Ετσι ειναι. Θα θεωρησω το νεο μοντελο κακο μαντατο. Στο μυαλο μου, μου φαινεται κατι σαν το.... alfasud. Και οι Ιταλοι τοτε ενα vag(golf) θελανε να χτυπησουνε.
Χασανε κοσμο μονο και μονο επειδη εβγαλαν προσθιοκινητο.
Στη συνεχεια μετα την πωληση τους, υπο Φιατ προσπαθησαν να κερδισουν τους πολλους αδιαφορωντας για τους παθιασμενους με την οδηγηση και την πισω κινηση. Η Φιατ εκανε σπασμωδικες κινησης προσπαθοντας να επεκτεινει το target group.
Αποτελεσμα μπαχαλο.
Θα επαναλειφθει η ιστορια?
Θα μαθουν οι πιο καινουριοι απο τα λαθη των παλιων?
Πελατια απο το vag δεν παιρνεις ευκολα. Ειναι αποφασισμενοι, πωρωμενοι και ξερουν τι θελουν. Αν τους πεις για bmw turbo θα σου πουν, τωρα το θυμηθηκαν? Με τι εμπειρια? Κατσε να τα δοκιμασει κανενας αλλος. Προσθιοκινητη? Απο που και ως που? Και γιατι να το παρει κανεις? Γιατι να μην παρεις το γκολφ?
Το γυρισαμε στο lifestyle?
Η αληθεια ειναι οτι μεσα στην κριση δεν πανε μπροστα οι life style π@π@ριες.
Δεν μπορεις να τα βαλεις με το vag χρησιμοποιοντας τα οπλα του vag.
1ον) αυτοι ξερουν να τα χειριζονται πολυ καλυτερα
2ον) αναιρεις τις οποιες προσπαθειες εχεις κανει μεχρι τωρα. Προσπαθουσες να φανεις ανωτερος και δυνατοτερος. Τελικα δεν εισαι?
Επρεπε να συνεχισουν οπως το πηγαιναν μεχρι τωρα.
Ειχαν στανταρ πελατια απο τις μεχρι τωρα επιλογες τους.
Στη bmw θα επρεπε να εκτιμουν που ειναι το μοναδικο αυτη τη στιγμη εργοστασιο, που κερδιζει το παθιασμενο με την οδηγηση και πισωκινηση κοινο.
Γιατι αυτοι, θα κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να παρουν bmw. Η εναλλακτικη ποια ειναι? Porsche? Φεξε μου και γλυστρισα...
Δεν το εκτιμουν ομως...
Και δεν μαθαινουν απο τα λαθη των αλλων!
Προσωπικες εκτιμησεις ολα αυτα.
Μεχρι τωρα με το mini μια χαρα το πηγαιναν. Τι τους ηρθε δεν ξερω...
Αλλα στον οριζοντα βλεπω μπαχαλο!