Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 603

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρηστο θελω να πληρωσω μια φορα που θα το παρω και να μην ξαναπληρωσω για τιποτε αλλο,αρα θα πρεπει να το σπασουμε.

Εκει ειναι που εχω την απορια,τους λεει οτι θα ερχετε και Ελλαδα και το ρυθμιζουν αυτοι η μου το στελνει και το κανουμε εδω;
    Απο κει δε μπορουν να κανουν και τπτ το ιδιαιτερο.Εδω που θα ερθει θα πρεπει να κανεις εσυ unlock kai jailbreak και οπως ειπε και ο αγαπητος σταθης οταν βγαινει νεα εκδοση θα πρεπει να περιμενεις να βγαινει το σπαστηρι της και να ξανακανεις το σπασιμο.
    Ειναι ενα μικρο αναγκαιο κακο προς χαρην του "τζαμπα" !

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ισχυει αυτο, καμια ναυτια και ζαλη δεν προκαλουν οι "αναθυμιασεις".
    ουτε εχει τιποτα σοβαρες αναθυμιασεις, καθαρο οινοπνευμα ειναι με λιγο πιο εντονη μυρωδια, δεν ειναι νιτρογλυκερινη...

ουτε γαντια χρειαζονται ουτε εχει προβλημα αν πεσει στο προσωπο... ποιος στα ειπε αυτα χρηστο?
    χρονια το δουλευα το υγρο αυτο και δεν χρησιμοποιησα ποτε γαντια...
    αντιθετα το εβαζα και στα χερια μου καμια φορα ως απολυμαντικο οταν περισευε λιγο πριν πεταξω το μπουκαλι...

το μονο σωστο ειναι οτι εξατμιζεται πιο γρηγορα απο το οινοπνευμα οταν βρισκεται σε μικρη συγκεντρωση...
    σταθη ειναι καθαρο αλκοολ.Αν καθισεις απο πανω μετα απο λιγο ζαλιζεσαι.Δε μιλαω για 5sec φυσικα.Στη περιπτωση που μου χε πεσει εμενα στο νερο το ιφον(φτου φτου φτου μακρια απο μας) θα κραταγα την ανασα μου και θα χα κολησει απο πανω να το κοιταω....
    Τα γαντακια ειναι για να μη σκουπιστεις εσυ μετα και οχι μηπως παθεις τπτ(καυστικο δν ειναι και οπως ειπες μια χαρα αντισιπτικη δραση εχει) απλα μη σκουπισεις κανα ματι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    την τιμη των 199 δολαριων την ηξερα και εγω,αυτο που δεν ημουν σιγουρος ειναι εαν υπαρχει δυνατοτητα αγορας χωρις την συνδεση της ΑΤΤ!!! για αυτο και ρωταω? απο οτι φαινεται ομως "ανθραξ ο χρυσος"
    η τιμη στην Ελλαδα ειναι 659ευρω για το 16αρι (αν και το ειδα και αλλου κατα 30 ευρω φθηνοτερα)https://www.vodafone.gr/portal/clien...s-42099.action

Αυτο που παρατηρω παντως ειναι οτι πλεον υπαρχει iphone4 16 και 32 και 3gs 8αρι με διαφορα απο το 4 120 ευρω!
    το 3gs 16αρι και 32αρι που πηγε οεο?
    Παντα η πολιτικη ηταν να κανει ενα downsize στο προηγουμενο μοντελο, να το κραταει ως "φτηνη" δευτερη επιλογη και να φερνει το νεο.

Δε προκειται ποτε να δεις στην αγορα 16ρι 4g και 16ρι 4gs μαζι πχ.

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

nikos-Mpacket (05-09-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP