Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
Aρη μηπως πρεπει να γινεις πωλητης αυτοκινητων?
Μπραβο σου που τα καταφερες οπως τα ηθελες!!!

Νομιζω τελικα οτι για ολα τα πραγματα υπαρχει ο καταλληλος"ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ"!!!
εγώ θα έλεγα ότι υπάρχουν αγοραστές ιδιώτες, σχετικοί και ψαγμένοι με το θέμα αυτοκίνητο, άσχετοι όμως με το θέμα εμπόριο, που εκτιμούν και σέβονται αυτό που βλέπουν, απλά πράγματα.. Το καλό αυτοκίνητο δεν κρύβεται... είναι εύκολο να το καταλάβεις... αν ο πρώην ιδιοκτήτης του είναι σχολαστικός και μερακλής, το αυτοκίνητο κατά 99% είναι αστέρι, όσα χλμ και να έχει στο κοντέρ...

Είχαμε μια Toyota Carina αγορασμένη μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση, αγρατζούνιστη με 60000χλμ, με την οποίο κυκλοφορούσε η γυναίκα μου και πουλήσαμε, γιατί αποφάσισε κάποια στιγμή πως της χρειάζεται ένα μικρότερο. Πουλήθηκε 5 χρόνια μετά την αγορά της ακριβότερα απ' ότι είχε αγοραστεί, με 115.000 χλμ... στην ίδια άριστη κατάσταση... τα μόνα λεφτά που είχαμε ρίξει ήταν ένα καινούριο σετ αλουμινένιες ζάντες του avensis και καινούρια λάστιχα 1 χρόνο πριν πουληθεί...

φυσικά χωρίς βιασύνες ..2-3 μήνες αφότου μπήκε η αγγελία στη χρυσή ευκαιρία τότε, την οποία ξεχνούσα και να ανανεώσω......

στο μεταξύ όποιος με έπαιρνε και έλεγε τα δικά του να του κόψω κάποιο τρελό ποσό κλπ (μεταξύ των οποίων και μαντράδες...) του έλεγα οτι δεν το συζητάω κι οτι αν τον ενδιαφέρει να πάρει ένα καλό αυτοκίνητο να έρθει να το δει. Αυτός που το αγόρασε ήταν ο 10ος πάνω-κάτω που είχε έρθει να το δει και μου έδωσε προκαταβολή επιτόπου, την άλλη μέρα έγινε η μεταβίβαση. Του έκοψα από μόνος μου και το 1/10 του ποσού επειδή έψαχνε συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε συγκεκριμένη κατάσταση, σε λογική αντικειμενική τιμή..

Οι μαντράδες δεν συζητάω τι μου έδιναν... ο dealer όπου κάναμε και τα σέρβις, μου έδινε λίγο παραπάνω από τα μισά απ' όσο τελικά πουλήθηκε..