Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Θέμα: Βενζινες.....!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Λογω συνθηκων ,ταξιδευω συχνα, αρα δεν μπορω να βαζω απο ενα πρατηριο! Δεν μπορω να πω με σιγουρια αν βλεπω διαφορα...η διαφορα ειναι οση και απο μια καλη βενζινη σε μια σκαρτη! Και εδω συμφωνω με τον Αντωνη που ειπε οτι δεν ξερει αν η ποιοτητα ανταποκρινεται στην τιμη...
    Αφου το εφερε ομως η κουβεντα να σας πω την εμπειρια μου.Το αυτοκινητο το αγορασα καινουριο...Εβαζα αποκλειστικα σουπερ και παντα απο ενα των δυο μεγαλων εταιριων.Πρωτο σερβις στα 20.000 χιλιομετρα, ειμαι μπροστα σε ολη την διαρκεια ,και βλεπω με τα ματια μου την αλλαγη φιλτρου (εγινε περιπου στους 9 μηνες) .Δευτερο σερβις στα 40.000χλμ εγινε στους 19 μηνες ,σε συνεργειο BMW πολυ καλου μου φιλου, κατεβαζει το φιλτρο και το βαζει στην μεγγενη και με ενα πριονακι το κοβει...ηταν γεματο αμμο...μαυρο χαλικακι! Μεχρι τοτε εβαζα μονο σουπερ...σε αυτοκινητο με 40.000 χλμ 19μηνων και ηταν ετσι ...τι να πω...Απο τοτε βαζω απλη και σουπερ μια στο τοσο...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατεβαζει το φιλτρο και το βαζει στην μεγγενη και με ενα πριονακι το κοβει...ηταν γεματο αμμο...μαυρο χαλικακι! Μεχρι τοτε εβαζα μονο σουπερ.
    Το πιθανότερο είναι ότι τα μαύρα υπολείμματα προέρχονται από βαρύτερα κλάσματα πετρελαίου (νοθευμένη βενζίνη, αν και πιστεύω ότι ρόλο παίζει και η συντήρηση των δεξαμενών στην ποιότητα της βενζίνης). Συνηθως τη super αμόλυβδη τη νοθεύουν κυρίως με απλή αμόλυβδη.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP