Ο οδηγος του Exeos (υπαιτιος) ηταν γυρω στα 55+, τον χτυπησε και πρωτα εφτασα εγω στο διανομεα, και ενα σωρο κοσμος και μετα αυτος βγηκε απο το αμαξι..σαν να μην τρεχει τιποτα!! Ουτε χρωμα ειχε αλλαξει, ουτε σοκαρισμενος φαινοταν, και το βασικο...δεν τον πλησιασε καν εστω να δει αν αναπνεει.
Η γυναικα του τα ιδια, δεν πλησιασε καθολου το θυμα, ζητουσε νερο για να μη λιποθυμησει αλλα την γραψαν ολοι στα @@ τους. Επισης, επειδη μειναμε μεχρι τελους εκει, καποια στιγμη η αστυνομια ζητησε μαρτυρες, και ενω το ειδαμε ολοι, πηγε ενας φιλος μονο (ειχε δωσει ενα σωρο κοσμος καταθεση). Απο οτι μας ειπε μετα γιατι δεν ειμασταν παροντες, εκει που εδινε καταθεση εξω απο το ανακριτικο (μακρυα απο το κοσμο) πηγαινοερχοταν η γυναικα του υπαιτιου η οποια ειπε "ο ντελιβερυ ετρεχε, δεν φορουσε και κρανος, τι να κανουμε???", να τραβας τα μαλλια σου δηλαδη..
Και εγω νομιζω πως αν ειχε γινει σε καμια ερημια, θα το ειχαν αφησει εκει το παιδι.
Το topic δεν ειναι για το κρανος και τους διανομεις, και εγω περιμενω δικαστηριο για διανομεα που πεταχτηκε με κοκκινο στη Βουλιαγμενης (και παλι καλα ισα που τον ακουμπησα και επεσε) και το παιζει τρελος(δεν σταματησα, εφυγα, χτυπησε παντου!.. ειχε, κρανος, μπουφαν, γαντια και δεν επαθε ουτε γρατζουνια εν τω μεταξυ) για να βγαλει μεροκαματο. Καλως ή κακως αυτοι ειναι οι διανομεις, και μερικοι ειναι απλα ηλιθιοι, αλλοι βιαζονται πανω στη φουρια τους. Το θεμα ειναι να προσεχουμε εμεις τους υπολοιπους και τον εαυτο μας. Απαγορευεται? Στο επομενο θα στριψεις..
Μανο τα ιδια και απο εδω, δεν εχω ιδεα στο τι πρεπει να κανω στο θεμα πρωτων βοηθειων. Επειδη ηταν "πισω" απο το αυτοκινητο, ετρεξα προς το μερος του και καλεσα το 166, δεν τον αγγιξα καθολου. Και ο κοσμος που μαζευτηκε δεν ειχε ιδεα..μαλιστα το συζητησαμε και με τη παρεα μου το ποσο ασχημο ειναι ο αλλος να ειναι στο 1 μετρο απο σενα και να μη γνωριζεις τι πρεπει να κανεις. Ισως τα σεμιναρια να ειναι μια καλη επενδυση γνωσεων..

Απάντηση με παράθεση