Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: BMW μεταχειρισμενα με κατεβασμενα χιλιομετρα!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η αποψη μου ειναι οτι για καθε αμαξι υπαρχει και ο αναλογος αγοραστης.

Τον Αυγουστο του 2009 εδωσα το Octavia RS του 2005 στις 14500 ευρω μετα απο 3 μηνες αγγελιας στο car,ειχα την υπομονη αλλα και την ψυχραιμια αφου ακουσα διαφορες μ@λ@κιες απο μαντραδες μεχρι που στο τελος οταν χτυπουσε το τηλεφωνο ρωταγα αν ειναι ιδιωτης και αν επαιρνα αρνητικη απαντηση εκλεινα το τηλεφωνο.
    Το παλικαρι που το πηρε ηρθε απο το Αγρινιο και με πηγε σε συνεργειο και σε φαναρτζιδικο οπου ξεψαχνισανε το αμαξι σε σημειο που του ειπα οτι αν τελικα βρει κατι και δεν το παρει θα μου εδινε 50 ευρω μεροκαματο για την μερα που εχασα.
    Τελικα το πηρε αφου δεν βρηκαν τιποτα και του εδωσα και ολα τα μαμα πραγματα που ειχα αλλαξει,φρενα,ζαντες,αναρτ σεις,σκαστρα,φιλτρα κλπ.
    Ακομα μιλαμε και με ευχαριστει για το αμαξι.

Μετα απο ψαξιμο καποιων μηνων βρηκα την Μπεμπα μου σε τιμη ακριβοτερη απο οτι ειχα υπολογισει αλλα με καταλληλες διαπραγματευσεις τελικα την πηρα οσο ηθελα.
    Δεν ειχε βιβλιο σερβις,ειχε ομως τιμολογια απο σερβις και περασε απο εξονυχιστικο ελεγχο οπου και τελικα μου ειπαν οτι χιλιομετρα με φθορες ειναι παρομοια οπως επισης και τα τιμολογια.
    Ολα αυτα τα λεω γιατι κατα την αποψη μου καλο ειναι να υπαρχει βιβλιο σερβις αλλα και αν δεν υπαρχει,οπως στην περιπτωση μου,δεν σημαινει οτι το αμαξι δεν ειναι καλο.
    Ενας καλος ελεγχος ειναι πολυ καλυτερος απο ολα τα βιβλια σερβις.

Υπαρχουν καλα αυτοκινητα στην αγορα και την συγκεκριμενη περιοδο αν εχει καποιος μετρητα ειναι ευκαιρια να παρει καλο αμαξι,χρειαζετε ομως προσοχη για οπως λεει και μια λαικη παροιμια "ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρετε".

Παραφραζωντας τον Καλβο θα πω οτι "θελει υπομονη και χρημα η αγοραπωλησια".

2. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

S8N (17-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP