Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο "το πάτε" το αμάξι σας ? Σε τί βαθμό εκμεταλευεστε το 100% των δυνατοτήτων του ?

Ψήφισαν
72. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Δεν οδηγώ εγώ, χρησιμοποιώ σωφερ (σικ !!!)

3 4,17%
  • 1 στα 10 (δεν έχω σχέση με το "άθλημα")

1 1,39%
  • 3 στα 10 (το μαθαίνω ακόμα, θα βελτιωθώ)

9 12,50%
  • 5 στα 10 (την παλευω)

32 44,44%
  • 7 στα 10 (θα'θελα να 'μαι καλύτερος αλλά έχω να κάνω με "αγρίμι")

11 15,28%
  • 9 στα 10 (νιώθω οτι το'χω και το ξεζουμίζω σε κάθε ευκαιρία)

13 18,06%
  • Είμαι "και γαμώ τους οδηγούς", ΟΔΗΓΑΡΑ ! (πιστευω εις έναν Θεό, ρερλ οδηγοκράτωρα...)

3 4,17%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 60

Θέμα: Πόσο καλά ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε νομίζω πως είναι αυτό το συμπέρασμα.
    Απλά πάντα υπάρχει καλύτερο, ακόμα και από τον οδηγό αγώνων που οδήγησε το αυτοκίνητό σου και είναι απόλυτα λογικό.
    Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν το "έχεις".

Το θέμα πιστεύω πως δεν είναι να ψάχνουμε συνεχώς τα όρια του αυτοκινήτου μας και του εαυτού μας, σε σημείο μάλιστα πολλές φορές να γινόμαστε επικίνδυνοι (τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους), αλλά να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μας γεμίζει χαρά η οδήγηση του οχήματός μας, ακόμα και αν έχουμε φτάσει μόλις στο 50% των δυνατοτήτων του.
    Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, αφού δε χρειάζεται να είμαστε όλοι Σουμάχερ για να απολαμβάνουμε το αμάξι μας, ούτε σημαίνει πως ο κάθε Σουμάχερ απολαμβάνει ντε και καλά το αυτοκίνητο του περισσότερο από εμάς, επειδή είναι πολύ πιο έμπειρος, εξασκημένος και στην τελική ταλαντούχος.

Από εκεί και πέρα, συνήθως τα όρια των αυτοκινήτων μας (αφού μιλάμε μάλιστα για bmw που είναι αυτοκίνητα με αρκετές σπορ ικανότητες) είναι αρκετά πάνω από τις δυνατότητες που έχουμε (στην πραγματικότηα και όχι αυτές που νομίζουμε ότι έχουμε) και στην περίπτωσή μου έβαλα ένα 5/10.
    οταν...σε μια πρωτη επαφη με το δικο μου οχημα(206 τουρμπο 270 ιππων, σε εξισου γνωριμη διαδρομη)..καταφερνει να κανει αρκετα καλυτερο χρονο...με ταχυτητες εισοδου -εξοδου στροφων...αρκετα πανω απο το οριο ελενχου-φοβου για μενα...αυτο μου δειχνει πως ακομα και αν μπορουσα να το εχω...δεν το εχω ακομα..και θελω πολυ δρομο για να φτασω σε καποιο καλο επιπεδο! οποτε στην περιπτωση μου...με αξιολογω με λιγοτερο απο 5 στα 10...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν...σε μια πρωτη επαφη με το δικο μου οχημα(206 τουρμπο 270 ιππων, σε εξισου γνωριμη διαδρομη)..καταφερνει να κανει αρκετα καλυτερο χρονο...με ταχυτητες εισοδου -εξοδου στροφων...αρκετα πανω απο το οριο ελενχου-φοβου για μενα...αυτο μου δειχνει πως ακομα και αν μπορουσα να το εχω...δεν το εχω ακομα..και θελω πολυ δρομο για να φτασω σε καποιο καλο επιπεδο! οποτε στην περιπτωση μου...με αξιολογω με λιγοτερο απο 5 στα 10...
    Mηπως απο τη θεση συνοδηγου τα ειδες διαφορετικα...οι περισσοτεροι φοβομαστε οταν καποιος αλλος εχει τον ελεγχο και παει ταπα..

Εγω πιστευω οτι σου φανηκε...ειπες για καλυτερο χρονο...ειχες χρονομετρηση?

3. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Thomelef (26-10-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mηπως απο τη θεση συνοδηγου τα ειδες διαφορετικα...οι περισσοτεροι φοβομαστε οταν καποιος αλλος εχει τον ελεγχο και παει ταπα..

Εγω πιστευω οτι σου φανηκε...ειπες για καλυτερο χρονο...ειχες χρονομετρηση?
    αυτο που λες...ισχυει στην περιπτωση μου...φοβαμαι απιστευτα στην θεση του συνοδηγου αλλα δεν ηταν μονο αυτο.! οσο για τον χρονο θυμαμαι , χαρακτηριστικα οτι εκανε περιπου 20-30 δευτερα καλυτερο χρονο..σε διαδρομη 7λεπτου..!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP