Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Συμβουλή... μετά απο πάθημα.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν βρεις πάντως τέτοιον μαντρά πες μου να έρθω να πηδηχτώ κι εγώ από το παράθυρο για συμπαράσταση!

Επίσης, φρόντισε να είναι 5ος και άνω όροφος γιατί ,όπως απέδειξε ο Ζαχόπουλος, τη σήμερον ημέρα πέφτεις απ' τον 4ο και ζεις.

2. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

NickE60 (29-10-10), Nino (29-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμποριο ειναι... και οπως ελεγε η Μανουλα μου ... με γελασε ο ταδε!!!
    Συχνο φαινομενο, λιγη βεβαια σημασια εχει αν το αμαξι κατα τα αλλα ειναι "χαρτι"'η ευκαιρια απο πλευρας τιμης (τι λεω τωρα?)
    Τι γινεται τωρα?
    Ενημερωση του Εμπορα για την ανακαλυψη της αληθειας και τι ειναι διατεθειμενος αυτος να κανει? πριν την καταγγελια απο μερους σας σε ΙΝΚΑ υπ Εμποριου (οχι οτι θα βρεις ακρη) και επιστολη καταγγελια επωνυμα σε δυο μεγαλα περιοδικα του χωρου.
    Ισως μια επιπλεον εκπτωση να "πεσει".
    Τωρα οσο για το χαρτι που αναφερει ο Stamatis το να αναγραφονται τα χιλιομετρα και τα λοιπα στοιχεια του αυτοκινητου κατα την πωληση, επεχει θεση ιδιωτικου συμφωνητικου και μπορουν να αναγραφουν και οροι.
    Οροι του τυπου σε περιπτωση που κατι απο τα ανγραφομενα δεν ισχυει ακυρωνεται η αγοραπωλησια και επιστρεφεται το καταβληθεν ποσο...
    Αν βρεθει κανεις μαντρας να το υπογραψει εγω θα σκισω τα προικια μου!!!,για να μη πω θα πηδηχτω απο το παραθυρο
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν βρεις πάντως τέτοιον μαντρά πες μου να έρθω να πηδηχτώ κι εγώ από το παράθυρο για συμπαράσταση!

Επίσης, φρόντισε να είναι 5ος και άνω όροφος γιατί ,όπως απέδειξε ο Ζαχόπουλος, τη σήμερον ημέρα πέφτεις απ' τον 4ο και ζεις.
    xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP