Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Κρυφά μενού iDrive

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μας λείπει το professional Νίκο ... νομίζω είσαι ο μόνος στο forum που το έχει ... ή το έχει και ο Apostolos, δεν θυμάμαι. Χρήσιμο και γιά τη σειρά 6 φυσικά.
    Α, όλα κι όλα! Μπορεί να μου λείπουν 2 κύλινδροι και 1000cc (ή 8 κύλινδροι και 3.700cc αν με διαβάζει ο 850 CSI) αλλά κι εγώ έχω το pro! Μ' εκείνο μάλιστα το τσαχπινογαργαλιάρικο ηχοσύστημα με τα 2 sub κάτω από τα μπροστινά καθίσματα και τα 10 ηχεία.

Πάντως αυτό που λέει ο Πάνος το παρατήρησα κι εγώ όταν έψαχνα για E60: Ελάχιστες προ-facelift είχαν το professional. Για την ακρίβεια, θυμάμαι μόνο μία. Αντιθέτως, οι περισσότερες facelifted ήταν εξοπλισμένες μ' αυτό. Υποθέτω πως η αντιπροσωπεία το πρόσθεσε στον βασικό εξοπλισμό κάποιων εκδόσεων προς το τέλος της ζωής του μοντέλου.

Το μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να μη του βγάλω τα μάτια!

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α, όλα κι όλα! Μπορεί να μου λείπουν 2 κύλινδροι και 1000cc (ή 8 κύλινδροι και 3.700cc αν με διαβάζει ο 850 CSI) αλλά κι εγώ έχω το pro! Μ' εκείνο μάλιστα το τσαχπινογαργαλιάρικο ηχοσύστημα με τα 2 sub κάτω από τα μπροστινά καθίσματα και τα 10 ηχεία.

Πάντως αυτό που λέει ο Πάνος το παρατήρησα κι εγώ όταν έψαχνα για E60: Ελάχιστες προ-facelift είχαν το professional. Για την ακρίβεια, θυμάμαι μόνο μία. Αντιθέτως, οι περισσότερες facelifted ήταν εξοπλισμένες μ' αυτό. Υποθέτω πως η αντιπροσωπεία το πρόσθεσε στον βασικό εξοπλισμό κάποιων εκδόσεων προς το τέλος της ζωής του μοντέλου.

Το μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να μη του βγάλω τα μάτια!
    Αρη, στο Navigation System Professional αναφερεσε?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι, σ' εκείνο με τη μεγάλη οθόνη, το DVD player πάνω από το CD Player και όλα τα σούρτα-φέρτα. Απλώς έχω και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.

Κάτσε, μόλις βρήκα και τους κωδικούς εξοπλισμού του επίπλου μου:

609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL
    677 HIFI PROFESSIONAL LOUDSPEAKER SYSTEM / LOGIC7

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (21-10-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, σ' εκείνο με τη μεγάλη οθόνη, το DVD player πάνω από το CD Player και όλα τα σούρτα-φέρτα. Απλώς έχω και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.

Κάτσε, μόλις βρήκα και τους κωδικούς εξοπλισμού του επίπλου μου:

609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL
    677 HIFI PROFESSIONAL LOUDSPEAKER SYSTEM / LOGIC7
    οκ Αρη γιατι πριν με μπερδεψες λιγο.
    Το μεσημερι που θα πας σπίτι θα δεις ΑΥΤΑ με αλλες ενδειξεις...
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 21-10-10 στις 12:35

6. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (21-10-10), BILL007 (21-10-10), Karizma Z4 (27-05-11), NickE60 (21-10-10), S8N (21-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP