Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: E30 M3 colors

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

να ρωτησω κατι off topic αν θες να φερεις απ εξω 1 Μ3 και ζητησεις ελληνικα νουμερα ξερουμε το κοστος??

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω κατι off topic αν θες να φερεις απ εξω 1 Μ3 και ζητησεις ελληνικα νουμερα ξερουμε το κοστος??
    αν υποθεσουμε οτι για ενα καλο απο γερμανια θες περιπου 20000 ευρω στην καλυτερη (εχει και μερικα ΑΨΟΓΑ με 40-50000) και με 350% τελος ταξινομησης οσο και να το υποτιμολογησεις κατω απο τα 50-60000 πολυ δυσκολα να πεσεις

3. The Following User Says Thank You to Bellof-3 For This Useful Post:

BILL007 (26-10-10)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool ....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν υποθεσουμε οτι για ενα καλο απο γερμανια θες περιπου 20000 ευρω στην καλυτερη (εχει και μερικα ΑΨΟΓΑ με 40-50000) και με 350% τελος ταξινομησης οσο και να το υποτιμολογησεις κατω απο τα 50-60000 πολυ δυσκολα να πεσεις
    Για αυτο σε 5,5χρονια απο τωρα περιπου....Ι.Ο πινακιδες και καληνυχτα!!!!!!!!!!
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αυτο σε 5,5χρονια απο τωρα περιπου....Ι.Ο πινακιδες και καληνυχτα!!!!!!!!!!
    Και τότε οι τιμές θα έχουν φτάσει τα 50k το λιγότερο...
    Τα συλλεκτικά κομμάτια όσο περνάει ο καιρός ανεβάζουν τιμές,νομίζω είναι γνωστό

Εγώ μια η άλλη το βλέπω το θέμα.Αν είναι κάποιος αποφασισμένος και έχει το κασέρι,προχωράει ακόμα και τώρα.Τι 50 τι 60?Δεν αξίζει η αναμονή...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 27-10-10 στις 11:37

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ μια η άλλη το βλέπω το θέμα.Αν είναι κάποιος αποφασισμένος και έχει το κασέρι,προχωράει ακόμα και τώρα.Τι 50 τι 60?Δεν αξίζει η αναμονή...
    Ακριβώς Βασίλη. Και τα ξένα περιοδικά, αυτό γράφουν για το Ε30 Μ3. Οι τιμές τους δε, έχουν αυξηθεί αισθητά τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Σε πέντε χρόνια από τώρα για ένα σωστά ανακατασκευασμένο Μ3, χαλαρά θα ζητάνε αυτά τα λεφτά.

7. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (27-10-10)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool ???????????

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων

Παιδια τωρα υπερβαλλετε νομιζω,τα 2002tii τοσα ζητανε μετα απο κοντα 40χρονια???Για ενα απλο Μ3 Ε30 βασικη εκδοση αυτη τη στιγμη εξω σε Γαλλια-Ιταλια-Βελγιο χωρις ανακατασκευη βρισκεις αξιοπρεπες στα 10-12χιλιαρικα.Αυτα τα νουμερα που λετε ισχυουν για σπανιες εκδοσεις και για αμαξια εξαιρεσεις.....πρωτο χερι μονο,αβαφτα,χωρις ανακατασκευη,απειραχτα κτλ.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια τωρα υπερβαλλετε νομιζω,τα 2002tii τοσα ζητανε μετα απο κοντα 40χρονια???Για ενα απλο Μ3 Ε30 βασικη εκδοση αυτη τη στιγμη εξω σε Γαλλια-Ιταλια-Βελγιο χωρις ανακατασκευη βρισκεις αξιοπρεπες στα 10-12χιλιαρικα.Αυτα τα νουμερα που λετε ισχυουν για σπανιες εκδοσεις και για αμαξια εξαιρεσεις.....πρωτο χερι μονο,αβαφτα,χωρις ανακατασκευη,απειραχτα κτλ.
    Δε ξέρω Γιάννη για Ευρώπη, αλλά Αμερική που παρακολουθώ οι τιμές έχουν αυξηθεί και από τα mid 10's που ζητούσανε πριν λίγα χρόνια, τώρα έχουν ανέβει στα mid 20's.

Στα 10-12 λοιπόν που λες (αν υπάρχουν τόσο φθηνά), το ξέρεις οτι θα πάρεις ένα χρέπι που θα σου φάει (τουλάχιστον) άλλο ένα 15άρι σε - σωστή - ανακατασκευή με ανταλλακτικά.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation ...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξέρω Γιάννη για Ευρώπη, αλλά Αμερική που παρακολουθώ οι τιμές έχουν αυξηθεί και από τα mid 10's που ζητούσανε πριν λίγα χρόνια, τώρα έχουν ανέβει στα mid 20's.

Στα 10-12 λοιπόν που λες (αν υπάρχουν τόσο φθηνά), το ξέρεις οτι θα πάρεις ένα χρέπι που θα σου φάει (τουλάχιστον) άλλο ένα 15άρι σε - σωστή - ανακατασκευή με ανταλλακτικά.
    Για Αμερικη ειναι ακριβως οπως τα λες,Ευρωπη ειναι σαφως πιο χαμηλες οι τιμες (οχι για σπανιες εκδοσεις οπως ειπαμε).Για σωστη ανακατασκευη θελει γυρω στα 15χιλιαρικα οπως εχω υπολογισει....οχι concours condition αλλα να γινει αξιοπρεπες και να ΟΔΗΓΙΕΤΑΙ οχι για posing οπως κανουν οι περισσοτεροι Αμερικανοι.Στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη υπαρχουν με Ελληνικα ΝΟΥΜΕΡΑ πολλες μετατροπες,καποια ταλαιπωρημενα γνησια κυριως απο ΟΔΔΥ και τα αριστα που εχω δει εγω τουλαχιστον ειναι 3-5 κομματια.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP