Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο τεμπέλης και στο δικό μου τρίζει δίνοντας ένα πλαστικό θόρυβο, έχω ρίξει spray σιλικόνης αλλά και wd-40 και δεν πέτυχα τίποτα, ακόμη τρίζει. Έτσι κι αλλιώς το wd-40 προορίζεται για μέταλλα.

Όσοι λέτε πως με το wd-40 δεν τρίζει ο τεμπέλης σε ποιο σημείο τον ψεκάσατε μήπως και κάτι δεν κάνω σωστά....

Οι εταζέρες είναι συνήθες να τρίζουν στα 46άρια κουπέ, σε ξένα φόρουμ έχω διαβάσει πως σε μερικούς τρίζουν και μες την εγγύηση αλλά η αντιπροσωπία δεν καταφέρνει συνήθως να λύσει το πρόβλημα. Μία καλή λύση που την έχω δοκιμάσει και στο δικό μου είναι το diy με τα μπαλάκια του tennis. https://forum.e46fanatics.com/showth...ht=Tennis+ball

Τέλος για το φύσημα από τα παράθυρα απλά πρέπει το τζάμι να εφαρμόζει πιο δυνατά πάνω στο λάστιχο της πόρτας. Αρκεί λοιπόν ένα σφύξιμο στο τζάμι ώστε να μην κρατιέται χαλαρά από την πόρτα. Αυτό ρυθμίζεται βγάζοντας το προστατευτικό πλαστικό φιλέτο της πόρτας και σφίγγοντας το τζάμι με torx e7.
φιλε με το σπρει σιλικονης την πατησες τα τριξιματα θα ειναι μονιμα,ΠΟΤΕ σπρει σιλικονης για τριγμους!!!