Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Παρκαδοροι μαγκες!!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε σεις εγω πηγα στο Romeo στη καλλιροης πριν χρονια μ ενα φιλαρακο.Βγαινοντας φτιαγμενοι στο φουλ λεω στο παρκαδορο σε αγριο υφακι...Φερε ρε συ τη Carrera...
    ποια λεει τη μπλε΄?? ναι λεω αντε και σβελτα.
    πηγαινει και μου φερνει μια 911......
    Ρε του λεω εισαι καλα ?? τι εκανες? τι δεν ειναι δικια σας κτλ αλλαξε 10 colors μη το πειτε στο boss θα χασω τη δουλεια μου κτλ... τελικα πηραμε το Χ5 (φιλου) και φυγαμε...
    ακομα το συζηταμε που κ που με το φιλαρακι μου κανει κ πλακα επρεπε ρε να τη παρεις τα λοιπα.... εγω ακομα κ σημερα δε το πιστευω οτι συνεβει κατι τετοιο!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχαχα επρεπε να την παρεις να της κανεις μια σβουρα καλη και να του πεις ρε συ ευτυχως που το καταλαβα και δεν εφυγα...αυτο δεν ειναι το δικο μου χαχαχαχα πλεον σου δινουν χαρτακι - μπρελοκ..μαλλον για να μην γινονται τετοια λαθη..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχα επρεπε να την παρεις να της κανεις μια σβουρα καλη και να του πεις ρε συ ευτυχως που το καταλαβα και δεν εφυγα...αυτο δεν ειναι το δικο μου χαχαχαχα πλεον σου δινουν χαρτακι - μπρελοκ..μαλλον για να μην γινονται τετοια λαθη..
    Αυτό μου έφερε στο μυαλό το joyride του παρκαδόρου με τη Ferrari 250GT California στην ταινία Ferris Bueller's day off:

https://www.youtube.com/watch?v=_S7A...eature=related

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Monsta (27-10-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό μου έφερε στο μυαλό το joyride του παρκαδόρου με τη Ferrari 250GT California στην ταινία Ferris Bueller's day off:

https://www.youtube.com/watch?v=_S7A...eature=related
    Που τη θυμήθηκες ρε παλαβέ ??? Μαμώ τις ταινίες, ποοολύ γέλιο...

ΥΓ: Μ αρέσει στη σκηνή αυτή που φαίνονται οι Sears Towers on the background.

Rides
    1

Προεπιλογή

Τα τελευταια χρονια εχει παραγινει το κακο με τους παρκαδωρους που "πρεπει" να εχουν τα κλειδια του αυτοκινητου, και, με τα "πληρωτα" πεζοδρομια ή τους "ιδιωτικους χωρους" που απεκτησε καθε μαγαζι ξαφνικα.

Ολοι εχουμε να πουμε απο καποια/καποιες ιστοριες/σκηνικα σχετικα με αυτο το θεμα.

Στο Balux το house (μπαινωντας) αν δεν θες να αφησεις κλειδι, σε στελνουν πιο κατω σε κατι χωραφια στου δι@ολου τη μανα σε σχεση με την καφετερια.
    (Το αναφερω γιατι πηγαινω κ ειναι κουραστικο καθε φορα.... )

Προσωπικα, οταν πηγαινω πλεον σε τετοια μερη με το δικο μου αυτοκινητο, δεν το αφηνω σε αλλου τα χερια με τα κλειδια ελευθερος να κανει οτι θελει.
    Ακομα και ενα "απλο-σε-σχεση-με-τα-πολυτελη-τετρατροχα" Hyundai, εχει την αξια του αν γινει/παθει το παραμικρο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 28-10-10 στις 01:40

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP