Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 19:24
aristent (31-10-10)
σωστος μπιλ αλλα αν την εχει ακουσει οπως λες το τσιπ γιατι επαιξε με τη αλλη παστα???
Απ'οτι εχω καταλαβει το θερμοπιστολο παιζει σημαντικο ρολλο και νομιζω οτι τη δευτερη φορα που θα το ξανανοιξω θα "λιωσω"επιμενοντας λιγο παραπανω, κατα καποιο τροπο τις κολλησεις των CPU και των ολοκληρωμενων να "ξανανοιωσουν"...οπως λενε οι ειδικοι.
Ισως να το εκανα πολυ επιφυλακτικα,.... αργοτερα διαβασα για την σημαντικοτητα αυτης της θερμανσης !!!
Γιατί δεν την είχε ακούσει εντελώς...Έτσι είναι αυτά...Αργός θάνατος.
Και στα λάπτοπ γιατί οι κάρτες γραφικών δεν τα παίζουν με τη μία???
Αρχικά τραβάει μια γραμμή στην οθόνη,μετά δεύτερη,τρίτη και στο τέλος δεν ανοίγει καν.
Κάπως έτσι δες το και εδώ...![]()
Δηλαδή ρε παιδιά αν πάει το ps3 για επισκευή στην αντιπροσωπεία της sony, δεν θα το φτιάξουν? Είναι δυνατόν?
Πιστεύω ότι θα στοιχίσει λιγότερο από την αγορά καινούριου ps3.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Επισιμη γραμμη της Sony, η οποια βεβαιως βεβαιως γνωριζει την υπαρξη του προβληματος αλλα κανει την παπια, ειναι σε περιπτωση που απευθυνθεις, οτι δινεις το "νεκρο" σου, συν 150-200 ευρωπουλα και σου δινει ΙΔΙΑΣ χωρητικοτητας και γενιας PS3, αλλα ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, ΟΧΙ καινουργιο, με 1 επιπλεον χρονο εγγυηση.
Μονο ενας σε ΟΟΟΟΟλη την Ελλαδα καταφερε να παρει καινουργιο ανταλλασσοντας το "νεκρο", αλλα ηταν εντος της εγγυησης και περασε απο 40 κυματα για να το καταφερει.
-Θεοφιλος-
BILL007 (26-10-10)
τα ολοκληρωμενα γινεται να αλλαχτουν η εχεισ φαει και τισ επαφες? αν υπαρχοθν οι κωδικοι ανταλλακτικων ισως να γινει κατι!
Nα σου πω την αληθεια δεν κοιταξα καθολου εαν φαινονται τα νουμερα,το εχω ξανασυναρμολογησει με την ελπιδα μηπως λειτουργησει εστω και για λιγο,αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν φαινονται καθολου,ελιωσαν....τα ολοκληρωμενα,κατι παραπανω απο φουσκαλες.....ετσι κι αλλιως δεν πιστευω συμφωνα με οσα εχω ακουσει οτι το μηχανημα θα γινει ξανα αξιοπιστο!!!μαλλον τελειωσε....αλλα κυκλοφορουν πολλα χαλασμενα που θα μπορουσαμε να παρουμε ειτε τα στοιχεια η ακομη και τα ιδια τα ολοκληρωμενα....αξιζει ομως τον κοπο?
Το ερωτημα ειναι γιατι δεν βλεπει τον σκληρο δισκο του ακομη και ενα αλλο PS3??? ...τοση κωδικοποιηση????
μηπως τον 'φουσκαλισες' και αυτον? χαχαχαχα ναι αυτο ειναι θεμα και δεν νομιζω να ειναι θεμα κωδικοποιησης. αν θες να παιξουμε εγω μεσα!