Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το spread των 10ετών ελληνικών ομολόγων αυξήθηκε κατά 31 μονάδες βάσης και το ευρώ υποχώρησε έναντι του δολαρίου καθώς οι επενδυτές αντιλήφθηκαν το ρίσκο πολιτικής αναστάτωσης στην Ελλάδα.

Λετε τυχαια να επελεξε να βγει και να δωσει την συνεντευξη?!!! σε μια περιοδο που τα spread επεφταν...
    Οπως τυχαιο δεν ηταν το πως ανεβηκαν τα spread, απο οταν ανελαβε η κυβερνηση... οι ιδιοι που μας κυβερνουν με τις δηλωσεις καθε τρεις και λιγο, εδιναν τροφη στα "λιονταρια"

2. The Following 2 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

Konstantinos E60 (27-10-10), NickE60 (27-10-10)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το spread των 10ετών ελληνικών ομολόγων αυξήθηκε κατά 31 μονάδες βάσης και το ευρώ υποχώρησε έναντι του δολαρίου καθώς οι επενδυτές αντιλήφθηκαν το ρίσκο πολιτικής αναστάτωσης στην Ελλάδα.

Λετε τυχαια να επελεξε να βγει και να δωσει την συνεντευξη?!!! σε μια περιοδο που τα spread επεφταν...
    Οπως τυχαιο δεν ηταν το πως ανεβηκαν τα spread, απο οταν ανελαβε η κυβερνηση... οι ιδιοι που μας κυβερνουν με τις δηλωσεις καθε τρεις και λιγο, εδιναν τροφη στα "λιονταρια"
    Μα και οι ίδιοι λιοντάρια είναι και μάλιστα πεινασμένα....αλλα περιμένουν
    να ψωφήσει τελείως το "ζωντανό" για να αρχίσουν να το κατασπαράσουν

4. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

joseph (27-10-10), katsaraios (27-10-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα και οι ίδιοι λιοντάρια είναι και μάλιστα πεινασμένα....αλλα περιμένουν
    να ψωφήσει τελείως το "ζωντανό" για να αρχίσουν να το κατασπαράσουν
    Με το φτωχο μυαλο που διαθετω, καταλαβαινω πως θελουν να κρατησουν τα spread ψηλα, ωστε τρομοκρατωντας τον κοσμο να συνεχισουν την πολιτικη που θελουν

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ιωσήφ, με τη δεύτερη παρατήρησή σου συμφωνώ. Πολλές από τις δηλώσεις των κυβερνώντων γίνονται με εντελώς λάθος timing, θυμίζοντας ερασιτέχνες. Με το "τυχαίο" όμως που λες, υπενίσσεσαι σκοπιμότητα την οποία δεν θέλω να δεχτώ. Οχι φυσικά επειδή έχω καμμία συμπάθεια στην συγκεκριμένη κυβέρνηση, αλλά επειδή τα περί εθνικών μειοδοσιών θυμίζουν άλλες δυσάρεστες εποχές ...

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιωσήφ, με τη δεύτερη παρατήρησή σου συμφωνώ. Πολλές από τις δηλώσεις των κυβερνώντων γίνονται με εντελώς λάθος timing, θυμίζοντας ερασιτέχνες. Με το "τυχαίο" όμως που λες, υπενίσσεσαι σκοπιμότητα την οποία δεν θέλω να δεχτώ. Οχι φυσικά επειδή έχω καμμία συμπάθεια στην συγκεκριμένη κυβέρνηση, αλλά επειδή τα περί εθνικών μειοδοσιών θυμίζουν άλλες δυσάρεστες εποχές ...
    Δεν ξερω βρε Πανο, δεν μπορει να ειναι τοσο ασχετοι... τι να πω...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξερω βρε Πανο, δεν μπορει να ειναι τοσο ασχετοι... τι να πω...
    Να το πω απλά και νομίζω ψύχραιμα. Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, το λάθος ήταν ότι ο GAP υπέκυψε στις εσωκοματικές πιέσεις και έκανε τις δηλώσεις αυτές βάζοντας το εκβιαστικό δίλημμα γιά ικανοποιήσει τους "εσω" αντιπάλους του. Αλλο που δεν ήθελαν να ακούσουν τα κοράκια φυσικά ...

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να το πω απλά και νομίζω ψύχραιμα. Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, το λάθος ήταν ότι ο GAP υπέκυψε στις εσωκοματικές πιέσεις και έκανε τις δηλώσεις αυτές βάζοντας το εκβιαστικό δίλημμα γιά ικανοποιήσει τους "εσω" αντιπάλους του. Αλλο που δεν ήθελαν να ακούσουν τα κοράκια φυσικά ...
    Αν ειναι ετσι τοτε..... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου!!
    Ειναι που θα αλλαζαμε νοοτροπια σαν χωρα, κλπ.κλπ.κλπ

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν ειναι ετσι τοτε..... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου!!
    Ειναι που θα αλλαζαμε νοοτροπια σαν χωρα, κλπ.κλπ.κλπ
    Αν ήταν έτσι Jos δε θα έκανε το μέγα σφάλμα κατά τη γνώμη μου να χρωματίζει (κ εμμέσως να απειλεί) τις Δημοτικές Εκλογές.

Τι δουλειά έχουν κόμματα κ ιδεολογίες με Δημάρχους - προσωπικότητες και το έργο που μπορούν να προσφέρουν σε έναν τόπο. (αν το δούμε έτσι όπως θα έπρεπε να είναι)

Anyway, όλα είναι σκουπίδια & γελοιότητες.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

joseph (27-10-10), katsaraios (27-10-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήταν έτσι Jos δε θα έκανε το μέγα σφάλμα κατά τη γνώμη μου να χρωματίζει (κ εμμέσως να απειλεί) τις Δημοτικές Εκλογές.

Τι δουλειά έχουν κόμματα κ ιδεολογίες με Δημάρχους - προσωπικότητες και το έργο που μπορούν να προσφέρουν σε έναν τόπο. (αν το δούμε έτσι όπως θα έπρεπε να είναι)

Anyway, όλα είναι σκουπίδια & γελοιότητες.
    Aκομα και τωρα, ειναι πολλα τα λεφτα φιλε, να πανε σε χερια που δεν ελεγχουμε......

13. The Following 2 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

katsaraios (27-10-10), NickE60 (27-10-10)

Rides
    5

Προεπιλογή Η βλακεία τους δεν εχει ορια

Εκει που ειχε ηρεμήσει το σύστημα λιγάκι, βγαίνει ο βλαξ και απειλεί με εκλογές, λες και τσιμπά κανείς. Δυστυχώς οι ξενοι και οι αγορες τσίμπησαν.

Οπως καταλαβαίνετε με ελλειμμα 15.5% το 2009, μείωση του ΑΕΠ 3% και το 2011 και 150 δις προς αποπληρωμη το 13 και το 14, εαν δε φεσώσουμε αυτούς που έχουν το χρέος, πως θα βγούμε;

15. The Following 3 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

330Ci (03-11-10), Samaro (27-10-10), Z4 DCT (27-10-10)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP