Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 63

Θέμα: Jeremy Clarkson

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι σωστά που να βρει μια χωριάτικη σαλάτα με 3 ντομάτες και 2 αγγούρια (κομμάτια) στην προνομιακή τιμή των 8¤.

Που να βρει δίκλινο δωμάτιο ΜΟΝΟ με μπάνιο και αρχαία ΤΙΒΙ στην προνομιακή τιμή των 40¤ χωρίς πρωινό και εκτός σαιζόν, ΚΑΙ με χωρίς απόδειξη (οξύμωρο).

Που να βρει μαγαζί να του σερβίρει μπόμπες βαφτισμένες για ποτά.

Που να βρει σουρωμένα 15χρονα πιτσιρίκια στο τιμόνι παπιού μηχανής ή και Ι.Χ. και συνήθως διπλοκάμπινα αγροτικά με τις ευλογίες του πατέρα; (γιατί ο γιος αυτού του πατέρα δεν κάνει μαλακίες προσέχει και δεν πρόκειται να πεθανει).

Που να βρει περιπτερά ή έστω κάποιον (μιλάω για τυχαίο στον δρόμο) να μπορεί να του πει 2 λόγια για την ιστορία του τόπου του;

Που να βρει την αθάνατη ελληνίδα κομπλεξική γκόμενα που για να τις πάρεις το τηλέφωνο πρέπει να έχεις Ι.Χ. το πολύ 5 ετών (έστω και αν το πήρες με 800 δόσεις και είσαι πάντα με ρεζέρβα), άδεια από τους κηδεμόνες σου και άδεια από το χυμείο του κράτους; (δεν είναι τυχαίο το ύψιλον).

Που αλλού να βρει τόσες λακκούβες; Τόσες πολλές που μπορεί να γραφτεί βιβλίο όσο περίπου η Βίβλος (μόνο για τις λακκούβες παρακείμενων στο εκάστοτε λιμάνι δρόμων).

Που αλλού να βρει τόσα διόδια;

που αλλού να βρει λαό που να νομίζει ότι το φως που έδωσε στον κόσμο πριν 5000 χρόνια συνεχίζει να φωτίζει;

Που αλλού να βρει λαό που έχει κάνει φιλοσοφία του το πιτόγυρο και το φραπόγαλο; (και μάλιστα να πετάει τα σκουπίδια ΠΑΝΤΟΥ, πήγατε σε κανά αγώνα Acropolis να δείτε μετά τις ειδικές πως είναι

Αφού δε λέμε εμείς τα πράγματά ΜΑΣ με το όνομά τους και κατά συνέπεια δεν τα βλέπουμε ώστε να μπορούμε να τα διορθώσουμε, δεν κάνει κακό να μας τα τονίζει κάποιος άλλος έστω με αυτόν τον τρόπο.

Αλλά ακόμα και εκεί αντί να σκεφτούμε τι τον κάνει και τα λέει και ότι ΙΣΩΣ έχει δίκιο κοιτάμε να τον βγάλουμε ΑΥΤΟΝ χειρότερο από εμάς (προσέξτε όχι να γίνουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, αλλά να βγει ΑΥΤΟΣ χειρότερος, κάτι παρόμοιο με την κατσίκα του γείτονα).

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.-
    Και γιατι ξαναήρθε ρε αδερφέ ο τραχανάς ???

Γιατι είμαστε μπουρδέλο και το ξέρει,όλοι το ξέρουν και όλοι το γουστάρουν

γι'αυτό και έρχονται και ξαναέρχονται για να ξεχαρμανιάσουν απο την

μουνταμάρα της πατρίδας τους.

Δεν ξερουμε δλδ εμεις τι μπουρδελο είμαστε και θα μας το πει ο σενιόρ ?

Και μην ξεχνάμε και τα καραγκιοζηλίκια που κανουν τα Αγγλάκια όταν

ερχονται εδώ.Δεν τον πειράζει δλδ τον λεβέντη που ξεβρακώνονται στην

μέση του δρόμου και πηδιούνται σαν σκυλιά ?

Και στην τελική ο φλώρος εκμεταλεύται την ιδιότητα του για να κατηγορήσει

έναν ολόκληρο λαό...Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ! Κάποιοι προσπαθούμε για κάτι

καλό !!

2. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

joseph (21-10-10), Nick bmwlover (25-10-10), oldcarskickass (21-10-10), Thomelef (21-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλά από όσα λέει ο Clarkson είναι σωστά και άλλωστε την κατάσταση της χώρας μας τη βλέπουμε καθημερινά, δεν περιμένουμε από τον showman αυτό να μας την πει με το κρύο (συνήθως) χιούμορ του.

Όταν όμως ένας άνθρωπος έχει κάνει επάγγελμά του το κράξιμο και τις υπερβολές και όταν ποτέ ίσως δεν έχει κάνει αρνητική κριτική για τη χώρα του και τον πληθυσμό της (βλέπουμε την αγγλική νεολαία κάθε καλοκαίρι με ένα μπουκάλι μπύρα από τις 10 το πρωί, να ξεφτυλίζεται δίχως τέλος κάνοντας ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους), προσωπικά τουλάχιστον δε μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά.

Δεν αρκεί να κρίνουμε μόνο υμέτερους αλλά και ημέτερους, κάτι που ο κύριος αυτός αγνοεί.
    Γι'αυτό και η άποψή του, πέρα από το χιουμοριστικό σχολιασμό κανενός αυτοκινήτου (αν κι εκεί δείχνοντας την αντικειμενικότητά μια ζωή κάνει τη νύχτα μέρα με τα αγγλικά αυτοκίνητα), δεν νομίζω πως έχει κάποια βαρύτητα.
    Ναί σωστά, είμαστε Ελληνες, είμαστε οι καλύτεροι όλων, δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και φυσικά του Ελληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει.

Για όλα μας τα κακά φταίνε οι Τούρκοι και για όλα μας τα καλά (φραπόγαλο και τάβλι) πρέπει να μας δοξάζει η οικουμένη.

Μπορεί να έρχονται χίλια παρτάλια να δείχνουν τον κώλο τους στη Ρόδο, αλλά για κάθε χίλιους μλκες που έρχονται (πλέον) σε εμάς υπάρχουν και άλλοι χίλιοι που κωλοχτυπιούνται στο LSE, την Οξφόρδη ή το Εξετερ και σε 5 με 10 χρόνια θα επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ibiza, γιατί ούτε λακούβες έχει, ούτε κάφρους, ούτε σαλάτα (μισή ντομάτα και ενα αγγούρι) με 10 ευρώ.

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε τις συγκρίσεις και να δούμε τι θα κάνουμε με τον εαυτό μας πλέον.

Το πρόβλημά μας αυτό είναι, ότι ο Σωκράτης ΕΝΑΣ ήταν, ο Θαλής επίσης ένας αλλά πλέον είμαστε 11.000.000 Λούληδες. (μείον 976 που είναι μέλη σε αυτό το φόρουμ και είναι απο άλλο ανέκδοτο)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναί σωστά, είμαστε Ελληνες, είμαστε οι καλύτεροι όλων, δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και φυσικά του Ελληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει.

Για όλα μας τα κακά φταίνε οι Τούρκοι και για όλα μας τα καλά (φραπόγαλο και τάβλι) πρέπει να μας δοξάζει η οικουμένη.

Μπορεί να έρχονται χίλια παρτάλια να δείχνουν τον κώλο τους στη Ρόδο, αλλά για κάθε χίλιους μλκες που έρχονται (πλέον) σε εμάς υπάρχουν και άλλοι χίλιοι που κωλοχτυπιούνται στο LSE, την Οξφόρδη ή το Εξετερ και σε 5 με 10 χρόνια θα επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ibiza, γιατί ούτε λακούβες έχει, ούτε κάφρους, ούτε σαλάτα (μισή ντομάτα και ενα αγγούρι) με 10 ευρώ.

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε τις συγκρίσεις και να δούμε τι θα κάνουμε με τον εαυτό μας πλέον.

Το πρόβλημά μας αυτό είναι, ότι ο Σωκράτης ΕΝΑΣ ήταν, ο Θαλής επίσης ένας αλλά πλέον είμαστε 11.000.000 Λούληδες. (μείον 976 που είναι μέλη σε αυτό το φόρουμ και είναι απο άλλο ανέκδοτο)
    Toυλάχιστον από εμένα Σταμάτη, δεν έχουν ακουστεί τέτοιες απόψεις και ούτε θα ακουστούν ποτέ, περί ανωτερότητας δηλαδή του Έλληνα κι άλλα τέτοια "όμορφα" και πουθενά στο προηγούμενο ποστ μου δεν είπα κάτι τέτοιο.
    Άλλωστε, τα ίδια ακριβώς θα έγραφα και αν το άρθρα του αναφέρονταν στη Γουατεμάλα, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος πως με μια προσεχτική ανάγνωση, φαίνεται ξεκάθαρα το τι λέω και αυτό δεν είναι άλλο απ'το ότι για να σε παίρνουν στα σοβαρά, πρέπει να κρίνεις εκτός από τους δίπλα κι εσένα τον ίδιο.
    Και κάτι τέτοιο από τον Clarkson δεν το έχω δει, γι'αυτό και δε δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενά του.
    Η είμαστε αυστηροί και αδέκαστοι με όλους λοιπόν , ή είμαστε μεροληπτικοί και απλά θέλουμε να καλλιεργούμε εντυπώσεις και να κάνουμε show, όπως ο εν λόγω κύριος.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νομίζω πως δεν γράφει κάτι το υπερβολικό η κάτι το ψεύτικο.
    Η εκπομπή του δε, είναι συν τοις άλλοις χιουμοριστική και καυστική.
    Εξ άλλου, επειδή έχω δει αρκετές, σατιρίζει και καυτηριάζει σε πολλά και την ίδια την χώρα του, όπως προανέφερε και ο Νίκος Μ5.
    Απλά πιστεύω ότι μας τσούζει λίγο περισσότερο όταν γίνεται αναφορά στις πρωτιές μας απ τους ξένους και πόσο μάλλον από κάποιον που έχει παγκόσμια τηλεθέαση.
    Και μένα προσωπικά με ενοχλεί, αλλά αν αυτή είναι η αλήθεια?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

6. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Thomelef (21-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Toυλάχιστον από εμένα Σταμάτη, δεν έχουν ακουστεί τέτοιες απόψεις και ούτε θα ακουστούν ποτέ, περί ανωτερότητας δηλαδή του Έλληνα κι άλλα τέτοια "όμορφα" και πουθενά στο προηγούμενο ποστ μου δεν είπα κάτι τέτοιο.
    Άλλωστε, τα ίδια ακριβώς θα έγραφα και αν το άρθρα του αναφέρονταν στη Γουατεμάλα, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος πως με μια προσεχτική ανάγνωση, φαίνεται ξεκάθαρα το τι λέω και αυτό δεν είναι άλλο απ'το ότι για να σε παίρνουν στα σοβαρά, πρέπει να κρίνεις εκτός από τους δίπλα κι εσένα τον ίδιο.
    Και κάτι τέτοιο από τον Clarkson δεν το έχω δει, γι'αυτό και δε δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενά του.
    Η είμαστε αυστηροί και αδέκαστοι με όλους λοιπόν , ή είμαστε μεροληπτικοί και απλά θέλουμε να καλλιεργούμε εντυπώσεις και να κάνουμε show, όπως ο εν λόγω κύριος.
    Αρη, δεν πήγαινε σε εσένα, αφορμή ήταν.
    Ανεξάρτητα απο το αν τον παίρνουμε σοβαρά ή όχι (ή ο ίδιος τον εαυτό του)
    2.6 billion people watch the show
    οπότε....

ΓΕΝΙΚΑ μιλάω, πρέπει να ξεκαβαλήσουμε κάποτε γιατί μας έχουν κάνει ρόμπα και οι "ρόμπες".....

Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, δεν πήγαινε σε εσένα, αφορμή ήταν.
    Ανεξάρτητα απο το αν τον παίρνουμε σοβαρά ή όχι (ή ο ίδιος τον εαυτό του)

οπότε....

ΓΕΝΙΚΑ μιλάω, πρέπει να ξεκαβαλήσουμε κάποτε γιατί μας έχουν κάνει ρόμπα και οι "ρόμπες".....
    Στα billion αυτά είμαι κι εγώ.
    Απλά το βλέπω καθαρά ως τηλεοπτικό show για να περνάει ευχάριστα η ώρα και αυτό είναι όλο. Δεν κάθομαι να ασχοληθώ σοβαρά με το τι λέει ο κάθε showman εξυπηρετώντας τις δικές του σκοπιμότητες αλλά και εμμονές.

Όσο για τις ρόμπες, συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας πρώτα απ'όλα για το δικό μας το καλό και κατά συνέπεια, για να σταματήσουμε να αποτελούμε κάθε τρεις και λίγο έναν παγκόσμιο περίγελο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

9. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Nikos (24-10-10), Stamatis (21-10-10), Stathis (21-10-10), Thomelef (21-10-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο το εξής θα προσθέσω σε όσα γράφτηκαν. Οσο δίκιο και αν έχει ο κος Clarksson, λόγοι ευγένειας επιβάλλουν να είναι πιό μετρημένος στην κριτική του προς μη-βρετανούς.
    Αν ένα μέλος της οικογένειάς σας έχει ένα γνωστό σε εσάς ελάττωμα, θα σας άρεσε να σας το υποδείξει ένας κάποιος γνωστός σας ? Δε νομίζω ...
    Και το focus έκανε κριτική με απρεπή τρόπο κατά της Ελλάδας με το γνωστό εξώφυλλο. Το κείμενο ήταν εμπεριστατωμένο, η χώρα όμως έκανε επίσημη διαμαρτυρία και πολύ σωστά.

11. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (22-10-10), Thomelef (21-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο φόρουμ αυτό έχουμε 1.452 (μετρημένα) posts στα οποία έχουμε σκυλοβρίσει, γκρινιάξει, χ#σει και γαμοστ%ρίσει την κατάσταση στην Ελλάδα.
    Εμείς οι ίδιοι.

Δεν νομίζω ότι λέει κάτι παράξενο, ούτε κάτι που δεν ισχύει.

Εθνική οδός για γέλια, οικονομία για κλάμματα, πολίτες στα όρια της καφρίλας, οδική συμπεριφορά Ζαϊρ, εκπαίδευση επιπέδου κουρούμπελο, τι λάθος είπε ο Τζέζα δεν κατάλαβα;

Μην μπω σε διαδικασία quoting, αλλά με αυτό το σκεπτικό το μισό φόρουμ θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή κρεμασμένο απο τα π@πάρια ανάποδα στο Σύνταγμα.
    Μόνο έμεις έχουμε δικαίωμα να μας βρίζουμε !!
    Ας ασχοληθούν και οι ξένοι με τα δικά τους άπλυτα......που δεν είναι λίγα.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

bill_m3 (21-10-10), NickE60 (21-10-10), Stamatis (21-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γιατι ξαναήρθε ρε αδερφέ ο τραχανάς ???

Γιατι είμαστε μπουρδέλο και το ξέρει,όλοι το ξέρουν και όλοι το γουστάρουν

γι'αυτό και έρχονται και ξαναέρχονται για να ξεχαρμανιάσουν απο την

μουνταμάρα της πατρίδας τους.

Δεν ξερουμε δλδ εμεις τι μπουρδελο είμαστε και θα μας το πει ο σενιόρ ?

Και μην ξεχνάμε και τα καραγκιοζηλίκια που κανουν τα Αγγλάκια όταν

ερχονται εδώ.Δεν τον πειράζει δλδ τον λεβέντη που ξεβρακώνονται στην

μέση του δρόμου και πηδιούνται σαν σκυλιά ?

Και στην τελική ο φλώρος εκμεταλεύται την ιδιότητα του για να κατηγορήσει

έναν ολόκληρο λαό...Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ! Κάποιοι προσπαθούμε για κάτι

καλό !!

Συμφωνώ! Το να έρχεται κάποιος όμως εδώ, να είναι μπουρδέλο να το ξέρουμε όλοι και να το κάνουμε σημαία μας δε νομίζω ότι μας τιμάει.

Σαφώς και κάποιοι προσπαθούμε/-είτε και ΜΠΡΑΒΟ, αυτοί που προσπαθούν πρέπει να προχωρήσουν, οι υπόλοιποι καλό θα είναι να ανασυνταχθούν.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω μαλλον δε θα ειμαι λογικος γιατι τετοιες φοβιες δεν εχω...
    (ακου με τη φιλη της γυναικας του ) ο κουμπαρος δηλαδη ειναι...ενταξει?

Ενω στη δικη του ποιος ειναι ο τροπος.. απο τυπικουρα και σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα? HIV
    απο βαρεμαρα.....και ισως, πισωγλεντημα μεχρι θανατου...!!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP