Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 51

Θέμα: Επισκευη playstation 3!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωστό στην πιάτσα φίλε Βασίλη

Το κακό είναι ότι η sony στο online gaming θα σε υποχρεώσει να πας σε μεγαλύτερη έκδοση και να αναβαθμίσεις.
    αν δε σε ενδιαφερει το ονλαιν ομως ειναι μια πολυ καλη λυση!!(39 ευρω κ 59 μου ειπαν αντιστοιχα για το καλο σπασιμο κ το καλυτερο....)

ps..μηπως ανταλλασει καποιος το μηχανημα του με περασμενη την 3,41 εκδοση μιας κ την πατησα κ αναβαθμισα?
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά και στο xbox το red ring of death μην το ξεχνάμε...

Γενικά πιστεύω ότι απο τις πιο πετυχημένες κονσόλες και πολύ γερές σε άπειρες ωρες gaming και σκληρής χρήσης (πέταμα πάνω απο τραπέζια και τα σχετικά) ήταν το playstation 1.
    Έχω και το 1 και το 2 και το 3 απο playstation...Πιο πολύ και απο τα 3,το 1 με κέρδισε.Η αλήθεια ειναι πως έχω μεγαλώσει και λιγάκι και ασχολούμαι λιγότερο.Ωστόσο η απλότητα χειρισμού και όχι τα τόσο περίπλοκα πράγματα για ένα σύστημα οικιακής διασκέδασης νομίζω πως είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή μου.

Υ.Γ επίσης ωραία ιδέα θα ήταν να φτιάξουμε ένα thread για το τι παιχνιδομήχανες πέρασαν απο τα χέρια μας και ποιά μας άρεσε περισσότερο.Πληροφοριακά,έ χω επίσης SNES (συλλεκτική έκδοση το κουτί της κονσόλας με το mario all stars),Νintendo 64 (goldeneye κούτα κονσόλας συλλεκτική),Sega gamegear,Sega master system,Jaguar (To πρώτο 64bit μηχάνημα και με cd extra συσκευή) και Gameboy (το γκρι).
    Επειδή συμπληρώνω τη συλλογή μου,αν έχει κανείς τίποτα κασσέτες απο snes που να μην θέλει ή να πουλάει ας ρίξει ένα pm...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-10-10 στις 22:27

3. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Vasilis (25-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά και στο xbox το red ring of death μην το ξεχνάμε...

Γενικά πιστεύω ότι απο τις πιο πετυχημένες κονσόλες και πολύ γερές σε άπειρες ωρες gaming και σκληρής χρήσης (πέταμα πάνω απο τραπέζια και τα σχετικά) ήταν το playstation 1.
    Έχω και το 1 και το 2 και το 3 απο playstation...Πιο πολύ και απο τα 3,το 1 με κέρδισε.Η αλήθεια ειναι πως έχω μεγαλώσει και λιγάκι και ασχολούμαι λιγότερο.Ωστόσο η απλότητα χειρισμού και όχι τα τόσο περίπλοκα πράγματα για ένα σύστημα οικιακής διασκέδασης νομίζω πως είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή μου.

Υ.Γ επίσης ωραία ιδέα θα ήταν να φτιάξουμε ένα thread για το τι παιχνιδομήχανες πέρασαν απο τα χέρια μας και ποιά μας άρεσε περισσότερο.Πληροφοριακά,έ χω επίσης SNES (συλλεκτική έκδοση το κουτί της κονσόλας με το mario all stars),Νintendo 64 (goldeneye κούτα κονσόλας συλλεκτική),Sega gamegear,Sega master system,Jaguar (To πρώτο 64bit μηχάνημα και με cd extra συσκευή) και Gameboy (το γκρι).
    Επειδή συμπληρώνω τη συλλογή μου,αν έχει κανείς τίποτα κασσέτες απο snes που να μην θέλει ή να πουλάει ας ρίξει ένα pm...
    Τι μου θύμησες τώρα...

Τα είχα κατά καιρούς όλα αυτά (τα περισσότερα ακόμα), εκτός απ'το game gear και επίσης το sega dreamcast, το panasonic 3DΟ, το sega saturn και μια πραγματικά σπάνια κονσόλα, το nintendo virtual boy που είναι το κόσμημά μου. Για το μόνο που μετανιώνω είναι που χάρισα το jaguar (μαζί με το jaguar cd και 6-7 παιχνίδια) σ'ένα ξαδερφάκι μου πριν 5-6 χρόνια και από τότε ψάχνω τρόπο να του το ζητήσω πίσω, αλλά ντρέπομαι... Παρόμοια τύχη είχαν τα master system και SNES αλλά δεν είναι τόσο σπάνια και κάποια στιγμή θα τα ξαναβρώ. Αντίθετα, για το jaguar πρέπει να δαπανήσω πολύ μεγαλύτερο ποσό, ιδίως όσο περνούν τα χρόνια και γίνεται ακόμα πιο δυσεύρετο.

Έχω πραγματική τρέλα με τις κονσόλες, πολύ μεγαλύτερη από τους περισσότερους που τις έχουν απλά για να παίζουν παιχνίδια.
    Πάντως, αν και λάτρης των παλαιότερων video games, θεωρώ το ps3 ως κορυφαίο μηχάνημα, τόσο από άποψη ευρύτερων δυνατοτήτων όσο και καθαρά ως παιχνιδομηχανής. Μόνο και μόνο το MGS 4αρκεί.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

5. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (25-10-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχεις Nintendo Virtual boy?????? ΟΜG!!!!!

Y.Γ Το MGS στο playstation 1 είναι το παιχνίδι με τους περισσότερους τερματισμούς που έχω κάνει ever.7 σερί φορες!!!
    ΜGS MAKΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ Γ@ΜΗΣΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-10-10 στις 23:09

7. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Driver M (25-10-10), stratos (27-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Y.Γ Το MGS στο playstation 1 είναι το παιχνίδι με τους περισσότερους τερματισμούς που έχω κάνει ever.7 σερί φορες!!!
    Κι ευτυχώς το έχω ακόμα. Με δύο παιχνίδια, το Wario και ένα Pinball.

Το mgs σερι το έχω τερματίσει μόνο 2 φορές, για να δω τα διαφορετικά τέλη (αν έσωζες τη Meryl ή όχι), αλλά συνολικά δεν ξέρω πόσες φορές το έχω τερματίσει. Σίγουρα πάνω από 15!
    Συμφωνώ απόλυτα πάντως το mgs είναι η απόλυτη σειρά παιχνιδιών!
    Έχω μάλιστα και το πρώτο mgs που είχε βγει στο NES το 1988.

ps Συγνώμη για τα off αλλά με το θέμα αυτό παρασύρομαι εύκολα..
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

9. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (25-10-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Metal Gear Solid !!
    Κορυφη !

Αξιζει να παρεις PS3 γι'αυτο και για το Gran turismo.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε ψωναρες μη ξεφευγετε.
    Ο ανθρωπος εχει προβλημα και ζηταει μια βοηθεια, μια γνωμη και εσεις μετρατε τις λεντ σας και τα γκειμ σας???

Η αποψη μου για το ζητημα ειναι οτι εφοσον αλλαζοντας παστα δουλεψε, εστω και για λιγο, να ξαναλλαξεις παλι, βαζοντας λιγο μεγαλυτερη ποσοτητα και να προσεξεις να πατησει καλυτερα απο πριν.
    Ακομα ,δε ξερω αν στο επιτρεπει η γεωμετρια του κουτιου, αλλα να προσπαθησεις να το ανοιξεις να δεις αν δουλευει χωρις να το κλεισεις σε κουτι εχοντας μια καλη πηγη ψηξης κοντα του.Αν ειναι προβλημα θερμοκρασιας αυτο που συζηταμε δε θα ξανασβησει.Αν εισαι οκ ετσι, τοτε αντε παρε κανα δυο ανεμιστηρακια πιο δυνατα, κοψε το κουτι και κανε το modding!!!
    Υπαρχουν στο youtube απειρα βιντεακια που πειραζουν τη ψυξη του ps3 & xbox

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακομα ,δε ξερω αν στο επιτρεπει η γεωμετρια του κουτιου, αλλα να προσπαθησεις να το ανοιξεις να δεις αν δουλευει χωρις να το κλεισεις σε κουτι εχοντας μια καλη πηγη ψηξης κοντα του.Αν ειναι προβλημα θερμοκρασιας αυτο που συζηταμε δε θα ξανασβησει.Αν εισαι οκ ετσι, τοτε αντε παρε κανα δυο ανεμιστηρακια πιο δυνατα, κοψε το κουτι και κανε το modding!!!
    Xρηστάρα το θέμα playstation το έχω "σπουδάσει" όπως εσύ με τα iphone που έχεις ασχοληθεί κάργα.
    Δυστηχώς το 60άρι ήταν απο τα χειρότερα σε τέτοια θέματα και συνήθως όταν γίνει το κράου το έκλαψες... Δεν οφελεί σε τίποτα case modding σε αυτή την περίπτωση,εφόσον έχει ηδη "τηγανιστεί" το chip.Case modding κάνεις όταν το πάρεις με τη μια στα χέρια σου και δεις ότι έχεις προβλήματα.
    Δυστηχώς έτσι την έχω πατήσει και εγώ σε πολλά μηχανήματα και πέρα απο κονσόλες.

Υ.Γ γι'αυτό όταν παίρνουμε μια συσκευή κοιτάμε πάντα να μην σηκώνει πουθενά θερμοκρασία,γιατί είναι ύποπτο για την ζωή που θα έχει (βλέπε διάφορα λάπτοπ)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 15:33

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε ψωναρες μη ξεφευγετε.
    Ο ανθρωπος εχει προβλημα και ζηταει μια βοηθεια, μια γνωμη και εσεις μετρατε τις λεντ σας και τα γκειμ σας???

Η αποψη μου για το ζητημα ειναι οτι εφοσον αλλαζοντας παστα δουλεψε, εστω και για λιγο, να ξαναλλαξεις παλι, βαζοντας λιγο μεγαλυτερη ποσοτητα και να προσεξεις να πατησει καλυτερα απο πριν.
    Mακαρι να ηταν αυτο.....θα το προσπαθησω βεβαια ξανανοιγοντας το αλλα.....εαν δεν....τοτε παω για Slim and at the end.....waiting for PS4!!!!

Xρηστάρα το θέμα playstation το έχω "σπουδάσει" όπως εσύ με τα iphone που έχεις ασχοληθεί κάργα.
    Δυστηχώς το 60άρι ήταν απο τα χειρότερα σε τέτοια θέματα και συνήθως όταν γίνει το κράου το έκλαψες... Δεν οφελεί σε τίποτα case modding σε αυτή την περίπτωση,εφόσον έχει ηδη "τηγανιστεί" το chip.Case modding κάνεις όταν το πάρεις με τη μια στα χέρια σου και δεις ότι έχεις προβλήματα.
    Δυστηχώς έτσι την έχω πατήσει και εγώ σε πολλά μηχανήματα και πέρα απο κονσόλες.

Υ.Γ γι'αυτό όταν παίρνουμε μια συσκευή κοιτάμε πάντα να μην σηκώνει πουθενά θερμοκρασία,γιατί είναι ύποπτο για την ζωή που θα έχει (βλέπε διάφορα λάπτοπ)
    Αχ ρε Βασιλη.....δυστυχως (για μας)εχεις δικιο!!!
    Εχει πεσει πολυ διαβασμα στο νετ .......απ'οτι καταλαβα εαν δεν εχεις προλαβει να κανεις αλλαγη παστας πριν το αναθεματισμενοYellow Light τοτε ειναι αργα...σχεδον....υπαρχει μια πιθανοτητα να "αναστησεις" με το θερμοπιστολο τις ηδη πειραγμενες επαφες αλλα μαλλον προσωρινα θα επανακτησεις λειτουργια αλλα μαλλον μονο αυτο.....πολυ σπανια να εχει σωθει το συστημα!

Γραψτε και οτι αλλο θελετε για Playstation3 !!!!!δεν με πειραζει καθολου!!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Αχ ρε Βασιλη.....δυστυχως (για μας)εχεις δικιο!!!
    Εχει πεσει πολυ διαβασμα στο νετ .......απ'οτι καταλαβα εαν δεν εχεις προλαβει να κανεις αλλαγη παστας πριν το αναθεματισμενοYellow Light τοτε ειναι αργα...σχεδον....υπαρχει μια πιθανοτητα να "αναστησεις" με το θερμοπιστολο τις ηδη πειραγμενες επαφες αλλα μαλλον προσωρινα θα επανακτησεις λειτουργια αλλα μαλλον μονο αυτο.....πολυ σπανια να εχει σωθει το συστημα!

Γραψτε και οτι αλλο θελετε για Playstation3 !!!!!δεν με πειραζει καθολου!!!!
    Aυτό με το θερμοπίστολο είναι τσαρλατανιά λιγάκι.Και για να το πω απλά,δεν πρόκειται να κάνει κάτι ουσιαστικό.Και μην επιμείνεις πολύ σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία γιατί μάλλον θα έχεις ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα...
    Με το να ζεστάνεις το σημείο απλά το κάνεις προσωρινά "αγώγιμο" και παίζει για όση διάρκεια το έχεις ανοιχτό.Μόλις κρυώσει όμως όταν το κλείσεις την επόμενη φορά πάλι τα ίδια.Δυστηχώς...

Υ.Γ ιδια ακριβώς τεχνική εφαρμόζουν και στα bga chipset απο τις κάρτες γραφικών στα λαπτοπ όταν έχουν θέματα ώστε να τα κάνουν να παίξουν έστω και για μια φορά ακόμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-10-10 στις 16:15

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP