γρηγορη,οσοι ανθρωποι ειναι κοντα μου μικροι,μεγαλοι λενε το ιδιο ακριβως πραγμα...καλα να ειμαστε και οτι ειναι να ερθει ας ερθει..τραγικο πραγμα για ενα εθνος που αποτιναξε απο πανω του 400 χρονια οθωμανικης σκλαβιας,πολεμους εμφυλιους κλπ κλπ...
και δεν ειναι παλη των ταξεων αυτο..οχι..
εδω εχουμε να κανουμε με λιγους πραγματικα ισχυρους και τους υπολοιπος υποχειρια τους.
και αντε πχ εσυ βγαζεις και 10χιλιαρικα παραπανω το χρονο απο οσο βγαζω εγω...και?
δηλαδη εσυ παει τελειωσες απο τα βασανα της ζωης και απολαμβανεις τα κεκτημενα σου??
οχι!!και εσυ σκεφτεσαι τη τιμη της βενζινης και την ακριβεια και το ρευμα!!
ισως λιγοτερο απο οσο εγω αλλα και εσυ το σκεφτεσαι!!
αλλα ας μη παμε μακρια...
μολις το 17 απελευθερωθηκε η θεσσαλονικη απο τους τους τουρκους και εμεις ουτε 100 χρονια μετα πινουμε μαζι τους και τους λεμε οι φιλοι μας..
το 74(το 75 παρουσιαστηκε ο πατερας μου ειδικες δυναμεις αλλιως μπορει να μην υπηρχα και εγω...)εγινε το ντου στη κυπρο (και στειλαμε ελληνες καταδρομεις για σφαξιμο)και σημερα μιλαμε για κοινη αποδοχη και τα λοιπα...τι περιμενουμε λοιπον?
ειναι δυνατον 500 γιδια να φανε 2 λυκους???
οχι γιατι ειναι γιδια....
παντα τα γιδια θα λενε μπε....και οι λυκοι θα τα τρωνε.
οταν λοιπον παψουμε να ειμαστε γιδια τοτε θα δουμε και ποιοι μας κυβερνανε και πως μεγαλωνουμε τα παιδια μας και πως ζουμε εμεις οι ιδιοι....
εδω πλεον δε μιλαμε για κοματα η για πολιτικη...μιλαμε για πλυση εγκεφαλου...για βιομηχανια υποταγης συνειδησεων....για δε ξερω και εγω τι..για ανθρωποκτονια.....οχι γενοκτονια..μας σκοτωνουν και στη κυριολεξια μεχρι τωρα ψυχικα και πνευματικα αλλα εδω και καιρο και σωματικα...με κουκουλοφορους που καινε τραπεζες φωναζοντας στους εργαζομενους να καειτε...ακουστε!!!!!να καειτε!!!!
και ολοι οι υπολοιποι που ηταν στη πορεια εβλεπαν...και δεν τους επιασαν οι ιδιοι να τους σταυρωσουν που σκοτωσαν 3 ανθρωπους και ενα αγεννητο ....παρα καταδικασαν την ενεργεια....γρηγορη,νικο...τα  πραγματα ειναι πολυ πιο ασχημα απο οσο μπορει να αντιληφθει ο κοινος μας νους....

παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....