ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
Το βημα 4.10 ειναι πιο γρηγορο σε εκκινησεις απο ρολλ απο το 3.64.
Απο σταση χανει το κοντο λογω σπινιαρισματος.
Συγκρινα τις μετρησεις στη πιστα Σερρων (110-200 km/h) και το κοντο ειναι ταχυτερο ενα δευτερολεπτο.
Τωρα βεβαια ειμαι 50 κιλα ελαφρυτερος αλλα η μετρηση του κοντου βηματος εγινε διπλος +70 κιλα.
Θα βαλω τους πινακες αργοτερα.
BILL007 (01-11-10), gnx (01-11-10), m-power_01 (01-11-10), NickE60 (02-11-10), Panos 316T (02-11-10), soc12r (01-11-10), Thomelef (01-11-10), turbodog (02-11-10), zaharias (01-11-10)
Ρε Μανο παλι μας μπερδεψες...Αρα τελικα συμφωνεις και εσυ με τους Αμερικανους που βγαζουν το κοντο πιο γρηγορο (και την θεωρουν την καλυτερη best value for money μετατροπη για το Μ3).
Γιατι εγω το υποστηριζα αυτο απο την αρχη αλλα μετα απο τα vbox results που δημοσιευσες στην αρχη του thread, αν και με δυσκολια, αναθεωρησα τις αποψεις μου, μιας και οι αριθμοι δεν αμφισβητουνται. Τελικα για μια φορα ακομα οι Αμερικανοι ειχαν δικιο...Εδω κονταινουν και τα κομπρεσσορατα τους. Μ@λ@κες ειναι? Μαλλον οχι...
Μετα απο αυτο ξαναγυρναω στις αρχικες μου υποθεσεις οτι το κοντο ειναι πιο γρηγορο. Τωρα αν στα μωσαικα που εχουμε για δρομους, ο πιο δυσκολος ελεγχος του αρχικους σπιναρισματος δινει τελικα χειροτερους χρονους απο σταση, αυτο δεν μειωνει την αξια του κοντου. Ευχαριστουμε παντως για την αντικειμενικοτητα σου και την παρουσιαση των πραματων ως εχουν.
manos///3 (02-11-10), Panos 316T (02-11-10), PATSIMINI (02-11-10), Thomelef (02-11-10)
Δημητρη το κοντο βημα ειναι πιο γρηγορο στις μετρησεις μου στη πιστα των Σερρων (στη μεγαλη ευθεια). Η ασφαλτος εκει ειναι τοσο καλη που το σπιναρισμα ειναι ανυπαρκτο ειτε με κοντο ή μακρυ βημα.
Οι πρωτες συγκρισεις σε αυτο το θρεντ εγιναν σε δημοσιο δρομο και σε μετρια ποιοτητας ασφαλτο. Οποτε δεν μπορω να πω οτι ειναι και οι πιο αντικειμενικες.
Και εγω στην αρχη αμφεβαλα με το αποτελεσμα. Περιμενα πιο γρηγορο το κοντο.
Πιστευω οτι στην ευθεια των Σερρων οι νεες μετρησεις ειναι πιο αντικειμενικες.
Να πω βεβαια πως υπαρχει διαφορα στη θερμοκρασια περιβαλλοντος, διαφορα 10 βαθμων.
Με κοντο 18 βαθμους
Με μακρυ 28 βαθμους.
Επηρεαζει σιγουρα την αποδοση του μοτερ ,αλλα ποσο???
οι διαφορές είναι σημαντικές στην θεςρμοκρασία οπότε μπακάλικα τολμώ να πω καμιά δεκαριά αλογάκια ...
τούρμπο και πράσινα άλογα
χωρις αριθμους,το κοντο διαφορικο σιγουρα χανει απο σταση.εκτος αν μιλαμε για πολυ εμπειρους οδηγους οπου γνωριζοπυν απολυτα το αυτοκινητο κι το ξεκιναν χωρις σπινιαρισμα και ιδανικα.
κερδιζει ομως σε επιταχυνσεις.
σαφως παιζεις τρομερο ρολο το οδοστρωμα...συγκρινεται τωρα η πιστα των σερρων με τον οποιοδηποτε δρομο???
θερμοκρασια...για να το λετε μαλλον παιζει ρολο!!
το να συγκρινουμε αυτους τους αριθμους,απλα επιβεβαιωνετε η λογικη,χωρις ομως να μπορουμε να πουμε με σιγουρια ποιο ειναι το καλυτερο...
και ο λογος ειναι απλα...γιατι το θελουμε το αυτοκινητο?
αν το θελουμε για πιστα τοτε το κοντο ειναι σιγουρα ποιο καλο..
για δρομο?το μακρυ μηπως μπορουμε να το εκμεταλευτουμε περισσοτερο???
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Panos 316T (02-11-10)
Τα νουμερα στις μετρησεις μου ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ.
Τεραστιες διαφορες.
Τελικη στος τελος της ευθειας 214 με κοντο , 205 με μακρυ.
Και οι υπολοιπες ευθειες εχουν διαφορες της ταξης των 10 km/h
Εκτος του οτι ειναι πιο γρηγορο , οι τριτες μου στις εξοδους ηταν σε ιδανικες σ.α.λ. ,εκει που αρχιζε η δυναμη.
Κοντο βημα για πιστα λοιπον.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 02-11-10 στις 14:10
Thomelef (02-11-10)