Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: ///Μ3 Ε46...SMG

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να συμπληρώσω κ εγώ πως δεν θυμάμαι να το κάνει πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές το κάνει σίγουρα!
    Μάλιστα και με λίγες στροφές μέσα στην πόλη στο κατέβασμα για παράδειγμα από 3η σε 2αρα μαρσάρει-ανεβάζει στροφές μόνο του!!! Αλλά και σε μεγαλύτερες ταχύτητες όταν κατεβάζω για προσπέραση πάλι το κάνει!
    Δεν έχω πειράξει τίποτα και μάλιστα όταν το πήρα δεν το ήξερα ότι κάνει έτσι και μου έκανε εντύπωση!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν θελεις μας λες και σε ποιον εκανες την διαδικασια επαναπρογραμματισμου...
    εσένα δημήτρη τελικά το κάνει είτε με γκάζι είτε χωρίς γκάζι, ή μόνο με πατημένο γκάζι???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ούτε το δικό μου κάνει ξερογκαζιά αν δεν πατάω το γκάζι Θωμά. Νομίζω είναι φυσιολογικό.
    καλά πάμε δλδ...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα πω την αλήθεια δεν το έχω προσέξει αν πατάω γκάζι ή όχι, το κάνει όταν θέλει να συγχρονίσει στροφές κιβωτίου και μοτέρ ώστε να μπει ομαλά η ταχύτητα στο κατέβασμα, αυτό ξέρει πότε να το κάνει!!!
    μπορείς να το προσέξεις και να ενημερώσεις ρε φιλαράκο???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να συμπληρώσω κ εγώ πως δεν θυμάμαι να το κάνει πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές το κάνει σίγουρα!
    Μάλιστα και με λίγες στροφές μέσα στην πόλη στο κατέβασμα για παράδειγμα από 3η σε 2αρα μαρσάρει-ανεβάζει στροφές μόνο του!!! Αλλά και σε μεγαλύτερες ταχύτητες όταν κατεβάζω για προσπέραση πάλι το κάνει!
    Δεν έχω πειράξει τίποτα και μάλιστα όταν το πήρα δεν το ήξερα ότι κάνει έτσι και μου έκανε εντύπωση!
    για δές το και εσύ ρε γρηγοράκο για σίγουρα σε παρακαλώ...

ευχαριστώ πολύ παιδιά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP