Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: [E90/E46] Τριγμοί στα παράθυρα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τριξιμο στα τζαμια.....σε καμπριο...το σημειωνω!
    με ειχαν τρελανει τον τελευταιο καιρο....μια το αριστερο μια το δεξι....τα κατεβαζα ελαχιστα μια τριχα ανοιχτα δλδ,για να μπορω να οδηγω ανενοχλητος......

καποια στιγμη , καπου αλλου , διαβασα ποστ του συμφορουμιτη Z3 2.2 που ελεγε να βαλουμε WD40........λεω...δεν το δοκιμαζω κ αυτο........Μητσακο μου...χιλιες ευχες γιατι σωθηκα...!!!!
    Εβαζα σε πανακι WD40 κ με το πανακι σκουπιζα-περνουσα ολα τα λαστιχα εκει που θηλυκωνουν τα τζαμια......κ τα λαστιχα-τσιμουχες σε ολες τις πορτες......ΤΡΙΞΙΜΟ 0!!!
    Μολις γυρισα απο ταξιδακι περιπου 400 χλμ.......κ το αναφερω γιατι πιστευα οτι το πρωι που εφυγα θα ταν μια χαρα αλλα οταν γυρνουσα θα ξαναρχιξε το τριξιμο......!!!!Προτεινω ανεπιφυλακτα το ''μουσκεμα-σκουπισμα'' των λαστιχων-τσιμουχων οπως ανεφερε ο συμφορουμιτης....ησυχασε το κεφαλι μου....μετα απο καθε πλυσιμο σιγουρα θα το κανω....!!!!(αν κ δεν ξερω αν χρειαζεται τοσο τακτικα)
    Xεχεχε!!!
    Ειναι οτι καλυτερο,εγω το βαζω παντου ακομα και στο ποτακι της γυναικας μου το βραδυ....μετα....ησυχια...
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP