Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 169

Θέμα: τα σαραντάχρονα των "τροχών"

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλεξη δεν καταλαβαινω τι ρολο θα επαιζε αν μαθαιναμε την ταυτοτητα του καθε μελους που καταθετει την αποψη του.
    αν π.χ. σου ελεγε "κυριος ταδε", ονομα που ειτε ειχες ακουστα, ειτε δεν ειχες ακουστα, τι θα αλλαζε οσον αφορα την ουσια των γραφομενων...?
    Tουλάχιστον για εμένα είναι ενδιαφέρον, γιατί ο συγκεκριμμένος φίλος έχει γράψει μόνο για τους συντάκτες των 4Τ.
    Προφανώς γνωρίζει τα πράγματα από μέσα και γι'αυτό είναι ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος είναι.
    Υποθέτω ότι είναι φίλος/γνωστός σου, αλλά ποια είναι η προσφορά του σε αυτό το φόρουμ, να κράζει τον Κ.Κ. και τους υπόλοιπους συντάκτες ?
    Φέρνει κάτι σε Ζορρό το όλο θέμα...

Απλά το θεωρώ ηθικό όταν κάποιος κάνει κριτική σε επώνυμα άτομα να αναφέρει ποιος είναι.
    Και να μην πει τα στοιχεία του εγώ πάντως θα κοιμηθώ το βράδυ, μην παρεξηγηθούμε.

2. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

deepBLUE (24-10-10)

Περιοχή
    citizen of the world...
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...επισης παρακαλειται ο φιλος aviator να γραψει το ποστ του στα ελληνικα, διοτι δεν θα ηθελα να το μεταφρασω εγω κανοντας καποιο λαθος...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aviator Εμφάνιση μηνυμάτων
    @ Pierre Joseph Proudhon

Your approach to the 4T issue is stimuutf8g indeed.
    My concern is that the particular editors have not ever (or yet?) appeared to live a life which provokes common sense.
    Unless their wealth (if any) is intelligently hiden, what such an "effort" stand for ?

To make the long story short, I believe that at least, we should appreciate the continuity of this 40-years presence in the market. It's not that easy, especially if we consider the Greek business envirinment.

In general I am open to hear and think of any arguments, however I cannot accept that we should focus mainly on "black spots".

Is anybody perfect ?
    @ Pierre Joseph Proudhon

Η προσέγγισή σου στο θέμα των 4Τ προκαλεί προβληματισμό πράγματι.
    Σκέφτομαι οτι οι συγκεκριμένοι εκδότες/αρθογράφοι δεν έχουν ποτέ (ή μήπως όχι ακόμα) φανεί να ζούν ζωή που να προκαλεί το κοινό αίσθημα.
    Εκτός και αν ο πλούτος-περιουσία τους (αν υπάρχει) είναι τόσο καλά κρυμμένος, προς τί όλη αυτή η προσπάθεια τόσων χρόνων ?

Για να μην πλατιάζουμε, πιστευω οτι θα πρέπει τουλάχιχτον να εκτιμήσουμε την αδιάκοπη 40-χρονη παρουσία του συγκεκριμένου εγχειρήματος στην αγορά. Αυτό απο μόνο του δεν είναι και τόσο ευκολο ειδικά αν αναλογιστούμε ποιό είναι το περιβάλλον που χαρακτηρίζει το «επιχειρείν» στην Ελλάδα.

Γενικά είμαι δεκτικός στο να ακούω και να προβληματίζομαι απο επιχειρήματα που μου παραθέτουν, απ’την άλλη δεν δέχομαι οτι πρέπει να εστιάζουμε κυρίως στα όποια «μελανά σημεία».

Είναι κανείς τέλειος ?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP