Για ποια μονάδα μιλάς;
A98 ,δηλαδη 252
Κοκκινοσκουφιτσα στη Τριπολη και αμεσως μετα Ηρακλειο ,5 λεπτα απο το σπιτι μου (μιλαμε για πολυ βυσμα) με ειδικοτητες σερβιτορος,μπαρμαν ,μαγειρας.
Το μονο καλο που μου εκανε ο στρατος ηταν οι φιλιες που κρατανε ακομα...ολα τα αλλα χαμενα χρονια...
99ε 262
Πεζικο
Κορινθος κεντρο
ΚεΒοπ δυο μηνες σε σκηνες λογο σεισμου
643 Καρδαμυλα Χιου 9 μηνες.....(εμπολεμη ζωνη στην κυριολεξια...)
Και για το τελος λογο του οτι ημουν βυσμα με στειλανε...
601 Νεα Σαντα Κιλκις...χαχαχαχα!!!
Αστα να πανε!!Η μιση θητεια σε σκηνακι....
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Λοιπόν....
Υλικό πολέμου - Λαμία 2 μήνες (κέντρο εκπαίδευσης) σχετικά χαλαρά...
Κομοτηνή - 1 μήνα (Ξυλαγανή - φυλάκιο πυρομαχικών) απότομα στα βαθιά...
Αλεξ/πολη - (Παλαγία/Άβαντας - τεράστιες αποθήκες πυρομαχικών) 15 μήνες εμπειρία στα σκαμμένα βουνά με τα αντιαεροπορικά και τους λύκους... περίπολα με το γεμιστήρα μέσα στο όπλο ...με 2 5ήμερες σε όλη τη διάρκεια και 3-1 στις εξόδους..... ας είναι καλά η όμορφη Αλεξανδρούπολη που είχε καλό "παιχνίδι"... αλλιώς... μαυρίλα
Κήποι Έβρου - 1 μήνα - (προκεχωρημένο φυλάκιο πυρομαχικών) καραμαυρίλα
Αγ. Στέφανος Αττικής - 1 μήνα (ΑΒΥΠ) χάλια!
Ανω Λιόσια - 3 μήνες (τάγμα οχημάτων) καλά ήταν!
Γουδί 3 μήνες (αποθήκες ρουχισμού) αφασία ....έφαγα και 2 μήνες Φ εκεί λόγω απανωτών απουσιών....
26 αξέχαστοι μήνες.... μια χαρά....
Νικο ωραιο τουρ!
Μονος πηγες ή με γκρουπ????![]()
Αποψε κοιμηθειτε με τα σωβρακα ειμαι υπηρεσία
Τώρα που ξαναβλέπω το ποστ σου και δεν κοιμάμαι, η Δ' ΕΑΝ δεν υπήρχε. Στο στρατόπεδο ήταν μόνο η 16η ΕΜΑ, και η 173 (αν θυμάμαι καλά βέβαια) ΜΕΑΠ. Η ΕΑΝ ήταν όλη κλειστή. Όσον αφορά πάντως στην ΕΜΑ τα πράγματα όταν ήμουν εγώ ήταν άψογα. Έτυχε σε πάρα πολύ ξηγημένο διοικητή (ο οποίος παρεπιπτόντως πήγαινε για καριέρα και απ'ότι έμαθα είναι στο ΓΕΣ τώρα κάτω) ο οποίος το μόνο που ήθελε ήταν να κάνουμε σωστά τα καθήκοντά μας, και από εκείνο ότι θέλαμε. Στις βολές που γινόντουσταν στην Ξάνθη να φανταστεις, η μονάδα μας ήταν απ'τις καλύτερες.. Φαντάρος της σειράς μου να ξεφτυλίζει τους μόνιμους στις βολές με το άρμα όταν βαρούσαν το τραινάκι, όπου μέχρι και ο Στρατηγός μοίραζε συγχαρητήρια και τιμητικές.. Ακόμα και οι αξιοματικοί που ήταν τότε εκεί, ήταν το 95% όλοι καλοί, και κανένας δεν ήταν κομπλεξικός #$@#$@# καραβανάς.![]()
ΣΤ' 96 ΕΣΣΟ Αεροπορια. Σειρα νομιζω 245.
Τριπολη 1,5 μηνα. Ωραια
Καβουρι 3μηνες. πικρα
Λαρισα 15μερες 110ΠΜ Μετρια
Πεδιο βολης Αμπελωνα 5,5 μηνες. SUPER
Μικρα Θεσσαλονικης 113Π.Μ. - Τριλοφο Μετρια 9.5 μηνες
Ειδικοτητα σμηνιας μηχανικος TAC.A.N λεγε με και τακανιστα