Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 43 από 43

Θέμα: Εφορευτική Επιτροπή

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

εάν κάποιος θεωρεί πως κάνει το χρέος του πηγαίνοντας η θεωρεί τον εαυτό του ''καλό πολίτη'' καλά κάνει και πηγαίνει και δικαίωμα του, αλλά,όσον αφορά εμένα προσωπικά βέβαια, αρνούμαι κατηγορηματικά να με χαρακτηρίζουν άχρηστο η ανίκανο άνθρωποι που το μόνο που ξέρουν για μένα είναι το nickname που χρησιμοποιώ σ'ένα φόρουμ!! Έχω απογοητευτεί και αηδιάσει με το όλο πολιτικό σύστημα και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό για χίλιους δυο λόγους που απλά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να λάβω μέρος σε όλο αυτό! Τις τελευταίες 2 φορές δεν ψήφισα καν διότι θεωρώ πως κάνεις δεν είναι άξιος για την διακυβέρνηση αυτού του τόπου, είναι όλοι κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει όσο και να με ''τσουβαλιάζετε'' εξ'άλλου και το τσουβάλιασμα ελληνική...''πατέντα'' είναι..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Z4 DCT (27-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα πολύ καλά που τον κάρφωσα και δε μετανιώνω καθόλου, αφού ήταν υποχρεωμένος να έρθει και έκανε την πάπια, κάτι που επιβάρυνε τόσο εμένα όσο και τους άλλους 3 που είχαν έρθει και δεν ξεκουραστήκαμε ούτε 1 ώρα, ενώ αν ήταν και τα 8 άτομα θα ήμασταν όλοι πιο ξεκούραστοι.
    Και στην τελική αν ήταν τόσο μάγκας, να έλεγε ότι δεν ήρθε στην εφορευτική από επιλογή και όχι 1002 μαλ...ες που είπε όταν έγινε ρόμπα.
    Ψιλά γράμματα αυτά όμως, αφού με τη λογική σου αυτός είχε @@.

Επίσης, αν εγώ πήγαινα μόνο από φόβο, τότε τώρα που ξέρω ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται να έχω καμία κυρωσή, δεν θα έπρεπε να ξαναπάω αν με καλέσουν.
    Είπα όμως ότι θα ξαναπήγαινα, επειδή το θεωρώ χρέος μου.
    Αλλά αυτό μάλλον το πέρασες στο ντούκου ή εσκεμμένα το απαξίωσες.
    Πάλι ψιλά γράμματα.

Και κάτι τελευταίο. Κανείς δεν χαίρεται να είναι κάπου από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ (ίσως και πιο αργά). ΟΛΟΙ έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    ΠΡΕΠΕΙ όμως κάποιος να το κάνει και αν είχες την ατυχία να είσαι εσύ αυτός ο κάποιος, είναι χρέος σου να το κάνεις.
    Τώρα το να σου φταίει η άδικη η κενωνία και το αφεντικό που σε πήζει στη δουλειά και δε σου αφήνει ελεύθερο χρόνο κλπ κλπ, τα καταλαβαίνω σαν δικαιολογίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παίρνω στα σοβαρά, όταν μιλάμε για 1 μέρα ανά 4 χρόνια.
    Επαναλαμβάνω, σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αλλά όσο δεν είναι σε αυτόν που κάνει την πάπια, άλλο τόσο δεν είναι σε αυτόν που πήγε και ήταν σωστός στις υποχρεώσεις του.
    Απλά βλέπεις, όλοι όσοι δεν παρίστανται έχουν κάποιο σοβαρό λόγο (που κατά κανόνα είναι να κοιμηθούν, να δουν μπάλα, να πάνε για καφέ κλπ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν πραγματικά λόγο αν και αυτοί πάντα ενημερώνουν έγκαιρα και δεν το παίζουν φαντομάδες) και τα κορόιδα που πάνε είναι οι αργόσχολοι της κοινωνίας.
    Συνήθως όμως, στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο.

Απ'ό,τι φαίνεται υπάρχουν πάντα κάποιοι που βγάζουν το φίδι από την τρύπα για εμάς και εμείς το παίζουμε αδικημένοι της ζωής αλλά και απόλυτοι κριτές των πάντων, ξέροντας μόνο να σχολιάζουμε να απαξιώνουμε και να απαιτούμε, χωρίς και οι ίδιοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα ακόμα και σε απλά πράγματα όπως είναι το να παρεβρεθείς σε μια εφορευτική επιτροπή αν έχεις λάβει πρόσκληση.
    Συχνό ελληνικό φαινόμενο...

Συμφωνω με παρα πολλα απο αυτα που λες, αν και εγω δεν θα παω ποτε.....απλα και μονο γιατι το χρεος υφισταται μονο αν σου περειχαν κατι πριν δημιουργηθει αυτο το χρεος.... και πρεπει να τους το ξεπληρωσεις εστω και με δοσεις....αλλα κατι τετοιο δεν υπαρχει.....αυτοι μας χρωστανε οχι εμεις.....
    Αν χρωσταμε σε καποιους αυτοι ειναι πολυ πολυ παλια πισω στο χρονο σε εποχες πραγματικης δημοκρατιας.....οποτε μαλλον προτιμω να περασω την ημερα μου με το παιδι μου παρα με ενα ματσο καυλοφαντικοκοματοσκυλα (κομματικοι αντ/ποι) και ανθρωπους που δεν ξερω (εφορευτικη επιτροπη)..........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 27-10-10 στις 04:30
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

κωτσο...καλως τα δεχτηκες....
    λοιπον...ολα παιζουν αναλογα με τον δικαστικο αντιπροσωπο που θα πεσεις.
    πραγματι εχει την δικαιοδοσια εκεινη τη μερα να στειλει να σε φερουν με τη συνοδεια οργανου,η να διατξει και τη συλληψη σου.
    μπορει παλι να μη σου κανει και απολυτως τιποτα.
    καλο ειναι να παρεις ενα χαρτακι απο γιατρο και δωστο στην αννα να το παει πρωι πρωι.αφου εισαι και αναπληρωματικος θα ειναι πολυ ευκολοτερα.
    απο την αλλη παλι μπορεις να ρισκαρεις και να πεσεις σε κανεναν χαφτα και να σε τρεχει.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP