Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο "το πάτε" το αμάξι σας ? Σε τί βαθμό εκμεταλευεστε το 100% των δυνατοτήτων του ?

Ψήφισαν
72. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Δεν οδηγώ εγώ, χρησιμοποιώ σωφερ (σικ !!!)

3 4,17%
  • 1 στα 10 (δεν έχω σχέση με το "άθλημα")

1 1,39%
  • 3 στα 10 (το μαθαίνω ακόμα, θα βελτιωθώ)

9 12,50%
  • 5 στα 10 (την παλευω)

32 44,44%
  • 7 στα 10 (θα'θελα να 'μαι καλύτερος αλλά έχω να κάνω με "αγρίμι")

11 15,28%
  • 9 στα 10 (νιώθω οτι το'χω και το ξεζουμίζω σε κάθε ευκαιρία)

13 18,06%
  • Είμαι "και γαμώ τους οδηγούς", ΟΔΗΓΑΡΑ ! (πιστευω εις έναν Θεό, ρερλ οδηγοκράτωρα...)

3 4,17%
Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 60

Θέμα: Πόσο καλά ?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ανάλογα με τα κέφια και την μέρα...
    έχει τύχει να μείνω απο φρένα απο το πολύ σκίσημο, έχει τύχει
    στον ίδιο δρόμο να φάω @@ απο citroen xanthia, που ο μπάρμπας
    έμπαινε με όσα να'ναι. πόσο στα 10 το'χω δεν έχω ιδέα, αλλά ξέρω
    πως το έχω φέρει αρκετές φορές και πέρα απο τα όρια του...αυτά
    για το Μ3. πάντως, οκ ρε παιδιά. ότι μπορούμε κάνουμε...το κατα
    δύναμην που λένε...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πραγματικά δεν ξέρω που είναι τα όρια του αυτοκινήτου μου (και αυτό το καταραμένο DSC δεν σε αφήνει να τα μάθεις) στα στροφιλίκια και πιστεύω οτι μόνο σε πίστα μπορεί κανείς να τα ανακαλύψει με ασφάλεια και για τον ίδιο και για τους άλλους. Τώρα, γιατί δεν απενεργοποιώ το DSC; Έ, είμαστε και μιας κάποιας ηλικίας και ειδικά αν είσαι και πατέρας το σκέφτεσαι δύο φορές. Πάντως είναι γεγονός οτι τα αυτοκίνητα έχουν πολύ διαφορετικά όρια απ' ότι πριν 20 χρόνια, με συνέπεια όσο πάει να απαιτούν και λιγότερο χεράδες στην οδήγηση. Μήπως σε άλλα 20 χρόνια πηγαίνουν μόνα τους και μεις πίνουμε καφεδάκι, βλέπουμε DVD ή μπαλαμουτιάζουμε την ξανθιά δίπλα μας; Διόλου απίθανο, μάλλον βέβαιο.

3. The Following User Says Thank You to 330Ci For This Useful Post:

Vasilis (25-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Με αριστα το δεκα? Λιγο σχετικο δεν ειναι πως οριζουμε το 10?
    Και πως οριζουμε τα ορια?

Κατα καιρους εχω κανω πολλα κουλα.
    Το Αρτα Πατρα σε μια ωρα προ περιμετρικης Αγρινιου θεωρειται οριο?
    Ειναι φορες που εχω νιωσει οτι το αυτοκινητο ειναι στο οριο. Ειναι φορες που ειμαι με πολλα, γλιστρά με τα 4 και σιγα σιγα πλησιαζει τη μπαριερα. Ειναι αυτο το οριο? Και αν ειναι αυτο και παλι δεν μπορει να θεωρηθει οτι το χω, γιατι ποτε δεν ειμαι σε θεση να εκτιμησω με ακριβεια που θα σταματησει το γλιστρημα και παντα ισιωνω εχοντας τουλαχιστον ενα μετρο(καλα μη βαρατε, και παραπανω..) απο τη μπαριερα... Ενας πιο εμπειρος ζυγιζει σιγουρα πιο σωστα.
    Βεβαια καποια στιγμη και γω μπορει να περασα στο τσακ, αλλα μην κρυβομαστε. Κατα λαθος εγινε... Αλλο ενα τσακ και το 3αρι θα χε γινει σειρα 1(συνηθως κινδυνευει με επαφη το πισω μερος. ναι μεν με τα 4, αλλα η ουρα σαματις πλησιαζει πιο γρηγορα)
    Πολυ σχετικο τι εννουμε οταν λεμε οτι το χουμε λοιπον. Πολυ σχετικο και το οριο για τον καθενα.
    Προσπαθωντας να μην βαλω το ανω οριο στον Λεμπ, αλλα σε εναν πολυ εμπειρο καθημερινο οδηγο, θελω να ελπιζω οτι περναω τη βαση. Θελω δηλαδη να πιστευω οτι το αξιζω το 5αρακι μου.

Τωρα ενταξει, αν μιλαμε για παντηλικια με μικρες ταχυτητες γκαζι, καρφωτα κατεβασματα και χειροφρενα για γυρισμα, τσιτα γκαζι μετα κλπ, θελω παραπανω. Εκει θα διεκδικησω 6, δεν με καλυπτει το 5(ψωνιο ειμαι, ξερω...).
    Βεβαια για το αυτοκινητο μου οπως ειναι τωρα...
    Γιατι αυριο μου δωσεις το ιδιο με 300 αλογα μαλλον θα μου ρθει καπως. Τα ορια θα ειναι ιδια, αλλα το κοντρολ θα δυσκολεψει λογο της εξτρα δυναμης. Μεχρι στιγμης απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο εξικοιωνομαι αρκετα γρηγορα και συντομα το παω τσιτα.

Η αληθεια ειναι ομως μαλλον απο ενα σημειο ιπποδυναμης και μετα ζοριζουν τα πραγματα.

Εξεταζοντας ολες τις περιπτωσεις, και θεωρωντας οτι με βαθμολογω ως οδηγο για το δικο μου μονο αυτοκινητο, θα μου ριξω 5αρι. Να μην κοπω κιολας...
    Α! Και ολα αυτα τα εκανα παλια! Ξερω οτι ειναι κατακριτεα. Κ εγω μισω τον εαυτο μου. Καμια φορα...
    Τωρα παντως τα εχω κοψει και υπακούω παντα στους κανονες του ΚΟΚ. Εκτος αν ξυπνησω κανενα πρωι λιγο περιεργα...

5. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

PSDEDES (26-10-10), z3 2.2 (24-10-10)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πως οριζουμε τα ορια?
    Κατα τη γνωμη μου, το οριο ειναι εκει που το αυτοκινητο παυει να ειναι ελεγξιμο και πλεον το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ο σταυρος σου.

Οσο για το τι βαθμο δινω στον εαυτο μου? 3/10. Και πολυ μου ειναι.

Εχουμε δυο αυτοκινητα στην οικογενεια, και τα δυο προσθιοκινητα. Και με τα δυο καταφερα να ξεπερασω τα ορια τους, και τα ορια μου, στην ιδια στροφη, με αρκετα ιδιες συνθηκες. Δεν θα ελεγα οτι το εχω ιδιαιτερα το αθλημα, αν και πολυ θα ηθελα να το αποκτησω.

Ε, ενταξει, εχω καταφερει να παρω κανα δυο στροφες με το πλαϊ, αλλα μεχρι εκει. Ουτε ξερω που ακριβως ειναι τα ορια των αυτοκινητων, ουτε και πως ακριβως πρεπει να τα χειριστω οταν τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν. Ισως χρειαζομαι περισσοτερη εμπειρια η αρκετες ωρες σε πιστα. Σιγουρα ομως, για να μαθω πρεπει να πειραματιστω, και να για να ειμαι ειλικρινης, φοβαμαι να το κανω. Ειδικα οσο τα οικογενειακα αυτοκινητα δεν μου ανηκουν και δεν τα συντηρω εγω. Αν πληρωνα εγω το δικο μου αυτοκινητο ισως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

Παντως, βλεπω οτι εχω ηρεμησει αρκετα σε σχεση με περισυ (βοηθησε σε αυτο και η τιμη της βενζινης) και δεν πολυζοριζω το αυτοκινητο. Που και που κανα σανιδωμα δευτερας σε προσπερασμα, και που και που λιγα περισσοτερα χιλιομετρα σε στροφες που τις ξερω ομως σαν την παλαμη του χεριου μου.

Οταν ομως το αυτοκινητο ξεφυγει απο τα ορια προσφυσης, και αρχιζουν να φευγουν μουρες, κωλοι ή και τα δύο, εκει δεν το εχω το αθλημα. Ειμαι αρκετα τυχερος που ζω ακομα, εγω, το αυτοκινητο, και ειδικα εκεινη η μαντρα με τα μεταχειρισμενα μετα την κανελλοπουλου. Και ακριβως επειδη ετυχε να ειμαι πολυ τυχερος, δεν σκοπευω να κυνηγησω αλλο την τυχη μου.

Αυτα.

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

δε το πολυπαιδευω ειναι η αληθεια! δοξα τω θεω οσο το θελω υπακουει!
    αλλα σε οδηγηση τρακτερ new holland πιστευω πως το εχω φαει τα συκωτια! το ξερω στο επακρο! πανω απο 6000 ωρες εχω...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    0

Προεπιλογή

Με οικογενεια και σε τετοια ηλικια???......στα 5/10 με το ζορι.....
    Αγαπημενη μου διαδρομη οι στροφες στην βορειο ευβοια......
    Δευτερη ααγαπημενη......να το βλεπω παρκαρισμενο με στριμενη την ροδα με φατσα καρτα τα εξαπιστονα......την θελω την υγεια μου....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

9. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (25-10-10), Thomelef (24-10-10), Vasilis (25-10-10)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειμαι στο 7 αντε 8. Μπορω να μαζεψω πλεον το αυτκονητο μου στη δυσκολη στιγμη , οταν θα μουρωσει η οταν θα πεταξει κωλο και πολλες φορες παιζω με την προσφυση γιατι η (πλαγιο)ολισθηση ειναι απολαυση. Πριν 2 χρονια που το πηρα μου φευγε ευκολα ο κωλος στις στροφες και γενικα δεν το ειχα. Οχι οτι εχω πιασει τοπ. Σιγουρα δεν ξερω πολλα. Ξερω ομως να ξεφυγω απο δυσκολες καταστασεις και εχω μαθει να διατηρω την ψυχραιμια μου. Αυτο σημαινει για εμας που εχουμε μπροστινοκινητα οτι οταν πεταει κωλο παταω το γκαζι στο πατωμα και στην αναγκη παιρνω και λιγο αναποδα το τιμονι. Εχω κανει πολλα τετακε μεχρι να μαθω να εμπιστευομαι το αμαξι και τα χερια μου.

Προσπαθω να πεσω στο 5/10 πλεον διοτι βλεπω τον εαυτο μου οτι σε κατι κλειστες στροφες το κυνηγαω πολυ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Να ψηφισω με βαση πως ειμαι τωρα? (5-7/10)

Ή οπως στα 20-30 μου? (9 γεματα...)

12. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

VanVIC (24-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ψηφισω με βαση πως ειμαι τωρα? (5-7/10)

Ή οπως στα 20-30 μου? (9 γεματα...)
    Μια χαρά σε βρίσκω! Εγώ είμαι στα 33 μου και ψήφισα 5...

14. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Kostas_1 (24-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρά σε βρίσκω! Εγώ είμαι στα 33 μου και ψήφισα 5...
    Το πατρικό της μητέρας του Κώστα είναι Röhrl

16. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Kostas_1 (25-10-10)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP