Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά, προσωπικά από τα τσιγάρα σε σχέση με πέρισυ (που και πέρισυ υπήρχε κρίση) είμαι κάτω στο τζίρο, περίπου στο 1/5 του περισυνού.

Αλλά πραγματικά χέστηκα, και δε το λέω με την έννοια ότι χαίρομαι που κάποιος κάνει καλό στην υγεία του, αλλά πραγματικά σαν κατάστημα ΔΕΝ έχω κέρδος άρα δε με πολυαπασχολεί και ο τζίρος του.

Η υπέρ κατανάλωση 1002 άλλων νόμιμων προϊόντων προκαλεί και εθισμό και κάνει και κακό.

Πχ η Coca Cola, τα γαριδάκια και τα σκατάκια, ξέρω πιτσιρίκια (όχι ένα και 2) 8 14 χρονών που τρώνε συνέχεια τέτοια σκατολοϊδια. Δε βρίσκω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία διαφορά μεταξύ του κακού που προκαλεί το τσιγάρο και των παραπάνω.

Καλά οκ, δες τι ζημιά προκαλεί σε ολόκληρα κράτη η κατανάλωση βενζίνης και πετρελαϊκών προϊόντων και ξανασκέψου το.

Κοίτα εδώ ένα οξύμωρο, από αυτά που με τρελαίνουν και λέω να πα να γ@μ@θούν όλα.

Θέλει το κράτος υγιέστερους πολίτες από την μια και από την άλλη είναι ΕΚΤΟΣ στόχου όσον αφορά την είσπραξη φόρων από τα τσιγάρα.

Προσωπικά δε θεωρώ τον ευατό μου ηλίθιο, αλλά όταν παίρνεις μια απόφαση η εξαγγέλεις κάτι εννοείς ΑΥΤΟ ακριβώς που εξαγγέλεις.

Θες να προστατεύσεις τους πολίτες σου από το κάπνισμα;
ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. Η τελεία μπαίνει εκεί.

Θες να εισπράξεις από τους φόρους;
ΒΑΛΕ τα τσιγάρα 15¤ το πακέτο.

Προσωπικά τα 2 παραπάνω είναι ασυνδύαστα. Το να αυξήσεις την τιμή του πακέτου και να μας λες ότι το κάνω για την υγεία σου με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου ρε φίλε.-

Γιαυτό απαγόρεψαν και τη χρήση κάνναβης και καλά, δείτε όμως για την ουσία THC, και τι εμπόριο πέφτει γύρω από την τεχνητή THC...

Υποκρισία στον σούπερ υπερθετικό.

Μαχαίρι στο κόκκαλο, καμία ανοχή και άλλες π@π@ριές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, π@π@ριές, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ΑΠΟΛΥΤΑ μέτρα.

Γιατί ΟΠΟΙΟΝ και να ρωτήσεις τα θέματα της υγείας δε χωράνε ντεμί αντιμετωπίσης.
Απολυτως σωστος σε ολα τα παραδειγματα!!!!