Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 19:24
aristent (31-10-10)
Οπως ειχα προαναφερει τελικα "εμπαχθει"νεο PS3 Slim και μαλιστα το 320GB Move Starter Pack !!!!
Το μηχανημα αγοραστηκε χθες απο Media markt στα 349ευρω.
Ξερω ....ξερω ... ειδα στο σαϊτ Σκρουτζ υπαρχουν με αντικαταβολη τιμες απο 320-369,49ευρω(σε πολλες περιπτωσεις +μεταφορικα)!!!ομως ουτε η αναμονη ουτε το ρισκο(μεταφορας/"μπελαδων".κλπ.),οσο μικρο και να ειναι, ηταν στα υπερ που θελαμε....τελος παντων....
....το προγραμμα μου ,λεει να ξανανοιξω το παλιο PS3να κανω και παλι για δυομιση ωρες την διαδικασια της επισκευης
και να κανω μεταφορα των αρχειων (μουσικη/βιντεο)που εχει κατεβασει ο γιος μου απο το Youtube....
θα ηθελα καποια απαντηση με ποιον τροπο γινετε η διαδικασια μεταφορας αρχειων απο PS3 σε PS3 και αν υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω!
![]()
BILL007 (31-10-10)
aristent (31-10-10)
Το δικό μου PS3 πλέον δεν διαβάζει ότι και δισκάκι να του βάλω.
Σαν media server λειτοργεί κανονικά αλλά ούτε cd παίζει ούτε BlueRay ούτε τα παιχνίδια.
Στο εξουσιοδοτημένο service SONY που το πήγα μου πρότειναν την γνωστή ιστορία με 150 ευρώ να μου δώσουν ένα ανακατασκευασμένο.
Υπάρχει λέτε καμιά άλλη λύση;
VanVIC (31-10-10)
λογικα με αντικατασταση κεφαλης(ματακι) θα εισαι οκ
like this.... https://www.ebw.gr/el-GR/Product/701...3-Slim-120GB-2
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E46 POWER : 31-10-10 στις 16:03
BILL007 (31-10-10)
ναι μεν.....αλλα....τα ειπε ο Βασιλης εδω κατω!!!!!!
εκαψα δυο ολοκληρωμενα!!!!οταν λεμε τα εκαψα βγαλανε φουσκαλες!!!!...οπως ελεγε καποια στον μαγειρα στην εκπομπη του Μποτρινι....ΤΑ΄ΚΑΨΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Τελος η επισκευη....τωρα προσπαθω να ανακτησω τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο......... αλλα ουτε σε PC ουτε στο νεο μου PS3 ,με ανταπτορα που εβαλα για σκληρους δισκους μεσω θυρας USB, "βλεπει"τον δισκο!!!!
Ακουω συμβουλες.....οπως και προτασεις, για το αν, εστω και σε συμβολικη τιμη, μπορω να πουλησω τα εξαρτηματα η ολο το παλιο πλεον PS3?
τα ολοκληρωμενα γινεται να αλλαχτουν η εχεισ φαει και τισ επαφες? αν υπαρχοθν οι κωδικοι ανταλλακτικων ισως να γινει κατι!
Nα σου πω την αληθεια δεν κοιταξα καθολου εαν φαινονται τα νουμερα,το εχω ξανασυναρμολογησει με την ελπιδα μηπως λειτουργησει εστω και για λιγο,αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν φαινονται καθολου,ελιωσαν....τα ολοκληρωμενα,κατι παραπανω απο φουσκαλες.....ετσι κι αλλιως δεν πιστευω συμφωνα με οσα εχω ακουσει οτι το μηχανημα θα γινει ξανα αξιοπιστο!!!μαλλον τελειωσε....αλλα κυκλοφορουν πολλα χαλασμενα που θα μπορουσαμε να παρουμε ειτε τα στοιχεια η ακομη και τα ιδια τα ολοκληρωμενα....αξιζει ομως τον κοπο?
Το ερωτημα ειναι γιατι δεν βλεπει τον σκληρο δισκο του ακομη και ενα αλλο PS3??? ...τοση κωδικοποιηση????