Κάτι νέο μου ΄πες τώρα ... Πάει το 3λιτράκι Αρη μου ... τό΄φαγε η εφορία γιά το σπίτι ... Το ΄12 ξανά αυτή η κουβέντα ...
ps. αμοιβαία τα αισθήματα. Δοκίμασε anafranil, πολύ καλό![]()
Κάτι νέο μου ΄πες τώρα ... Πάει το 3λιτράκι Αρη μου ... τό΄φαγε η εφορία γιά το σπίτι ... Το ΄12 ξανά αυτή η κουβέντα ...
ps. αμοιβαία τα αισθήματα. Δοκίμασε anafranil, πολύ καλό![]()
S8N (20-10-10)
Δεν ξερω αν μπορει να προστεθει στο poll επειδη δεν υπαρχει σε εργοστασιακη παραγωγη....αλλα πραγματικα εντυπωσιακο το ματ....θα το ψηφιζα αλλα δεν θα το αγοραζα λογο φοβου της ...χτυπα ξυλο... δυσκολης επισκευης....
οριστε και φωτο απο το Μ5 φορουμ οπου καποιος το εκανε μονος του ολο με μεμβρανη!!! :
![]()
NickE60 (20-10-10)
Υπαρχει βεβαια και πιο "κακο"ματ...
![]()
Αυτο το ματ ειναι μεμβρανη 'η το εχουν περασει με στοκο μπιστολιου και παει για βαψημο?
Καπο και πορπαγκαζ καρμπον γυαλιστερο,το υπολοιπο ματ,οι ζαντες μαυρες σκουρο,οι εξατμισεις 10 ποντους κατω,γενικα ενα αισχος
Αρη τελικα δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσω το 5αρακι μου,γιατι με τα βιτσια που εχεις εσυ, μπορει να μου το καταντησεις ετσι.....![]()
alexm (21-10-10)
Συμφωνω οτι το τελευταιο ειναι πολυ ασχημα φτιαγμενο....
5αρακι?????ποιο5αρακι?????? τετοιο(5αρακι)ειναι το δικο μας!!!! το δικο σου ειναι 5ΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Ο μονος λογος (τωρα που συνηθησα την συμβιωση με το ασπρο)να παρω μαυρο ειναι επειδη εχω δει απο κοντα ,ειδικα το δικο σου, αλλα και του Νικου!!!(μπερδευτηκα καποια στιγμη οταν κοιτουσα τις φωτο απο τη 2η συναντηση ....εβλεπα του Νικου και νομιζα ηταν το δικο σου...δε βλεπω καλα....η ....μοιαζουν τοσο....για δες....)
Οριστε και το δικο σου:
OXI!!!!
Γιορταζουμε σε μια εβδομαδα την επετειο του οχι Νικολα!!!![]()
alexm (21-10-10)