Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 51

Θέμα: Επισκευη playstation 3!!!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτό με το θερμοπίστολο είναι τσαρλατανιά λιγάκι.Και για να το πω απλά,δεν πρόκειται να κάνει κάτι ουσιαστικό.Και μην επιμείνεις πολύ σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία γιατί μάλλον θα έχεις ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα...
    Με το να ζεστάνεις το σημείο απλά το κάνεις προσωρινά "αγώγιμο" και παίζει για όση διάρκεια το έχεις ανοιχτό.Μόλις κρυώσει όμως όταν το κλείσεις την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.Δυστηχώς...

Υ.Γ ιδια ακριβώς τεχνική εφαρμόζουν και στα bga chipset απο τις κάρτες γραφικών στα λαπτοπ όταν έχουν θέματα ώστε να τα κάνουν να παίξουν έστω και για μια φορά ακόμα...
    κανονικα αν παιξει μετα το θερμοπιστολο δεν θα εχεις προβλημα....αν χρειαστεις οτιδηποτε απο μηχανημα για μικτροηλεκτρονικη μεχρι και μικροσκοπιο..εχω!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 19:24

2. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

aristent (31-10-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως ειχα προαναφερει τελικα "εμπαχθει"νεο PS3 Slim και μαλιστα το 320GB Move Starter Pack !!!!

Το μηχανημα αγοραστηκε χθες απο Media markt στα 349ευρω.
    Ξερω ....ξερω ... ειδα στο σαϊτ Σκρουτζ υπαρχουν με αντικαταβολη τιμες απο 320-369,49ευρω(σε πολλες περιπτωσεις +μεταφορικα)!!!ομως ουτε η αναμονη ουτε το ρισκο(μεταφορας/"μπελαδων".κλπ.),οσο μικρο και να ειναι, ηταν στα υπερ που θελαμε....τελος παντων....

....το προγραμμα μου ,λεει να ξανανοιξω το παλιο PS3 να κανω και παλι για δυομιση ωρες την διαδικασια της επισκευηςκαι να κανω μεταφορα των αρχειων (μουσικη/βιντεο)που εχει κατεβασει ο γιος μου απο το Youtube....
    θα ηθελα καποια απαντηση με ποιον τροπο γινετε η διαδικασια μεταφορας αρχειων απο PS3 σε PS3 και αν υπαρχει κατι που θα επρεπε να προσεξω!

4. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (31-10-10)

Rides
    0

6. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

aristent (31-10-10)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το δικό μου PS3 πλέον δεν διαβάζει ότι και δισκάκι να του βάλω.
    Σαν media server λειτοργεί κανονικά αλλά ούτε cd παίζει ούτε BlueRay ούτε τα παιχνίδια.
    Στο εξουσιοδοτημένο service SONY που το πήγα μου πρότειναν την γνωστή ιστορία με 150 ευρώ να μου δώσουν ένα ανακατασκευασμένο.
    Υπάρχει λέτε καμιά άλλη λύση;

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δικό μου PS3 πλέον δεν διαβάζει ότι και δισκάκι να του βάλω.
    Σαν media server λειτοργεί κανονικά αλλά ούτε cd παίζει ούτε BlueRay ούτε τα παιχνίδια.
    Στο εξουσιοδοτημένο service SONY που το πήγα μου πρότειναν την γνωστή ιστορία με 150 ευρώ να μου δώσουν ένα ανακατασκευασμένο.
    Υπάρχει λέτε καμιά άλλη λύση;
    εχει εναν γατο στην Αγ.Βαρβαρα...
    δοκιμασε κ εκει!

ολα τα σπαει...ολα τα φτιαχνει!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

9. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

VanVIC (31-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει εναν γατο στην Αγ.Βαρβαρα...
    δοκιμασε κ εκει!

ολα τα σπαει...ολα τα φτιαχνει!

Βασίλη .... τον Βασιλακη τον χοντρουλη λες ? Αν ειναι να τον επισκευθω ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ......... Στείλε π.μ αν ειναι αυτος να ΠΕΤΑΞΩ προς τα'κει

Ευχαριστω

Κωστας
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

λογικα με αντικατασταση κεφαλης(ματακι) θα εισαι οκ

like this.... https://www.ebw.gr/el-GR/Product/701...3-Slim-120GB-2
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E46 POWER : 31-10-10 στις 16:03

12. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

BILL007 (31-10-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ'οτι εχω καταλαβει το θερμοπιστολο παιζει σημαντικο ρολλο και νομιζω οτι τη δευτερη φορα που θα το ξανανοιξω θα "λιωσω"επιμενοντας λιγο παραπανω, κατα καποιο τροπο τις κολλησεις των CPU και των ολοκληρωμενων να "ξανανοιωσουν"...οπως λενε οι ειδικοι.

Ισως να το εκανα πολυ επιφυλακτικα,.... αργοτερα διαβασα για την σημαντικοτητα αυτης της θερμανσης !!!
    ναι μεν.....αλλα....τα ειπε ο Βασιλης εδω κατω!!!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτό με το θερμοπίστολο είναι τσαρλατανιά λιγάκι.Και για να το πω απλά,δεν πρόκειται να κάνει κάτι ουσιαστικό.Και μην επιμείνεις πολύ σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία γιατί μάλλον θα έχεις ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα...
    Με το να ζεστάνεις το σημείο απλά το κάνεις προσωρινά "αγώγιμο" και παίζει για όση διάρκεια το έχεις ανοιχτό.Μόλις κρυώσει όμως όταν το κλείσεις την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.Δυστηχώς...

Υ.Γ ιδια ακριβώς τεχνική εφαρμόζουν και στα bga chipset απο τις κάρτες γραφικών στα λαπτοπ όταν έχουν θέματα ώστε να τα κάνουν να παίξουν έστω και για μια φορά ακόμα...
    εκαψα δυο ολοκληρωμενα!!!!οταν λεμε τα εκαψα βγαλανε φουσκαλες!!!!...οπως ελεγε καποια στον μαγειρα στην εκπομπη του Μποτρινι....ΤΑ΄ΚΑΨΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Τελος η επισκευη....τωρα προσπαθω να ανακτησω τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο......... αλλα ουτε σε PC ουτε στο νεο μου PS3 ,με ανταπτορα που εβαλα για σκληρους δισκους μεσω θυρας USB, "βλεπει"τον δισκο!!!!

Ακουω συμβουλες.....οπως και προτασεις, για το αν, εστω και σε συμβολικη τιμη, μπορω να πουλησω τα εξαρτηματα η ολο το παλιο πλεον PS3?

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα ολοκληρωμενα γινεται να αλλαχτουν η εχεισ φαει και τισ επαφες? αν υπαρχοθν οι κωδικοι ανταλλακτικων ισως να γινει κατι!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα ολοκληρωμενα γινεται να αλλαχτουν η εχεισ φαει και τισ επαφες? αν υπαρχοθν οι κωδικοι ανταλλακτικων ισως να γινει κατι!
    Nα σου πω την αληθεια δεν κοιταξα καθολου εαν φαινονται τα νουμερα,το εχω ξανασυναρμολογησει με την ελπιδα μηπως λειτουργησει εστω και για λιγο,αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν φαινονται καθολου,ελιωσαν....τα ολοκληρωμενα,κατι παραπανω απο φουσκαλες.....ετσι κι αλλιως δεν πιστευω συμφωνα με οσα εχω ακουσει οτι το μηχανημα θα γινει ξανα αξιοπιστο!!!μαλλον τελειωσε....αλλα κυκλοφορουν πολλα χαλασμενα που θα μπορουσαμε να παρουμε ειτε τα στοιχεια η ακομη και τα ιδια τα ολοκληρωμενα....αξιζει ομως τον κοπο?

Το ερωτημα ειναι γιατι δεν βλεπει τον σκληρο δισκο του ακομη και ενα αλλο PS3??? ...τοση κωδικοποιηση????

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP