Γεια σου ρε Πάνο! Το ξέρεις πως σ' αγαπώ, σ' εκτιμώ, σε σέβομαι αφάνταστα, μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο, ακούω τη γνώμη σου, κάνουμε μαζί πλάκα, ενίοτε κάνουμε και όνειρα για τα Ε60 μας αλλά ήρθε η ώρα να σε ξενερώσω φίλε μου καλέ.
Κάθισα που λες να ζυγίσω ορισμένα πράγματα στη ζωή μου αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι. Απ' τη μια οι ανάγκες της οικογένειας, απ' την άλλη το πάθος μας με τα αυτοκίνητα κι όλα αυτά μες στην αβεβαιότητα του τι μας περιμένει αύριο. Αποφάσισα λοιπόν να αναβάλω επ' αόριστον κάποια έξοδα που μόνο μαύρη τρύπα αποτελούν για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Ως εκ τούτου Πάνο μου, αποφάσισα να μη βάλω M-Pack.
ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΟΤΕΡ. ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KICK DOWN ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΡΟΠΗ, ΚΤΗΝΩΔΗ ΡΟΠΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΜΠΑΖΩΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. ΘΕΛΩ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ. ΘΟΡΥΒΟ, ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ, ΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ. ΘΕΛΩ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠ' ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΘΕΛΩ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ. ΘΕΛΩ MUSCLE CAR, V8 ΜΕ ΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ANDY. ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ 550i ΜΕ ΚΙΤΑΚΙ ESS ΚΙ ΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ-ΦΟΥΣΤΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ. ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ LEXOTANIL ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.