BILL007 (26-10-10)
Και τότε οι τιμές θα έχουν φτάσει τα 50k το λιγότερο...
Τα συλλεκτικά κομμάτια όσο περνάει ο καιρός ανεβάζουν τιμές,νομίζω είναι γνωστό
Εγώ μια η άλλη το βλέπω το θέμα.Αν είναι κάποιος αποφασισμένος και έχει το κασέρι,προχωράει ακόμα και τώρα.Τι 50 τι 60?Δεν αξίζει η αναμονή...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 27-10-10 στις 11:37
BILL007 (27-10-10)
Παιδια τωρα υπερβαλλετε νομιζω,τα 2002tii τοσα ζητανε μετα απο κοντα 40χρονια???Για ενα απλο Μ3 Ε30 βασικη εκδοση αυτη τη στιγμη εξω σε Γαλλια-Ιταλια-Βελγιο χωρις ανακατασκευη βρισκεις αξιοπρεπες στα 10-12χιλιαρικα.Αυτα τα νουμερα που λετε ισχυουν για σπανιες εκδοσεις και για αμαξια εξαιρεσεις.....πρωτο χερι μονο,αβαφτα,χωρις ανακατασκευη,απειραχτα κτλ.
insane in the ///Midbrain
Δε ξέρω Γιάννη για Ευρώπη, αλλά Αμερική που παρακολουθώ οι τιμές έχουν αυξηθεί και από τα mid 10's που ζητούσανε πριν λίγα χρόνια, τώρα έχουν ανέβει στα mid 20's.
Στα 10-12 λοιπόν που λες (αν υπάρχουν τόσο φθηνά), το ξέρεις οτι θα πάρεις ένα χρέπι που θα σου φάει (τουλάχιστον) άλλο ένα 15άρι σε - σωστή - ανακατασκευή με ανταλλακτικά.
Για Αμερικη ειναι ακριβως οπως τα λες,Ευρωπη ειναι σαφως πιο χαμηλες οι τιμες (οχι για σπανιες εκδοσεις οπως ειπαμε).Για σωστη ανακατασκευη θελει γυρω στα 15χιλιαρικα οπως εχω υπολογισει....οχι concours condition αλλα να γινει αξιοπρεπες και να ΟΔΗΓΙΕΤΑΙ οχι για posing οπως κανουν οι περισσοτεροι Αμερικανοι.Στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη υπαρχουν με Ελληνικα ΝΟΥΜΕΡΑ πολλες μετατροπες,καποια ταλαιπωρημενα γνησια κυριως απο ΟΔΔΥ και τα αριστα που εχω δει εγω τουλαχιστον ειναι 3-5 κομματια.
insane in the ///Midbrain