Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Αθλητισμός - Παιδί ...και συναισθήματα γονέων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο.

Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα, όμως να μη φτάσουμε και στο σημείο το να είναι αρνητικό το θέμα διάκριση.
    Να το κρατήσουμε δηλαδή μακριά απ' τον αθλητισμό επειδή φοβόμαστε μην μπλέξει σε παράξενες καταστάσεις εκμετάλλευσης... ή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να διακριθεί κάπου..

Το θέμα είναι να αθλείται το παιδί από μικρό ώστε να του γίνει τρόπος ζωής, κι ας παίζει μετά τα 17-18 του για την πλάκα του σε οποιαδήποτε ομάδα, για την πλάκα του και μόνον ...αν το κάνει αυτό είναι δύσκολο να πέσει στο "λούκι" που είναι κι επίφοβο να συμβεί σε αυτές τις ηλικίες... τη "μαγκιά" θα την ξεθυμαίνει στην προσπάθεια του μέσα στο άθλημά του...
    Ενοειτε οτι η διακριση δεν ειναι αρνητικο και ζητω συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι μεσα απο το ποστ μου. Αρνητικο το ειναι να την ζητα το παιδι η να την ζητανε απο το παιδι παραβιαζοντας αλλους κανονες, ηθικης αλλα και υγειας!!

Τελος παντων επειδη οπως εχουμε πει πολλες φορες ο γραπτος λογος ειναι πολυ ευκολα παρεξειγησιμος και ειδικα μεταξυ ατομων που δεν γνωριζονται προσωπικα επαναλαμβανω οτι δεν θελω να θειξω κανεναν....αλλα απλα να ενημερωσω μιας και τα εχω δει με τα ματια, μου εχοντας περασει χιλιαδες ωρες μεσα σε γηπεδα, στιβους, πισινες, γυμναστηρια κτλ απο τα 6 μου εως και τα 18 καθημερινα!
    Το αποκορυφωμα ηταν οταν ελαβα τιμωρια και αποκλεισμο 2ετιας απο καθε αγωνιστικη δραστηριοτητα χωρις καν να κλειθω σε απολογια και αυτο εγινε λογω καταγγελιας αντιπαλου συλλογου οπου ειχε προσκομισει μεχρι και πλαστογραφημενα εγγραφα!!!! Εκει ηταν που ειπα .....ααααντε γεια!!!!!!!!

Εκει μπορει να φτασουν μερικοι για λιγους βαθμους ........και κατσε εσυ μετα να εξηγησεις στον καθε παιδι-νεο- εφηβο αθλητη το πως και το γιατι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 11-10-10 στις 01:59

2. The Following User Says Thank You to stavr For This Useful Post:

NickE60 (11-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP