Αρχικό μήνυμα απο
Prophet Of Noise
Ώντας κάτοχος ενός άσπρου E34 και ενός άσπρου E92, συγχωρέστε με για την προκατάληψη μου αλλά...
Αν το αμάξι είναι όμορφο, το άσπρο θα του ταιριάζει γάντι.
Δεν συμφωνώ ότι το μαύρο και το άσπρο αναδυκνύουν τις γραμμές του αυτοκινήτου, αντιθέτως θα πω ότι τις κρύβουν. Το ασημί είναι το χρώμα που αναδυκνύει περισσότερο τις γραμμές, γι αυτό και ολα τα concept της bmw βγαινουν σε ασημί.
+1000
Ωραίο χρώμα το άσπρο, αλλά ταιριάζει κυρίως σε κομψά αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα που έχουν κάτι το ιδιαίτερο (όπως το 500). Σε golf πχ δεν μου λέει κάτι. Και το μαύρο καλό, αλλά δεν αναδεικνύει τις γραμμές του αμαξώματος, πιο πολύ τις κρύβει. Άσε που είναι (πολύ) εντυπωσιακό μόνο όταν είναι καθαρό, δηλαδή λίγες για λίγες ώρες μετά το πλύσιμο. Τέλος, η μόδα του άσπρου έχει αρχίσει να περνάει και τη θέση του παίρνουν τα ματ χρώματα. Όλα αυτά φυσικά στο εξωτερικό, αφού οι αλλαγές περνούν μετά από δυο χρόνια στη χώρα μας.
Επίσης, μου έκανε εντύπωση που δεν αναφέρθηκε κανείς (πλην prophet) στο ασημί, που είναι ίσως το κατεξοχήν χρώμα των τελευταίων bmw και πιστεύω ότι πάει σε όλες, κυρίως τις σπορ (όχι τόσο σε 5 και 7). Πραγματικά, στο μυαλό μου η bmw είναι συνυφασμένη με το ασημί που το βρίσκω το ιδανικό χρώμα μάλιστα για 3άρες (και ε46 και Ε9Χ) αλλά και Ζ4...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 11-01-10 στις 23:19
the more people agree with me
the more I think I'm wrong