αν μπορεσουμε να μιλησουμε με λογικη σε αυτη τη χωρα,θα δουμε οτι χωρις καμμια μα καμμια αμφιβολια ολες οι κινησεις γινονται με σκοπο να τη σκαπουλαρουν αυτοι που εχουν λεφτα και να τη πληρωσουν αυτοι που δεν εχουν λεφτα.
θυμαμαι πολυ εντονα λογια πρωθυπουργων,των αρχοντων του κρατους μας να λενε οτι δε θα παρουμε ουτε ενα ευρω απο συνταξιουχους φτωχους και τετοια...
σημερα και οποιος εχει αντιρρηση ας το πει,εχουν ξεκ...ασει οποιον ελληνα εχει εισοδημα κατω απο 20.000e.
εχουν ξεσκισει τους δημ.υπαλληλους(αδικα η δικαια δεν το κρινουμε καθολου).
εγω ξερω ομως οτι τη πληρωσε ο θειος μου(υπαλληλος του οσε,αλλα δεν την πληρωσε ο διευθυντης του οσε!!
ξερω οτι τη πληρωσε ο πατερας μου,αλλα ο βιοτεχνης πυο εργαζονταν τελειωσε (προχθες το εμαθα) τις δυο τριοροφες κατοικιες που εχτιζε για τα παιδια του με πετρα και γεωθερμοτητα αξιας περιπου 2,5 εκατ....)
ξερω οτι τα τροφιμα που ψωνιζω στο σοθπερ μαρκετ εχουν παρει ενα 40% πανω απο την αρχη του χρονου και εγω που πριν επερνα τρια πακετα μακαρονια τωρα παιρνω μονο ενα και δεν το μαγειυρευω ολο.
ξερω οτι η βενζινη εχει παρει ασε μην πω τι..και εγω πλεον ηδη αρχισα να ψαχνω δρομολογια αστικων για να πηγαινω και να ερχομαι γιατι δεν βγαινω,ομως σε σαφαρι του σδοε στη θεσσαλονικη(και επειδη ειμαι του επαγγελματος σας λεω και ονοματα)βρηκανα murcielago σε ανθρωπο που εκανε δηλωση 3.500ευρω...και επειδη τον γνωριζω του γαργαλησαν τα...ξυρισμενα(ουτε ενα ευρω προστιμο δεν του επιβληθηκε παρολο που δημοσιοποιηθηκε το γεγονος.)
ναι ρε να χρεωκοπησουμε.και να δω τοτε αν η δεη ερθει να μου κοψει το ρευμα....
να χρεωκοπησουμε να δω πως θα δουλευουν τα μπουζουκια που χρεωνουν το μπουκαλι 200 ε και ο τραγουδιστης πυο ειναι μια τριχα απο ....αντε τωρα να δω πως θα πηγαινει στο intervista να αγοραζει κοστουμια....
να χρεωκοπησουμε να δω πως θα ερθει το κρατος να μου παρει τα τελη κυκλοφοριας.....
να χρεωκοπησουμε για να δω επιτελους μια πραξη ανθρωπιας απο ανθρωπο σε ανθρωπο...
και σαν να μην εφτανε αυτο τολμαν να μιλαν για δημοκρατια οταν ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ λεει οτι αν δε ψηφισετε πασοκ τωρα στις δημοτικες εγω θα παω σε εκλογες και αν παω σε εκλογες τη γαμη....τε ελληνες!!!!αμα θελετε μη με ψηφιζετε!!
και εμεις ακομα δεν τον σκοτωσαμε....που ειναι αραγε οι κουκουλοφοροι που επι νεας δημοκρατιας οργιαζαν??????????????????????????????????
(εννοειτε πως δεν πολιτικοποιουμαι)
που ειναι οι τρομοκρατες που επι πασοκ πιαστηκαν ολοι αλλα κανενας αριστερος δεν δολοφονηθηκε?????????????????????????? ??????
που ειμαστε εμεις ρε σε εολα αυτα???/πληρωνουμε δοσεις για να πινει ο πατερας με το γιωργακη και τον κοκκαλη καφε σε κοτερο(που ολως τυχαιως δεν ειναι κανενος απο αυτων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)