Έχω βάλει φρένα και τελικό εξάτμισης
![]()
Λάστιχα
Φρένα
Ανάρτηση
Διαφορικό
Κινητήρας - Ατμόσφαιρα
Κινητήρας - Turbo - Compressor *στον ίδιο*
Κινητήρας - μετατροπή σε μεγαλύτερο
Κομπλέ μετατροπή σε άλλο μοντέλο
Εξάτμιση
Φίλτρο
Πρόγραμμα
Σαλόνι
Στερεοφωνικό - Ηχος - DVD NAVI
Εσωτερική αναβάθμιση (δέρμα κτλ)
Εξωτερική αναβάθμιση (Mpack- spoiler κτλ)
Φώτα και φλας
άλλο - περιγράψτε
*** Πιό καλή αναλογία τιμής - απόδοσης έχει μια βελτίωση στο κράτημα
*** Πιό καλή αναλογία τιμής - απόδοσης έχει μια βελτίωση στον κινητήρα
Δεν το πειράζω καθόλου, είναι μαμά εντελώς ακόμα και στα χαλάκια
Κοίτα εγώ έκανα ότι έπρεπε να κάνει και η BMW από το εργοστάσιο.
Τα εργοστασιακά φρένα είναι απλά αστεία οπότε έβαλα τα σωστά ap racing.
Η εξάτμιση είναι η supersprint race lightweight. Είναι πολύ ελαφρυά, έχασα 15 κιλά και επίσης κάνει και σωστό θόρυβο (μην ακούγετε σαν 1600αρι κάτω από τις 3 χιλ. στροφές).
Ναι σηκώνει τον τόπο η εξάτμιση στις υψηλές στροφές και αυτό ήταν το ζητούμενο άλλωστε (εκτός του βάρους). Η γυναίκα μου με ακούει να έρχομαι από 2 τετράγωνα μακρυά...
Το να με πωρώνει να πάω πιο γρήγορα δεν ισχύει γιατί δεν είμαι παιδάκι να πωρώνομαι από ένα φίλο, από ένα τελικό κτλ. και να θέλω να πάω πιο γρήγορα.
Ότι απολαμβάνω πιο πολύ τον ήχο είναι πραγματικότητα, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν με 'σπρώχνει' η εξάτμιση να πάω πιο γρήγορα.
Γεγονός είναι ότι στην πίστα γουστάρουν και οι θεατές τον ήχο![]()
Stamatis (01-11-10)



Τιποτα απολυτως εδω. Το μονο μπαξιμο που συνηθιζω να κανω ειναι αυτο της βενζινης στο ρεζερβουαρ.
Μία τετράδα αμορτισέρ bilstein B6 γιατί τα μαμά sacks παραήτανε μαλακά αλλά ήτανε και στα τελευταία τους. Αξίζουν 100% τα λεφτά τους, σφιχτά όσο θέλω, καθόλου ενοχλητικά στις ανωμαλίες. Πάντα ήμουνα fan της bilstein, τα είχα και στο 318ci.
Μεμβράνες αντιηλιακές γύρω - γύρω, πολύ σκούρες από τη μεσαία κολώνα και πίσω, alu-light από τη μεσαία κολώνα και μπρος και στο εμπρός παρμπρίζ, καθόλα νόμιμες, με τα χαρτιά τους και τα αυτοκόλλητά τους. Πολύ πετυχημένη δουλίτσα και αυτή, στα καλοκαιρινά ταξίδια δείχνουν την αξία τους.
Μπροστινά φρένα από 545i, τα χρειαζότανε, με τα μαμά στην τρίτη πεταλιά από 160+ τα φρένα τελειώνανε. Καλό μπάξιμο σε τιμή ευκαιρίας.
Τελευταίο και καλύτερο. Εβγαλα τα runflat bridgestone potenza και φόρεσα συμβατικά falken fk452. Τώρα επιτέλους το αυτοκίνητο απέκτησε την αρχοντιά στο πάτημα που πρέπει να έχει μιά 5αρα BMW ακόμα και στους ελληνικούς καρόδρομους ...![]()
Εκτος τα εργοστασιακα...Μpack κτλπ....εχουμε και λεμε...
-Αεροτομη απο Μ3 Ε92 πισω
-Ζαντες 18αρες απο Ε92 Μ3
-Φρενα εξαπιστονα απο 135 performance
-SSK performance
-Eλευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι
-Προγραμμα απο skandali
-Carbon mirrors
-Carbon difusser (3M)
-Μαυρες καρδιες εμπρος performance
To καθε τι που εκανα πανω στο αμαξι μου αξιζε πολυ....απλα και μονο γιατι μου εδωσε χαρα οταν το εκανα.....![]()
GM6 (02-11-10), Nick bmwlover (02-11-10), scania124 (02-11-10), Vasilis (02-11-10), z3 2.2 (02-11-10)
Nick bmwlover (02-11-10)
alexk (02-11-10)