Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Εφορευτική Επιτροπή

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλες οι θεωριες αλλα καποιοι που γραφουν εδω ουτε καν στρατο εχουν παει (μιας και κατι ειπωθηκε) ουτε ΕΝΑ μεροκαμματο δεν εχουν βγαλει ακομα (μιας και ειπωθηκε κατι για εργοδοτες),ουτε φυσικα προς το παρον εχουν δικη τους οικογενεια να μην μας πολυζαλιζουν λοιπον ,ΔΕΝ ειμαστε στο ιδιο επιπεδο ολοι.
    Τελικα αν μου ερθει κανενα χαρτι θα παω μονο και μονο για να αισθανθω πως εκανα το χρεος μου
    Σε ποιον ομως????

oldkar συμφωνω και εννοειτε πως αυτο που εγραψα για χρηματικη απολαβη δεν ηταν βεβαια ττπ αλλο απο πλακα,εξαλου χρωσταμε πολλα....

Κοίτα, είμαι εθελοντής αιμοδότης, εθελοντής δότης αιμοπεταλίων, σκέφτομαι και για δωρητής οργάνων, συμμετέχω σε ομάδες δασοπροστασίας στον δήμο μου, και γενικά όπου και όποτε μπορώ συμμετέχω εθελοντικά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλώντας κάνοντας τα παραπάνω νιώθω ότι κάνω το χρέος μου σε ΕΜΕΝΑ, μετά στον ενσυνείδητο πολίτη και μετά στο μ@λ@κ@ το λαμόγιο τον χ,ψ ο οποίος ( πιθανώς και να) εκμεταλλεύεται τον κόπο μου.

Σωστά και δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο όλοι, και προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, το να βγαίνει κάτι καλό όμως έστω και από τέτοια άτομα δε θεωρώ ότι είναι αδύνατο, το αλόγιστο κράξιμο είναι που μου τη σπάει... έχεις δίκιο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι βεβαια!!!
    και εκει ελλοχευει ο κινδυνος για το μελλον ενος λαου...
    αλλα...

Το συστημα ειναι καπως σαν το στρατο με τις κλησεις για επανεκπαιδευση, οσοι πηγαινουν μια φορα ,τους καλουν και τους ξανακαλουν.
    Ενω αυτοι που δεν πηγαινουν σπανια ξαναπαιρνουν χαρτι για ασκησεις κλπ...
    Τωρα Λευτερη και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης!! δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια σχεση, οι εφορευτικες επιτροπες με την αρνηση καταταξης...

Επειδη ειναι παντως,μεγαααλη κουβεντα και γιατι οχι να την κανουμε,παντα μεσα απο το διαλογο βγαινει και κατι εποικοδομητικο!!!
    Προσωπικα δινω απολυτο αλλοθι σε οιονδηποτε για οποιο λογο εχει (την σοβαροτητα δεν θα τη κρινω εγω) να μην γουσταρει να συμμετεχει σε μια εφορευτικη επιτροπη... οταν την ιδια στιγμη για αυτες τις εκλογες επιδοτουνται
    Υπαλληλοι υπ.Εσωτερικων,Νομαρχιων,δη ων,Αστυνομια ,Λιμενικο Πυροσβεστικη,ελεγκτες δημοσιας διοικησης ,δικαστικοι αντιπροσωποι και ενας Θεος ξερει ποσοι ακομα, που οι περισοτεροι απο αυτους ουτε για να ψηφισουν δεν θα πανε.
    Μη γραψω αναλυτικα... και αν εχω "μοιρασει" κανα επιδομα σε καποια ειδικοτητα και δεν το λαμβανει ας με συγχωρησει...
    Παντως για την γενικοτερη απαξιωση των εκλογων και του εκλογικου δικαιωματος... ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Πολιτης!
    Αν έδωσα λαβή ότι βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με συγχωρείς ειλικρινά.

Σωστά όλα που λες και τα γνωρίζω, αυτό όμως πιστεύω ότι δεν αλλάζει την ηθική υποχρέωση που θα νιώσω εγώ όταν και αν μου έρθει τέτοιο χαρτί.

Αυτό λέω μόνο και υπονοώ ότι θεωρώ ψιλοχαζομάρα το να προτρέπουμε τον άλλον ΕΞΑΡΧΗΣ να μην πάει εφορευτική και να σκεφτεί χίλιες 2 δικαιολογίες.

Θεωρώ πιο ντόμπρο το να μην πάει κανείς γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ παρά να σκεφτεί ένα κάρο μηχανοραφίες που πρώτα από όλα δεν τιμούν αυτόν.

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

katsaraios (26-10-10), Nino (26-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έδωσα λαβή ότι βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση με συγχωρείς ειλικρινά.

.
    Οχι βεβαια και ουτε φανταστηκα κατι τετοιο.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

εάν κάποιος θεωρεί πως κάνει το χρέος του πηγαίνοντας η θεωρεί τον εαυτό του ''καλό πολίτη'' καλά κάνει και πηγαίνει και δικαίωμα του, αλλά,όσον αφορά εμένα προσωπικά βέβαια, αρνούμαι κατηγορηματικά να με χαρακτηρίζουν άχρηστο η ανίκανο άνθρωποι που το μόνο που ξέρουν για μένα είναι το nickname που χρησιμοποιώ σ'ένα φόρουμ!! Έχω απογοητευτεί και αηδιάσει με το όλο πολιτικό σύστημα και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό για χίλιους δυο λόγους που απλά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να λάβω μέρος σε όλο αυτό! Τις τελευταίες 2 φορές δεν ψήφισα καν διότι θεωρώ πως κάνεις δεν είναι άξιος για την διακυβέρνηση αυτού του τόπου, είναι όλοι κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει όσο και να με ''τσουβαλιάζετε'' εξ'άλλου και το τσουβάλιασμα ελληνική...''πατέντα'' είναι..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Z4 DCT (27-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP