Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
Και πως οριζουμε τα ορια?
Κατα τη γνωμη μου, το οριο ειναι εκει που το αυτοκινητο παυει να ειναι ελεγξιμο και πλεον το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ο σταυρος σου.

Οσο για το τι βαθμο δινω στον εαυτο μου? 3/10. Και πολυ μου ειναι.

Εχουμε δυο αυτοκινητα στην οικογενεια, και τα δυο προσθιοκινητα. Και με τα δυο καταφερα να ξεπερασω τα ορια τους, και τα ορια μου, στην ιδια στροφη, με αρκετα ιδιες συνθηκες. Δεν θα ελεγα οτι το εχω ιδιαιτερα το αθλημα, αν και πολυ θα ηθελα να το αποκτησω.

Ε, ενταξει, εχω καταφερει να παρω κανα δυο στροφες με το πλαϊ, αλλα μεχρι εκει. Ουτε ξερω που ακριβως ειναι τα ορια των αυτοκινητων, ουτε και πως ακριβως πρεπει να τα χειριστω οταν τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν. Ισως χρειαζομαι περισσοτερη εμπειρια η αρκετες ωρες σε πιστα. Σιγουρα ομως, για να μαθω πρεπει να πειραματιστω, και να για να ειμαι ειλικρινης, φοβαμαι να το κανω. Ειδικα οσο τα οικογενειακα αυτοκινητα δεν μου ανηκουν και δεν τα συντηρω εγω. Αν πληρωνα εγω το δικο μου αυτοκινητο ισως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

Παντως, βλεπω οτι εχω ηρεμησει αρκετα σε σχεση με περισυ (βοηθησε σε αυτο και η τιμη της βενζινης) και δεν πολυζοριζω το αυτοκινητο. Που και που κανα σανιδωμα δευτερας σε προσπερασμα, και που και που λιγα περισσοτερα χιλιομετρα σε στροφες που τις ξερω ομως σαν την παλαμη του χεριου μου.

Οταν ομως το αυτοκινητο ξεφυγει απο τα ορια προσφυσης, και αρχιζουν να φευγουν μουρες, κωλοι ή και τα δύο, εκει δεν το εχω το αθλημα. Ειμαι αρκετα τυχερος που ζω ακομα, εγω, το αυτοκινητο, και ειδικα εκεινη η μαντρα με τα μεταχειρισμενα μετα την κανελλοπουλου. Και ακριβως επειδη ετυχε να ειμαι πολυ τυχερος, δεν σκοπευω να κυνηγησω αλλο την τυχη μου.

Αυτα.