Πάντως δεν περίμενα ειλικρινά να έχει το detailing τόσο θερμό κοινό στο φόρουμ.
Το μόνο που ελπίζω παιδιά είναι όσοι πλένετε τα αμάξια σας μόνοι (γιατί για την πλειοψηφία των πλυντηρίων ας το αφήσω καλύτερα) να ακολουθείτε κάποιες βασικές οδηγίες, όπως ειδικό σαμπουάν αυτοκινήτου, δύο κουβάδες, γάντι microfibre ή μάλλινο για το πλύσιμο και μαλακά microfibre για το στέγνωμα.
Αν τα κάνετε όλα αυτά, τότε τα αυτοκίνητά σας θα είναι πάντα καθαρά και με την ελάχιστη φθορά χρώματος.
Αν όμως πλένετε 1-2 φορές την εβδομάδα και δεν ακολουθείται πάνω κάτω τα παραπάνω, τότε μακροπρόθεσμα θα κάνετε αρκετή ζημιά στο χρώμα με αποτέλεσμα να θέλει σίγουρο γυάλισμα. Γι'αυτό, λίγο περισσότερη προσοχή για σίγουρα αποτελέσματα.
Όπως και να'χει, keep washing!![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
PATSIMINI (02-11-10)
δεν εχω καποια στανταρ για το ποτε το πλενω
μιας και το κυκλοφωραω πολυ σπανια!ειναι ολο
κλειδωμενω στο γκαραζ!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Τουλαχιστον 2 φορες τον μηνα απ'εξω,εσωτερικα 1 φορα.Eπειδη ομως το κινω συνεχεια το αμαξι,λερωνεται πολυ ευκολα...
Ι donut understeer...
Καλύτερα να μη χρησιμοποιείς δέρμα, ακόμα και συνθετικό, γιατί πρέπει να το σέρνεις πάνω στο αυτοκίνητο για να απομακρυνθούν τα νερά και υπάρχει κίνδυνος να παγιδευτεί κανα πετραδάκι και να κάνεις γρατζουνιά. Άσε που γενιά δεν είναι ό,τι πιο μαλακό.
Καλύτερα μια μεγάλη μαλακή πετσέτα μικροϊνών.
Κοίτα, πάρα πολύ καλό είναι το μάλλινο γάντι της sonus με 12 ευρώ https://www.swell.gr/car/index.php?o...d=22&Itemid=72.
Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο οικονομικό, αλλά όταν πρόκειται για κάτι τόσο βασικό στο πλύσιμο του αυτοκινήτου, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο αφού θα το χρησιμοποιείς για αρκετά χρόνια.
ps Για ό,τι άλλες απορίες έχει κάποιος σχετικά με το πλύσιμο του αυτοκινήτου του, καλύτερα να γράφει στο σχετικό τόπικ ώστε να μη βγαίνουμε οff.![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
bakalos (02-11-10)
κ εγω το πλενω οταν λερωθει αλλα αμα εχω χρονο μπορω να το χαιδευω ολη μερα!!!αχχαχαχαχαχαχ
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!