-
Δυστυχώς κάποιοι σοβαροί και χρήσιμοι άνθρωποι που έχουν διατελέσει "κοινωνικοί λειτουργοί" μέσα από την ενασχόλησή τους πάνω σε ένα αντικείμενο, ξεχνούν να αποχωρήσουν από τα πράγματα ακόμα κι όταν αυτά τους έχουν ξεπεράσει..
Είναι ωραίο κι εύκολο να κλαίγεσαι εκ του ασφαλούς, μόνο που το κλάμα χωρίς ουσία και πραγματικό αγώνα ενάντια σε αυτά που κατηγορείς (ενώ όλοι ξέρουν πως έχεις τη δύναμη να το κάνεις και θα είχες τεράστια υποστήριξη και από τους αναγνώστες σου) ...αποδεικνύει πως γίνεται για οικονομικό όφελος και μόνον ..και πρέπει κάποια στιγμή να θεωρείς σίγουρη την απόρριψη...
Διάβαζα κι εγώ 4Τ και αουτο εξπρες από τη δεκαετία του '80 και τα μάζευα, αλλά κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια, τα πέταξα στα σκουπίδια, έχω κρατήσει μόνο 7-8 τεύχη με τεστ από αυτοκίνητα που είχα και κάποια άλλα που ξεχώριζαν σύμφωνα με τα γούστα μου.
Τώρα γιατί δεν ενεπλάκη με την πολιτική ο συγκεκριμένος, ενώ και καταξιωμένος ήταν και την άνεση (χωρίς εξαρτήσεις) είχε ...και αν βάδιζε σύμφωνα με τις απόψεις του θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω στην Ελληνική αυτοκίνηση????
η πιο απλοϊκή απάντηση που θα μπορούσα να δώσω είναι πως στην ουσία έγραφε απλά για να γράφει και για κανένα άλλο λόγο, ώσπου έφτασε σε κατάσταση κορεσμού... με τα γνωστά επακόλουθα.. Υπεροψία? Τυφλό συμφέρον? Έλλειψη αξιόπιστων συμβούλων/συνεργατών? δεν ξέρω..
Απόψεις μου, μπορεί και να είμαι εντελώς οφσαιντ ..έτσι τα είδα εγώ...
-
The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:
Kostas_1 (23-10-10), PANOS-E60 (23-10-10), Stathis (23-10-10), trueno (08-11-12)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP