Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: ΡΥΠΟΙ KAI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αν οι ρυποι που παραγουν οι καταλυτες (μαζι με τη ρυπανση που συντελειται απο τη διαδικασια κατασκευης τους) ειναι χειροτεροι τελικα απο τη βενζινη με μολυβδο, δεν το ξερω...

υπαρχουν φανατικοι υποστηρικτες και των δυο αποψεων που παραθετουν στοιχεια τα οποια προσωπικα λογω μη εξειδικευμενων γνωσεων στο αντικειμενο, δεν μπορω να αξιολογησω εις βαθος...

οποτε δηλωνω αγνοια στο θεμα, βαζω τον καταλυτη μου αφου ετσι μου ειπαν και κανω το σταυρο μου...
    Κοίτα εμπεριστατωμένα ούτε εγώ το ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι το 99% αυτών των εκθέσεων και μετρήσεων γίνονται σε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ συνθήκες με υπολογιστή σαν οδηγό.

Δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ μετρήσεων που υπάρχουν στο 100% των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ συνθηκών.

Η επιχείρηση του αυτοκινήτου παγκόσμια διακινεί ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ και δεν μπορώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να δεχθώ ότι δεν είναι εφικτή η ποσοτικοποίηση αυτών των δεδομένων σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες.

Εδώ ΚΑΜΙΑ εταιρεία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ όμως, ΔΕΝ δίνει αξιόπιστα στοιχεία για την κατανάλωση των ΙΔΙΩΝ της των οχημάτων γιατί ΑΠΛΑ δεν θέλει*, και θες (όχι εσύ, κατάλαβες) να πιστέψω ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ μετρήσεις των οποίων τα αποτελέσματα ουσιαστικά ποσοτικοποιούν την ρύπανση που προκαλούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οχήματα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες;

Συγνώμη, αλλά δε θα πάρω.

*άνετα θα μπορούσε να μετρήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μέση κατανάλωση κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του οχήματος (η διάρκεια της είναι περί τα 1 εκατ χλμ για κάθε όχημα), και όχι να το βάλει σε μια ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ διαδρομή με ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ μήκους 12χλμ!!! Τραγικό;

ΥΓ:και συγνώμη για το εκτός θέματος, ξέρω ότι το θέμα δεν είναι το πόσο ρυπαίνει το αυτοκίνητο, αλλά το τι προκαλούν οι ρύποι που παράγει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 02-09-10 στις 09:24

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP