Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: [E36] Αγορά BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω λεει να μην παρει 318 γιατι και θα παρει 2.800cc φιλε μου για εμενα παρε το is εχω 316 M43 μοτερ μεσα στην πολυ αποκλειεται να πεσει η καταναλωση κατω απο 10 δοκιμασμενο αλλα εχω παει λευκαδα και εχω γυρισει και ειχα καψει 7 με ταχυτητες μεχρι 150 επειδη ειχε στροφες γενικα σε ταξιδι εαν πηγενεις μεχρι 150 δεν και τπτ μεσα στην πολη ολα καινε παρε το is ποιο πολυ ροπη κανεις ανετα προσπεραση και οχι με φορα οπως κανεις με το 16αρι και τα 6κ για ενα ιs του 96 και μεταμε μπακ ειναι καλα γνωμη μου..
    Τα 140 άλογα του is δεν αρκούν για το 36αρι (προσωπική μου γνώμη πάντα) είναι αρκετά βαρύ αμάξι μπορεί να βγάλει περισσότερα στ δρόμο για να ναι παιχνιδιάρηκο απολαβστηκο κ χωρίς να ζόρηζεται πρέπει να ναι τουλάχ 25αρι αλλιώς δεν αξίζει να το πάρεις ειδικά άμα σκέφτεσαι το πόσο θα καίει κτλ εννοείται ότι θα καίει με ότι μοτέρ κ θα το πάρεις λόγο ότι είναι παλιάς τεχνολογίας κ του αυξημένου βάρους του

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω 28αρι θα επερνα διοτι το 25αρι με το 28αρι εχουνε τρελη διαφορα και δεν το πιστευα μεχρι που τα οδηγησα αλλα το παιδι ειπε με βαση την καταναλωση εξαρχης ενα απο τα δυο για αυτο. Α και το is εβγενε με 180 και 1900 κυβικα τωρα την διαφορα στα αλογα δεν ξερω.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω 28αρι θα επερνα διοτι το 25αρι με το 28αρι εχουνε τρελη διαφορα και δεν το πιστευα μεχρι που τα οδηγησα αλλα το παιδι ειπε με βαση την καταναλωση εξαρχης ενα απο τα δυο για αυτο. Α και το is εβγενε με 180 και 1900 κυβικα τωρα την διαφορα στα αλογα δεν ξερω.
    Κ γω είμαι υπέρ του m52b28 το είπα κ στ πρώτο μου ποστ να κοιτάξει να πάρει 28αρι απλά στ δεύτερο αναφέρα ότι πρέπει να ναι τουλάχ 25αρι το 36αρι.

Το 36αρι is με τον m44 αποδίδει ομαλά σε όλο το φάσμα στροφών μέχρι τον κοφτη έχει 3άλογα κ 1,5 κιλά ροπης περισσότερο κ σίγουρα καίει λιγότερο απο τι με τον m42 που τα δίνει όλα μετά τις 4,5 χιλ στροφές πραγματικά γίνετε aλλo αυτοκ. Έχω ακούσει ότι σε κόντρα απο στάση το παλιό είναι μπροστά μάλλον λόγω πιο κοντού βήματος.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP