανο!!!
Εγω γουσταρω πολυ αυτες απο ΟΕΜ https://bmwfans.info/parts/catalog/E...ross_spoke_78/
ΧΙΟΣ-CHIOS
S8N (01-11-10)
Αρη με'γεια!!!
Κλασσατο πλεον το οχημα!!!κατι μου θυμιζει απο τις Αlpina....
αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ BMW αυτες .......με την εννοια οτι ταιριαζουν πιο πολυ στο οχημα σου!!!![]()
S8N (01-11-10)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (03-11-10)
επειδη και εγω αυτες εχω..νομιζω οτι προσδιδουν εναν αερα...ετσι αρχοντιας να το πω....
κριμα που οι δικες μου ειναι οι 16ρες.......
καλοπατητες και να διαβαινουν παντα δρομυος χαλια!!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
S8N (03-11-10)
Άρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Καλορίζικες και καλοφόρετες
Εννοείται ότι οι style 32 ζάντες ταιριάζουν σε Ε60....
Υ.Γ:Κακομοίρη μου ότι θα σε πετύχαινα και σε forum BMW μετά από τόσα χρόνια δεν το περίμενα.....
S8N (03-11-10)