www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
PANOS-E60 (26-10-10)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
μακαρι Βαγγελη...! εξαλλου δεν το βγαζεις και στις βροχες...εγω παντως παραμενω πιστος στα brigestone potenza...και πριν στις 18αρες και τωρα στις 17αρες..τα ιδια φορεσα!
Τα ειχε ενας κολλητος φιλος σε οκταβια, οπως μου ειχε πει, και οπως ειχα καταλαβει και εγω απο λιγο που ειχα οδηγησει, προκειται για λαστιχο "σκληρο" που θελει λιγο χρονο να ζεσταθει, οταν ζεσταθει ειναι πολυ καλο.
Στα πλεονεκτηματα του οπως μου ειχε πει, ειναι η αντοχη στο χρονο- στην σκληρη χρηση, και στις λακουβες των δρομων μας.
Κατα γνωμη μου, στους "σαπουνοδρομους" που εχουμε πιστευω πως ταιριαζουν καλυτερα μαλακοτερα λαστιχα
Υ.Γ Κατι σαν τα S02 bridgestone. θεοσκληρα αλλα οταν ζεστενονταν ηταν σουπερ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 26-10-10 στις 18:30
deep φιλε αυτα φοραγα και εγω ΠΡΙΝ (225/40/18 - 255/35/18)
θα σε στεναχωρησω..Σε βροχη δεν ειχα οδηγησει χειροτερο λαστιχο...
φαντασου εσυ με τα 400..πολυ προσοχη φιλε οσο ειναι καινουργια κατι θα κανουν,,στον χρονο μεταλλασονται,,δεν φθείρονται ουτε τα πισω φαντασου!!!
μπορει να μην ειμαι 400+,,αλλα εχω και εγω 34κ.ροπη..δεν καταφερα πουθενα να δω τα λινα τους ακομα και στα μεγαρα(ΕΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ σε στεγνο κανουν παπαδες οσο ειναι ΦΡΕΣΚΑ)....
καλο ζεσταμα και στα 2χρονια το πολυ πεταμα.(φιλικα)
Παιδια δεν φταινε τα λαστιχα αλλα οι δρομοι μας, σε οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα με σωστη ασφαλτο, τα λαστιχα ειναι οκ, ειδικα για σκληρη χρηση.
Στη Ελλαδα σηκωνουν τα χερια ψηλα ολες οι εταιριες..
Τελικα μονο για χειμωνιατικα λαστιχα ειμαστε!! φορεμα και στα 10000χλμ πεταμα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 26-10-10 στις 18:40