Τιποτα απολυτως εδω. Το μονο μπαξιμο που συνηθιζω να κανω ειναι αυτο της βενζινης στο ρεζερβουαρ.
Λάστιχα
Φρένα
Ανάρτηση
Διαφορικό
Κινητήρας - Ατμόσφαιρα
Κινητήρας - Turbo - Compressor *στον ίδιο*
Κινητήρας - μετατροπή σε μεγαλύτερο
Κομπλέ μετατροπή σε άλλο μοντέλο
Εξάτμιση
Φίλτρο
Πρόγραμμα
Σαλόνι
Στερεοφωνικό - Ηχος - DVD NAVI
Εσωτερική αναβάθμιση (δέρμα κτλ)
Εξωτερική αναβάθμιση (Mpack- spoiler κτλ)
Φώτα και φλας
άλλο - περιγράψτε
*** Πιό καλή αναλογία τιμής - απόδοσης έχει μια βελτίωση στο κράτημα
*** Πιό καλή αναλογία τιμής - απόδοσης έχει μια βελτίωση στον κινητήρα
Δεν το πειράζω καθόλου, είναι μαμά εντελώς ακόμα και στα χαλάκια
Τιποτα απολυτως εδω. Το μονο μπαξιμο που συνηθιζω να κανω ειναι αυτο της βενζινης στο ρεζερβουαρ.
Μία τετράδα αμορτισέρ bilstein B6 γιατί τα μαμά sacks παραήτανε μαλακά αλλά ήτανε και στα τελευταία τους. Αξίζουν 100% τα λεφτά τους, σφιχτά όσο θέλω, καθόλου ενοχλητικά στις ανωμαλίες. Πάντα ήμουνα fan της bilstein, τα είχα και στο 318ci.
Μεμβράνες αντιηλιακές γύρω - γύρω, πολύ σκούρες από τη μεσαία κολώνα και πίσω, alu-light από τη μεσαία κολώνα και μπρος και στο εμπρός παρμπρίζ, καθόλα νόμιμες, με τα χαρτιά τους και τα αυτοκόλλητά τους. Πολύ πετυχημένη δουλίτσα και αυτή, στα καλοκαιρινά ταξίδια δείχνουν την αξία τους.
Μπροστινά φρένα από 545i, τα χρειαζότανε, με τα μαμά στην τρίτη πεταλιά από 160+ τα φρένα τελειώνανε. Καλό μπάξιμο σε τιμή ευκαιρίας.
Τελευταίο και καλύτερο. Εβγαλα τα runflat bridgestone potenza και φόρεσα συμβατικά falken fk452. Τώρα επιτέλους το αυτοκίνητο απέκτησε την αρχοντιά στο πάτημα που πρέπει να έχει μιά 5αρα BMW ακόμα και στους ελληνικούς καρόδρομους ...![]()
Εκτος τα εργοστασιακα...Μpack κτλπ....εχουμε και λεμε...
-Αεροτομη απο Μ3 Ε92 πισω
-Ζαντες 18αρες απο Ε92 Μ3
-Φρενα εξαπιστονα απο 135 performance
-SSK performance
-Eλευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι
-Προγραμμα απο skandali
-Carbon mirrors
-Carbon difusser (3M)
-Μαυρες καρδιες εμπρος performance
To καθε τι που εκανα πανω στο αμαξι μου αξιζε πολυ....απλα και μονο γιατι μου εδωσε χαρα οταν το εκανα.....![]()
GM6 (02-11-10), Nick bmwlover (02-11-10), scania124 (02-11-10), Vasilis (02-11-10), z3 2.2 (02-11-10)
Εγω παιδια εχω ενα ταπεινο 318i απο τα πρωτα Ε36 (του '91).
Αγορασμενο μετχ. αμεσως προ-κρισης, οπότε θελω-δε θελω θα το κρατησω.
- Μοτερ M50B20TU. Πισω δισκους αντι για τα μαμα ταμπουρα. Αξιζουν, αλλα ετσι κι'αλλιως ετσι το πηρα.
- Φρενα (ελπιζω) απο Ε46 330 πολυ συντομα. Αξιζουν σιγουρα γιατι τωρα εχει τα μαμα μονά.
- Μια αναρτηση απλη H&R/Bilstein, και ολικη ανακατασκευη στα αμεσα σχεδια (σινεμπλοκ-τοπ μαουντ, πισω υποπλαισιο κλπ). Αξιζουν.
- Μια ελευθερη εξατμιση, καταλυτης αλλαγμενος no-name κεραμικος, πιο ελευθερος. Μαλλον χαλαει την αποδοση, βελτιωνει την ηχητικη απολαυση!
- Μπλοκε μαμα 25% (188mm καβουκι) σε αναμονη να μπει. Σιγουρα αξιζει.
- Ερχεται μεσα στο 2011 ολικο βαψιμο. Αναγκαιο και γι'αυτο αξιζει.
Η χρηση ειναι καθημερινη, και λογω νεογεννητο-καταστασης αργουν οι βελτιωσεις, αλλα σιγα-σιγα θα γινουν.
Δεν θα ειναι για πολυ ακομα ομως καθημερινη, γι'αυτο δεν με απασχολει καθολου το θεμα "ανεση".
Μαλλον οδευω προς το ηπιο και ερασιτεχνικο track/fun car.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM