Μιας και το ξέθαψες ας προσθέσω κάποια πράγματα.

Καλά από την μια λέτε ότι ο κάθε βλαμμένος μπορεί να βγάλει όπλο,λοστό σπαθί μαχαίρι κτλπ και από την άλλη διαβάζω ότι κάποιοι χρησιμοποιήσατε κάποιο σίδερο ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι? Σε τι σας διαφοροποιεί αυτό από τον κάθε "ψυχασθενή" στον δρόμο? ΤΙΠΟΤΑ απλά είσαστε σε αυτό το forum τίποτα παραπάνω. Ο κάθε αντίστοιχος "βαρεμένος" θα έχει μια τέτοια κοινότητα που θα επικροτεί αυτά που έκανε θα γελάνε και θα του λένε μπράβο.

Και τι πετύχαμε? Τίποτα. Τσάμπα μάγκες όλοι και από τις 2 πλευρές χωρίς να λύνουμε αλλά να διαιωνίζουμε το πρόβλημα.

Ντροπή και όχι πολιτισμός χαρακτηρίζεται αυτό το πράγμα.

Αν είσαι κότα κάτσε στα αυγά σου όπως λέει και ο λαός μας και μην προκαλείς με ύβρεις, χειρονομίες ή οτιδήποτε άλλο.
Αν νομίζεις ότι είσαι δυνατός ή έστω ότι πρέπει να απαιτήσεις το δίκιο σου να είσαι έτοιμος για ΟΛΑ και ΟΛΕΣ τις συνέπειες, στον πόλεμο υπάρχει νικητής και χαμένος ΜΟΝΟ, και φυσικά ΔΙΚΑΙΟΣ είναι ο νικητής επειδή το ορίζει έτσι, για αυτό ανέκαθεν στις μάχες όλα τα χρόνια σε αυτή την γη το δίκαιο θα επικρατεί, το καλό το σωστό....

Υπάρχει και ο δρόμος της Αρετής αν και λίγοι τον επιλέγουν.

Προσωπικά όταν έρθω σε αντιπαλότητα με κάποιον είμαι έτοιμος για όλα όσα μπορεί να γίνουν, δεν έχω τίποτα παραπάνω από το σώμα μου βέβαια, αλλά ο άλλος? Πρώτα θα προσπαθήσω να μιλήσω ΣΩΣΤΑ και να δείξω στον άλλο ότι έχει δίκιο θα με σκότωνε και όλα όσα πρέπει και αν δεν καταλαβαίνει και είναι βίαιος τότε ερχόμαστε στην έσχατη λύση.

Τον να τον βρίσω ή να του πω ότι θα σου κάνω θα σου δείξω, θα αλλάξει κάτι? ΟΧΙ.-