Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: Jeremy Clarkson

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Toυλάχιστον από εμένα Σταμάτη, δεν έχουν ακουστεί τέτοιες απόψεις και ούτε θα ακουστούν ποτέ, περί ανωτερότητας δηλαδή του Έλληνα κι άλλα τέτοια "όμορφα" και πουθενά στο προηγούμενο ποστ μου δεν είπα κάτι τέτοιο.
    Άλλωστε, τα ίδια ακριβώς θα έγραφα και αν το άρθρα του αναφέρονταν στη Γουατεμάλα, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος πως με μια προσεχτική ανάγνωση, φαίνεται ξεκάθαρα το τι λέω και αυτό δεν είναι άλλο απ'το ότι για να σε παίρνουν στα σοβαρά, πρέπει να κρίνεις εκτός από τους δίπλα κι εσένα τον ίδιο.
    Και κάτι τέτοιο από τον Clarkson δεν το έχω δει, γι'αυτό και δε δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενά του.
    Η είμαστε αυστηροί και αδέκαστοι με όλους λοιπόν , ή είμαστε μεροληπτικοί και απλά θέλουμε να καλλιεργούμε εντυπώσεις και να κάνουμε show, όπως ο εν λόγω κύριος.
    Αρη, δεν πήγαινε σε εσένα, αφορμή ήταν.
    Ανεξάρτητα απο το αν τον παίρνουμε σοβαρά ή όχι (ή ο ίδιος τον εαυτό του)
    2.6 billion people watch the show
    οπότε....

ΓΕΝΙΚΑ μιλάω, πρέπει να ξεκαβαλήσουμε κάποτε γιατί μας έχουν κάνει ρόμπα και οι "ρόμπες".....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, δεν πήγαινε σε εσένα, αφορμή ήταν.
    Ανεξάρτητα απο το αν τον παίρνουμε σοβαρά ή όχι (ή ο ίδιος τον εαυτό του)

οπότε....

ΓΕΝΙΚΑ μιλάω, πρέπει να ξεκαβαλήσουμε κάποτε γιατί μας έχουν κάνει ρόμπα και οι "ρόμπες".....
    Στα billion αυτά είμαι κι εγώ.
    Απλά το βλέπω καθαρά ως τηλεοπτικό show για να περνάει ευχάριστα η ώρα και αυτό είναι όλο. Δεν κάθομαι να ασχοληθώ σοβαρά με το τι λέει ο κάθε showman εξυπηρετώντας τις δικές του σκοπιμότητες αλλά και εμμονές.

Όσο για τις ρόμπες, συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας πρώτα απ'όλα για το δικό μας το καλό και κατά συνέπεια, για να σταματήσουμε να αποτελούμε κάθε τρεις και λίγο έναν παγκόσμιο περίγελο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

3. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Nikos (24-10-10), Stamatis (21-10-10), Stathis (21-10-10), Thomelef (21-10-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο το εξής θα προσθέσω σε όσα γράφτηκαν. Οσο δίκιο και αν έχει ο κος Clarksson, λόγοι ευγένειας επιβάλλουν να είναι πιό μετρημένος στην κριτική του προς μη-βρετανούς.
    Αν ένα μέλος της οικογένειάς σας έχει ένα γνωστό σε εσάς ελάττωμα, θα σας άρεσε να σας το υποδείξει ένας κάποιος γνωστός σας ? Δε νομίζω ...
    Και το focus έκανε κριτική με απρεπή τρόπο κατά της Ελλάδας με το γνωστό εξώφυλλο. Το κείμενο ήταν εμπεριστατωμένο, η χώρα όμως έκανε επίσημη διαμαρτυρία και πολύ σωστά.

5. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (22-10-10), Thomelef (21-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP