Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 43

Θέμα: Εφορευτική Επιτροπή

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας κοιτάξουν πρώτα όλοι αυτοί που μας έχουν πιει το αίμα τόσα χρόνια τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ υποχρεώσεις και μετά βλέπουμε και τις δικές μας!!

καλά το ότι κάρφωσες κάποιον που είχε τα @@ να μην πάει ενώ εσύ την ''πάτησες'' από φόβο και πήγες απαξιώ να το σχολιάσω!!
    ας μην οξυνουμε μεταξυ μας τα πνευματα,προφανως ο καθενας εχει "ατυχες" εμπνευσεις που και που.........

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

γυρνα πλευρο...παρε αγκαλιτα τη γυναικα σου και συνεχισε τον υπνο σου!!!!
    απλα πραγμματα.
    δεν σου κανουν τιποτα....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κράζετε κράζουμε κράζουν αυτούς που έχουν ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ την ελλάδα και όταν έρχεται η ώρα να δώσουμε ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ από τη ζωή μας για να κάνουμε ΧΑΡΤΟΔΟΥΛΕΙΑ, χαρτοδουλειά ρε μάγκες όχι να σηκώσουμε πολυκατοικία είμαστε οι ριγμένοι της υπόθεσης.

Όλοι δηλαδή δουλεύουμε εκείνη την ημέρα, ή την Κυριακή και ο θεός ξεκουράστηκε (άσχετα αν εκκλησία βλέπουμε μόνο την κυριακή του πάσχα).

Και ΟΛΟΙ βρίσκουμε κάτι ΛΑΜΟΓΙΕΣ (ξέρετε σαν και αυτές που κράζουμε για το δημόσιο για τους πολιτικούς, γενικά για όλους εκτός από την πάρτυ μας...) και καλά να δηλώσουμε για να μην προσφέρουμε, επείδη απλά και μόνο ΔΕΝ θα έχουμε χρηματικό κέρδος...

Μπράβο ρε μάγκες ΩΡΑΙΑ νοοτροπία, απλά πείτε μου λίγο και εξηγήστε μου τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ τρόπο σκέψης σας.

Το κράτος αποτελείται από εμάς δε λέγαμε; Και τώρα που το κράτος σε χρειάζεται κάνεις την ΚΛΩΣΣΑ, κερατά ευθυνόφοβε και εν τέλει άχρηστε έλληνα.

ΓΙατί οι δουλειές του κράτους ΔΕΝ είναι για εμάς, είναι για τους αργόσχολους.

Αλλά όταν σε κανά 2 χρόνια θα πει το κράτος ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙ την τάδε εταιρεία τόσα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ (δικά σου ¤ μα@@@@@ έλληνα που βαριέσαι να πας εφορευτική) θα λες πάλι για λαμόγια και ιστορίες για αγρίους, αλλά και ΠΑΛΙ εσύ ΔΕΝ θα φταις...

Ευγε, εύγε.

Μη πας φίλε μου, μην προσφέρεις, είμαι σίγουρος ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα βρει έναν πιο χρήσιμο και ικανό από εσένα, είναι μεγάλη υπόθεση η αριθμητική και η χαρτούρα...

4. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

gkaras (26-10-10), PANOS-E60 (26-10-10), Ptboul (26-10-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κράζετε κράζουμε κράζουν αυτούς που έχουν ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ την ελλάδα και όταν έρχεται η ώρα να δώσουμε ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ από τη ζωή μας για να κάνουμε ΧΑΡΤΟΔΟΥΛΕΙΑ, χαρτοδουλειά ρε μάγκες όχι να σηκώσουμε πολυκατοικία είμαστε οι ριγμένοι της υπόθεσης.

Όλοι δηλαδή δουλεύουμε εκείνη την ημέρα, ή την Κυριακή και ο θεός ξεκουράστηκε (άσχετα αν εκκλησία βλέπουμε μόνο την κυριακή του πάσχα).

Και ΟΛΟΙ βρίσκουμε κάτι ΛΑΜΟΓΙΕΣ (ξέρετε σαν και αυτές που κράζουμε για το δημόσιο για τους πολιτικούς, γενικά για όλους εκτός από την πάρτυ μας...) και καλά να δηλώσουμε για να μην προσφέρουμε, επείδη απλά και μόνο ΔΕΝ θα έχουμε χρηματικό κέρδος...

Μπράβο ρε μάγκες ΩΡΑΙΑ νοοτροπία, απλά πείτε μου λίγο και εξηγήστε μου τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ τρόπο σκέψης σας.

Το κράτος αποτελείται από εμάς δε λέγαμε; Και τώρα που το κράτος σε χρειάζεται κάνεις την ΚΛΩΣΣΑ, κερατά ευθυνόφοβε και εν τέλει άχρηστε έλληνα.

Αλλά όταν σε κανά 2 χρόνια θα πει το κράτος ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙ την τάδε εταιρεία τόσα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ (δικά σου ¤ μα@@@@@ έλληνα που βαριέσαι να πας εφορευτική) θα λες πάλι για λαμόγια και ιστορίες για αγρίους, αλλά και ΠΑΛΙ εσύ ΔΕΝ θα φταις...

Ευγε, εύγε.

Μη πας φίλε μου, μην προσφέρεις, είμαι σίγουρος ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα βρει έναν πιο χρήσιμο και ικανό από εσένα, είναι μεγάλη υπόθεση η αριθμητική και η χαρτούρα...
    Ναι να μαζεψει για εφορευτικη τεμπεληδες επιμενω.
    Εγω δινω αυτη την μερα που λες οτι χρειαζεται το κρατος οταν...
    1-Παω με το αρρωστο παιδι μου στο Παιδων και περιμενω 5.30 ωρες στην
    ουρα για να κανει μια εξεταση ,και μετα να διαγνωσει ο καημενος ο εφημερευων γιατρος ,χανω το ενα μεροκκαματο.
    2-Οταν παω στην εφορια του κρατους να υποβαλω την φορολογικη δηλωση γιατι ο τριμ@@@ας ο υπαλληλος η το ΜΠ@@@λο ανυπαρκτο μηχανογραφικο συστημα (γιαυτο εχουν ακομα εφορευτικες σαν το 1900) δεν εχει δει οτι εχω κανει 4 φορες διορθωτικο Ε9 και μου ζητανε να πληρωσω για κατι που δεν εχω πια στην κατοχη μου,χανω αλλο μεροκαμματο.
    3-Οταν ξαναπαω σε νοσοκομειο με δικο μου μεσο τον κατακοιτο πατερα μου για να τον δει επιτροπη του κρατους να διαπιστωσει οτι ο ανθρωπος ειναι αναπηρος και τελικα να μου πει οτι πρεπει να ειναι και τυφλος για να παρει βοηθημα νοσοκομας,χανω αλλο μεροκαμματο.
    4-Οταν πρεπει να τρεξω σε ληξιαρχειο,Πρωτοδικειο,Εφο ρια ,για να μαζεψω τα κ@λοχαρτα του κρατους και να δηλωσω τον θανατο του πατερα μου για να μην μου ζητανε φορο κληρονομιας οπως κανανε μετεπειτα οι γελοιοι και ενω οτι πηρα ηταν με γονικη παροχη,χανω αλλα 2 μεροκαμματα.
    Σε αυτο το μπο@@@λο λοιπον το κρατος που για 15 μερες θα ακουω συνεχως για εκλογες ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ειμαι η διαθεσιμη πουτ@@α βρειτε αλλες να σας "εξυπηρετησουν".
    Αυτη ειναι η δικη μου αντικειμενικη κριση και σε οποιον αρεσει.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

6. The Following 7 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

gkaras (26-10-10), Kostas_1 (26-10-10), Nino (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10), paganis (26-10-10), Ptboul (26-10-10), Κωνσταντίνος (26-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστότατος σε όλα, και έχω τύχει σε 2 από τις περιπτώσεις που λες (και μάλιστα χωρίς να έχω μεροκάματο).

Απλά αυτό που λέω είναι ότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ προσωπικά να γίνω ίδιος με αυτούς που κράζω.

8. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

gkaras (26-10-10), katsaraios (26-10-10), Ptboul (26-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολουμαστε ολοι μερα απο χθες με τα σκατα και τους κωλοσφουγγαριους
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

10. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (26-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων

Ευγε, εύγε.

To κακο ξες ποιο ειναι??? Οτι εχεις δικιο!!!
    Αλλα σκεψου την αηδια που νιωθει ο μεσος Ελληνας για αυτο το κρατος πια....
    Ολοι δικιο εχουμε αλλα....

12. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

katsaraios (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπαρχουν χιλιες δυο υπηρεσιες που ολα τα ΣΚ του χρονου ειναι κλειστες θα μπορουσε το κρατος να χρησιμοποιησει καποιους απο αυτους τους υπαλληλους ως εφορευτικη επιτροπη, μια φορα στα τεσσερα χρονια δεν χαθηκε ο κοσμος...
    Οταν ομως βλεπεις ολοι να παιρνουν εκλογικες επιδοτησεις και επιδοματα,ακομα και αν δεν εμπλεκονται πουθενα με τις εκλογες, τοτε γιατι ο πολιτης θα πρεπει να ειναι το κοροιδο που μεσα εκει θα ειναι ο μονος που θα χασει ολη την ημερα του, θα του σπασουν τα νευρα οι αντιπροσωποι των κομματων,θα μπει το πρωι με την ανατολη και θα φυγει πολυ αργα τη νυχτα...
    Ενα κρατος που κανει τα παντα για να μου δυσκολευει τη ζωη, που μου παρεχει ψιχουλα απο πλευρας κοινωνικης υποδομης,που με θεωρει και με φωναζει κλεφτη,που το αυτονοητο ειναι διακαης ποθος και διεκδικηση απο τους πολιτες, ενα τετοιο κρατος να μην εχει απαιτησεις απο τη συμπεριφορα των πολιτων του γιατι αυτο τους τη ΔΙΔΑΞΕ...

14. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Kostas_1 (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10), z3 2.2 (26-10-10), Κωνσταντίνος (26-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχουν χιλιες δυο υπηρεσιες που ολα τα ΣΚ του χρονου ειναι κλειστες θα μπορουσε το κρατος να χρησιμοποιησει καποιους απο αυτους τους υπαλληλους ως εφορευτικη επιτροπη, μια φορα στα τεσσερα χρονια δεν χαθηκε ο κοσμος...
    Οταν ομως βλεπεις ολοι να παιρνουν εκλογικες επιδοτησεις και επιδοματα,ακομα και αν δεν εμπλεκονται πουθενα με τις εκλογες, τοτε γιατι ο πολιτης θα πρεπει να ειναι το κοροιδο που μεσα εκει θα ειναι ο μονος που θα χασει ολη την ημερα του, θα του σπασουν τα νευρα οι αντιπροσωποι των κομματων,θα μπει το πρωι με την ανατολη και θα φυγει πολυ αργα τη νυχτα...
    Ενα κρατος που κανει τα παντα για να μου δυσκολευει τη ζωη, που μου παρεχει ψιχουλα απο πλευρας κοινωνικης υποδομης,που με θεωρει και με φωναζει κλεφτη,που το αυτονοητο ειναι διακαης ποθος και διεκδικηση απο τους πολιτες, ενα τετοιο κρατος να μην εχει απαιτησεις απο τη συμπεριφορα των πολιτων του γιατι αυτο τους τη ΔΙΔΑΞΕ...

Γιαννη τα ειπες ολα.....
    ΕΤΣΙ νιωθει λοιπον ο μεσος Ελληνας.
    Μπραβο Γιαννη με εκφραζεις απολυτα

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

φίλε μου άκου, για χρόνια με έβαζαν πάντα μα πάντα εφορευτική και πάντα πήγαινα.
    Ε, μια φορά σταμάτησα και δεν ξαναπήγα, την επόμενη φορά πάλι δεν πήγα, την επόμενη πάλι δεν πήγα και στο τέλος σταμάτησαν να με καλούν. Τίποτα δεν τρέχει.

Μπορούν να στείλουν αστυνομικό να σε πάει σηκωτό στο εκλογικό κέντρο. Το κάνουν όταν δεν μαζεύουν άτομα για την εφορευτική.
    Μην κοιμηθείς σπίτι και μην πας να ψηφίσεις αν αποφασίσεις να μην πας στην εφορευτική.

Γνώμη μου όμως είναι να πας αν δεν έχεις ξαναπάει. Είναι καλή εμπειρία
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP