Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: [E36] Αγορά BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω 28αρι θα επερνα διοτι το 25αρι με το 28αρι εχουνε τρελη διαφορα και δεν το πιστευα μεχρι που τα οδηγησα αλλα το παιδι ειπε με βαση την καταναλωση εξαρχης ενα απο τα δυο για αυτο. Α και το is εβγενε με 180 και 1900 κυβικα τωρα την διαφορα στα αλογα δεν ξερω.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω 28αρι θα επερνα διοτι το 25αρι με το 28αρι εχουνε τρελη διαφορα και δεν το πιστευα μεχρι που τα οδηγησα αλλα το παιδι ειπε με βαση την καταναλωση εξαρχης ενα απο τα δυο για αυτο. Α και το is εβγενε με 180 και 1900 κυβικα τωρα την διαφορα στα αλογα δεν ξερω.
    Κ γω είμαι υπέρ του m52b28 το είπα κ στ πρώτο μου ποστ να κοιτάξει να πάρει 28αρι απλά στ δεύτερο αναφέρα ότι πρέπει να ναι τουλάχ 25αρι το 36αρι.

Το 36αρι is με τον m44 αποδίδει ομαλά σε όλο το φάσμα στροφών μέχρι τον κοφτη έχει 3άλογα κ 1,5 κιλά ροπης περισσότερο κ σίγουρα καίει λιγότερο απο τι με τον m42 που τα δίνει όλα μετά τις 4,5 χιλ στροφές πραγματικά γίνετε aλλo αυτοκ. Έχω ακούσει ότι σε κόντρα απο στάση το παλιό είναι μπροστά μάλλον λόγω πιο κοντού βήματος.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP