katsaraios (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10)
Υπαρχουν χιλιες δυο υπηρεσιες που ολα τα ΣΚ του χρονου ειναι κλειστες θα μπορουσε το κρατος να χρησιμοποιησει καποιους απο αυτους τους υπαλληλους ως εφορευτικη επιτροπη, μια φορα στα τεσσερα χρονια δεν χαθηκε ο κοσμος...
Οταν ομως βλεπεις ολοι να παιρνουν εκλογικες επιδοτησεις και επιδοματα,ακομα και αν δεν εμπλεκονται πουθενα με τις εκλογες, τοτε γιατι ο πολιτης θα πρεπει να ειναι το κοροιδο που μεσα εκει θα ειναι ο μονος που θα χασει ολη την ημερα του, θα του σπασουν τα νευρα οι αντιπροσωποι των κομματων,θα μπει το πρωι με την ανατολη και θα φυγει πολυ αργα τη νυχτα...
Ενα κρατος που κανει τα παντα για να μου δυσκολευει τη ζωη, που μου παρεχει ψιχουλα απο πλευρας κοινωνικης υποδομης,που με θεωρει και με φωναζει κλεφτη,που το αυτονοητο ειναι διακαης ποθος και διεκδικηση απο τους πολιτες, ενα τετοιο κρατος να μην εχει απαιτησεις απο τη συμπεριφορα των πολιτων του γιατι αυτο τους τη ΔΙΔΑΞΕ...
Kostas_1 (26-10-10), oldcarskickass (26-10-10), z3 2.2 (26-10-10), Κωνσταντίνος (26-10-10)
φίλε μου άκου, για χρόνια με έβαζαν πάντα μα πάντα εφορευτική και πάντα πήγαινα.
Ε, μια φορά σταμάτησα και δεν ξαναπήγα, την επόμενη φορά πάλι δεν πήγα, την επόμενη πάλι δεν πήγα και στο τέλος σταμάτησαν να με καλούν. Τίποτα δεν τρέχει.
Μπορούν να στείλουν αστυνομικό να σε πάει σηκωτό στο εκλογικό κέντρο. Το κάνουν όταν δεν μαζεύουν άτομα για την εφορευτική.
Μην κοιμηθείς σπίτι και μην πας να ψηφίσεις αν αποφασίσεις να μην πας στην εφορευτική.
Γνώμη μου όμως είναι να πας αν δεν έχεις ξαναπάει. Είναι καλή εμπειρία
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Κοίταξε, πλέον για εμένα ΔΕΝ υπάρχει κράτος.-
ΑΠΛΑ τα πράγματα.
Από την στιγμή όμως που μπορώ εγώ να κάνω κάτι δωρεάν για να διευκολύνω τον συνάδελφό / συνάνθρωπό μου με το να κάνω το χρέος μου (η λέξη χρέος έχει να κάνει με ιδεολογικές μου πεποιθήσεις, άλλος μπορεί να το πει νταβατζιλίκι κτλ κτλ, σεβαστό, το θέμα είναι να συννενοούμαστε) γιατί να μην πάω.
ΥΓ:Επίσης με δελεάζει ΑΠΙΣΤΕΥΑ ότι ΕΚΕΙΝΗ την ημέρα η ψηφοφορική μου δυνατότητα έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με το πόσους ψήφους θα περάσουν από τα χέρια μου.-
Και με το ο πολίτης να γίνει ίδιος με τις υπηρεσίες και τα άτομα που χλευάζει είναι λύση;
Ελπίζω τουλάχιστον οι άντρες που καλέστηκαν εφορευτική επιτροπή (όχι επαναλαμβανόμενα γιατί καταντάει κοροϊδία) και ΔΕΝ πήγαν, για να είναι συνεπείς στις θέσεις και τις απόψεις τους, να ΜΗΝ έχουν πάει και στρατό, όχι επειδή δεν μπορούσαν αλλά πάλι επειδή δεν ήθελαν.
ΥΓ2:και για να ξεκαθαρίζω. Δεν θέλω να προσβάλλω κανένα, απλά δε μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να κράζει άτομα και συμπεριφορές και όταν έρχεται η ώρα το ΑΤΟΜΟ (σαν άτομο) να κάνει την διαφορά (να προσφέρει δλδ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ) να κάνει ό,τι κάνουν οι υπόλοιποι και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να μην δέχεται να μπει στο ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ καζάνι με αυτούς που κράζει.
κωτσο...καλως τα δεχτηκες....
λοιπον...ολα παιζουν αναλογα με τον δικαστικο αντιπροσωπο που θα πεσεις.
πραγματι εχει την δικαιοδοσια εκεινη τη μερα να στειλει να σε φερουν με τη συνοδεια οργανου,η να διατξει και τη συλληψη σου.
μπορει παλι να μη σου κανει και απολυτως τιποτα.
καλο ειναι να παρεις ενα χαρτακι απο γιατρο και δωστο στην αννα να το παει πρωι πρωι.αφου εισαι και αναπληρωματικος θα ειναι πολυ ευκολοτερα.
απο την αλλη παλι μπορεις να ρισκαρεις και να πεσεις σε κανεναν χαφτα και να σε τρεχει.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....