Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: Εκλογές 07.Νοε.'10

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα φίλε Βασίλη...

Ο ******(& οι υπόλοιποι εμείς μαζί του) θα κατέβαινε μόνος του, αλλά καθότι "χαρισματικοί" γίναμε & "χρισματικοί" κι επίσημα απο *****...

Βασίλη, οι πραγματικοί άνθρωποι που ξέρουν γιατί ζητούν ψήφο υποστήριξης (όχι για να πάρουν αλλά να δώσουν...) δεν έχουν χρώμα, γι' αυτό στην παράταξή μας δεν είναι όλοι δεξιοί, αλλά υπάρχουν & πράσινοι & κόκκινοι & απ' όλα τα χρώματα της ίριδος...

Το χρίσμα είναι μια τυπική μπούρδα, γιατί καμμιά παράταξη δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν (οπαδό), να κάνει κάτι που δεν θέλει... Κι ούτε οικονομική βοήθεια (πλέον) προσφέρουν...
    καλησπερα...ειμαι και εγω απο τους πολλους που δεν ξερουν τι θα ψηφισουν..μιας και κανεις δεν με ικανοποιει! προσωπικα ..θα σου εδινα την ψηφο μου....αλλα οταν ανεφερες πως εχετε το χρισμα απο **** ****...νομιζω οτι το εκαψες το θεμα! ο ψηφος μου θα ειναι δηλωση διαμαρτυριας, αγανακτησης..και απογνωσης....δεν ξαναψηφιζω τιποτα που αντιπροσωπευει...τα γνωστα χρωματα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 29-09-10 στις 01:40 Αιτία: *

2. The Following 5 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

alexm (28-09-10), bill_m3 (28-09-10), kplc16 (28-09-10), NickE60 (28-09-10), PANOS-E60 (28-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP