Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: peugeot Rcz 2010

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAZ118! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο αφορα την ποιοτητα μην λεμε οτι θελουμε...
    Η αδερφη μου εχει αλλαξει 1 206 1.4,1 206 cc 1.6 και 1 307 1.6...
    Μια φιλη μου εχει ενα 207 1.4...Γνωστος μου 1 206 1.2 και 1 RC...
    Η ποιοτητα τους ουτε που πλησιαζει του Ασσου...Πλαστικουρα...
    Μιλάω για τα τελευταίας γενιάς peugeot, από 207 και μετά. Το 206 πράγματι υστερούσε.

Το 207 πάλι, είναι από τα πιο ποιοτικά supermini της αγοράς.Το έχω εδώ και 3 χρόνια και έχει ελάχιστους τριγμούς, ενώ και το πλαστικό του εσωτερικού είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
    Τώρα, το να μου το συγκρίνεις με bmw δεν έχει κανένα νόημα, καθώς μιλάμε για αρκετά ακριβότερα αυτοκίνητα. Και τα bmw αν τα συγκρίνεις με πόρσε, υστερούν.
    Πάντως, ο προfl άσσος και η Χ1, δε νομίζω πως έχουν πολύ καλύτερης ποιότητας πλαστικά από τα peugeot, ιδίως από το rcz.

Αν πάλι συγκρίνεις το 207 με το cooper, παρότι το δεύτερο είναι πολύ ακριβότερο, δε νομίζω πως είναι καλύτερο ποιοτικά. Ίσως η ποιότητα των υλικών να είναι κάπως καλύτερη, αλλά οι τριγμοί που παρουσιάζει δεν υπάρχουν επουδενί στο 207.

Αλλά όσον αφορά στην αξιοπιστία των (σύγχρονων τουλάχιστον) peugeot, είμαι κάθετος. Τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά σε αυτό τον τομέα, ιδίως συγκρινόμενα με τις μικρές bmw.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=Driver M;100356]Μιλάω για τα τελευταίας γενιάς peugeot, από 207 και μετά. Το 206 πράγματι υστερούσε.

Και το 307, επταετίας, ενό φίλου είναι πολύ καλό, με τέλειο φινίρισμα και δίχρωμο μπεζ-μαύρο εσωτερικό, με κάπου 140000χλμ χωρίς τριγμούς και θορύβους. Δεν βλέπω δε το δικό μου 46αρι τι καλύτερα υλικά μπορεί να έχει, αντε αν εξαιρέσω το ταμπλό που είναι κάπως πιό μαλακό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP